حجتالاسلام صدیق، مسئول تربیت آموزش سپاه ناحیه صومعهسرا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا با بیان اینکه تاثیر تشکیل حلقات صالحین در سطح جامعه و نشستهای معرفتی که در پایگاههای مقاومت انجام میشود زیاد است، اظهار کرد: بخشی از کارهای تربیتی، معرفتی و بصیرتی افراد، در مجموعه حلقات صالحین انجام میشود.
وی با بیان اینکه راهکارهای تربیتی و بصیرتی را مربیان به سرگروهها ابلاغ میکنند، افزود: سرگروهها حلقاتی را که با متربیان برگزار میکنند این اطلاع رسانی را انجام میدهند.
مسئول تربیت آموزش سپاه ناحیه صومعهسرا گفت: در حقیقت بخش زیادی از مجموعه جوانان و نوجوانان در مقاطع سنی مختلف حتی پیشکسوتان و بزرگسالان در محلههای مختلف در پایگاههای مقاومت بسیج هستند.
حجتالاسلام صدیق با بیان اینکه سرگروههای صالحین در حلقات معارف دینی را به متربیان میآموزند، تصریح کرد: متربیان در جامعه بسیار میتوانند تاثیرگذار باشند و تجربه ثابت کرده در طی این چند سال اطلاعرسانیهایی که از طریق صالحین شده در خانواده و محیط جامعهای که این افراد حضور پیدا میکنند بسیار تاثیرگذار بوده است.
وی با بیان اینکه هدف از برنامههای صالحین تربیت نیروی انسانی مومن، بصیر و توانمند است، خاطرنشان کرد: فعالیتهای حلقات صالحین در حوزههای مختلف است و کار یک حلقه صالحdن فعال صرفا انجام دادن کار تربیتی و ارائه مباحث معرفتی و دینی نیست.
مسئول تربیت آموزش سپاه ناحیه صومعهسرا با بیان اینکه اصل فعالیت حلقات صالحین کار تربیتی، اعتقادی و معرفتی و بالابردن بینش افراد است، اظهار کرد: اما در کنار این حلقات باید موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... هم بحث شود.
حجتالاسلام صدیق با بیان اینکه یک حلقه فعال میتواند در تمام موضوعات ورود کند، افزود: حلقات صالحین گاها با یکدیگر برنامه ریزی کردند و در امورات افراد بی بضاعت و فقرا کمکهایی را داشتند.
وی گفت: حلقات صالحین در موضوعات عمران و آبادی، بهداشت و درمان، اردوهای جهادی، تعمیر مدارس، ساخت مساجد و ... فعالیت دارند.
مسئول تربیت آموزش سپاه ناحیه صومعهسرا با بیان اینکه از مقاطع سنی کودکان تا نوجوانان، جوانان، میانسالان و بزرگسالان در حلقات صالحین ساماندهی میشوند، تصریح کرد: برای همه این مقاطع برنامهریزی میشود و برای کیفی سازی برنامههای صالحین لازم است این رنج سنی تفکیک شود تا در راستای هر مقطع سنی برنامهها و مطالب همان گروه ارائه گردد.
حجتالاسلام صدیق خاطرنشان کرد: بخشی از سرگروهها توسط فرماندهان پایگاهها با توجه به استعدادهایی که دارند شناسایی و توسط مربیان حوزه خواهران مصاحبه میشوند و سپاه دورههای آموزشی برای آنها فراهم میکند و راهکارهای تربیتی و بصیرتی را برای آنها بیان میکنند.
وی با اشاره به ویژگیها و شاخصههای یک سرگروه افزود: تعبد و تقید شرعی، سعه صدر، قدرت ارتباط، بحث بصیرتی، ولایت پذیری، تفکر و تدبر از اهم ویژگیهای سرگروههای صالحین است تا بتوانند یک حلقات را اداره کنند.
پایان پیام/
نظر شما