تبلیغ چهره به چهره، مؤثرترین نوع تبلیغ است

خبرگزاری شبستان: همزمان با اجرای طرح اوقات فراغت در سطح کانون‌های مساجد( آسمانی‌ها) با همکاری دفتر تبلیغ حوزه علمیه قم، ۸ روحانی تبلیغی در سطح کانون‌های روستایی این استان مستقرشده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام،  روحانیون مبلغ دفتر تبلیغ حوزه علمیه قم از یکم مرداد تا 10 شهریور سال جاری و در روستاهای«تخم بلوط»، «هلیلان»، «حیدرآباد» و «طولاب» در دهستان «میش‌خاص»، «گچ کوبان» از توابع شهرستان بدره و مناطق روستایی آبدانان، دهلران و بخش مرکزی ایلام حضور دارند.

 

حجت‌الاسلام حبیب‌الله مکوندی، از مبلغانی است که در هفته‌های اخیر در روستای تخم بلوط علیا مستقرشده است و با همکاری کانون فرهنگی و هنری منتظران موعود این روستا، محور فعالیت‌های فرهنگی و هنری شده و هرروز برنامه‌های ویژه‌ای با حضور وی در این کانون برای بچه‌های روستا و اعضای کانون برگزار می‌شود.

 

این روحانی مبلغ اعزامی از قم، به خبرنگار ما گفت: بنده از مبلغین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برای طرح تابستانی از اول مردادماه سال جاری تا 10 شهریور در روستای تخم بلوط علیا از توابع دهستان هلیلان مستقرشده‌ام.

 

وی، افزود: از سال 1371 تبلیغ و ترویج معارف دینی را از یکی روستاهای مسجدسلیمان به نام گرگیر، استان خوزستان، در ایام محرم شروع کردم، از آن سال تاکنون به‌عنوان روحانی مبلغ  ایام محرم، ماه مبارک رمضان و اوقات فراغت در نقاط مختلف کشور به امر تبلیغ مشغول هستم.

 

حجت‌الاسلام مکوندی، بابیان اینکه برای پنجمین بار است که به‌عنوان مبلغ در طرح اوقات فراغت حضور دارم، ابراز کرد: طرح اوقات فراغت فرصت مغتنم و بسیار مناسبی است که توجه نوجوانان و جوانان را به مسائل دینی و آموزه‌های فرهنگی جلب کرد و در این ایام این قشر از فرصت بیشتری برخوردار هستند.

وی، بیان کرد: وقتی جوانان و نوجوانان روستاها را با شهر مقایسه می‌کنم، در روستاها زمینه بیشتری برای تبلیغ و دریافت آموزه‌های دینی وجود دارد و احساس می‌شود انسان‌ها در روستاها، طبع پاک‌تری دارند و زمینه و اشتیاق بیشتری برای تبلیغ در این روستاها وجود دارد و خودم این را به‌عینه احساس کرده‌ام.

 

 این روحانی مبلغ اعزامی از قم، افزود: استقبال دختران و پسران روستایی برای شرکت در کلاس‌ها و دوره‌های قرآنی و حضور در مساجد بیشتر و خیلی زیاد است و برای من غیرمنتظره بود که در روستایی که حدود 800 نفر جمعیت دارد جمعیت زیادی از اهالی روستا در مسجد حضور پیدا کنند.

 

حجت‌الاسلام مکوندی، بابیان اینکه مردم روستای تخم بلوط علیا،  استقبال بسیار خوبی از برپایی نماز جماعت در مسجد دارند، یادآور شد: نماز صبح، ظهر و عصر و مغرب و عشاء در سه وعده به‌صورت جماعت در این مسجد اقامه می‌شود و در بین نمازها، سخنرانی در خصوص معارف دین صورت گرفته احکام دین بیان می‌شود.

 

وی، با اشاره به اشتیاق مردم روستای برای دریافت معارف و احادیث و روایات، اظهار کرد: در بعدازظهرها که هوا کمی خنک‌تر می‌شود کلاس‌های قرآن با حضور جوانان و نوجوانان در مسجد برگزار می‌شود و همچنین طرح تلاوت نور با قرائت یک صفحه از قرآن مجید بعد از نماز مغرب و عشاء اجرا می‌شود.

 

این روحانی مبلغ اعزامی از قم، بابیان اینکه تفسیر آیات قرائت‌شده در طرح تلاوت نور هم بیان می‌شود، گفت:  همچنین برنامه حفظ جزء سی قرآن کریم برای کودکان و نونهالان هم اجرا می‌شود و در پایان طرح به عزیزانی که در این برنامه توفیق داشته باشند جوایز نفیسی اهدا می‌شود.

 

حجت‌الاسلام مکوندی، با اشاره به اینکه حفظ کل قرآن کریم نیز در برنامه طرح اوقات فراغت قرارگرفته است، یادآور شد: 2 مسابقه ورزشی تنیس روی میز و والیبال و یک مسابقه کتاب‌خوانی از آثار شهید مطهری تا پایان این طرح برای نوجوانان و جوانان برگزار می‌شود.

 

وی، با اشاره به اینکه نفس حضور مسئولان در مناطق روستایی برای مبلغین دینی کمک است، گفت: این حضور مسئولان فرهنگی و اجرایی در مناطق روستایی، باعث دلگرمی می‌شود و احساس  خواهد شد که مسئولان خودشان هم دغدغه  دارند و برای کارهای فرهنگی پیگیری لازم را به عمل می‌آورند و این امر برای ادامه کار خوشحال‌کننده است.

 

این روحانی مبلغ اعزامی از قم، بابیان اینکه حضور مسئولان موجب دلگرمی مبلغان مذهبی در راستای گسترش فرهنگ دینی است، تصریح کرد: یکی از مباحثی که وجود دارد تبلیغ چهره به چهره است که درواقع بر گفته از سیره پیامبر اکرم(ص) بوده و  حضرت امام علی(ع) در این خصوص فرمودند که پیامبر اکرم(ص) پزشکی است که منتظر بیمار نمی‌شود و خودش به بیمار سر می‌زند.

حجت‌الاسلام مکوندی، گفت: همین حضور و تبلیغ چهره به چهره یک نوع ارتباط بسیار خوب با مخاطب ایجاد می‌کند و موجب می‌شود که مردم در روستاها با حضور روحانی در مساجد و مکان‌های دینی و فرهنگی حضور پیدا کنند و از همه مهم‌تر این است که مبلغ دینی علاوه بر مسجد در بین مردم حضور پیداکرده و از احوالات آنان جویا شود.

 

وی، تصریح کرد: مردم روستای تخم بلوط علیا، از همان اول استقبال خیلی خوبی داشتند و بنده که در خانه عالم مستقر هستم و همواره مورد لطف مردم مهمان‌نواز روستا قرار دارد و مردم در این زمینه همکاری بسیار خوبی انجام داده‌اند و مشتاق مسائل دینی هستند.

 

این روحانی مبلغ اعزامی از قم، افزود: یک مشکل عمومی در استان وجود دارد بحث بیکاری بچه‌های روستاست که باید  تجهیزات بیشتری برای کانون‌های فرهنگی و هنری و در راستای انجام برنامه‌های متنوع فرهنگی در اختیار کانون‌ها قرار گیرد.

 

وی، در ادامه از همکاری بین کانون و هیئت‌امنای مسجد در راستای اجرای برنامه‌ها تقدیر کرد و گفت:چون بیشتر قشر جوان و نوجوان است، یک فرصت مغتنم  در راستای فعالیت‌های دینی و فرهنگی در روستاها به وجود آورده است.

 

حجت‌الاسلام مکوندی، در پایان با تقدیر از تعامل دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که امکانات بیشتری با توجه مسئولان  اجرایی استان در اختیار کانون‌ها گذاشته شود چراکه کانون‌ها به پایگاه‌های مهمی در کنار مساجد روستایی تبدیل‌شده‌اند.

 

گفتنی است، ر حال حاضر 257 کانون فرهنگی و هنری در سطح مناطق مختلف این استان فعالیت دارند که از این تعداد بیش از 75 درصد در مناطق روستایی استان فعالیت دارند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 477166

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha