به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، نشست هم اندیشی چهارمین کنگره ملی برگزیدگان فرهنگ و هنر روستا و عشایر، صبح چهارشنبه 14 مرداد ماه با حضور حجت الاسلام سلیمانی دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، محمدرضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد و سعید سعادتی معاون برنامه ریزی و توسعه این ستاد برگزار شد.
بر پایه این گزارش، جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور طی سخنانی با اشاره به گفتمان نوین انقلاب اسلامی اظهار کرد: این گفتمان پس از تک قطبی شدن جهان گفتمانی جدید بود و بحثی را مطرح کرد که طی آن اندیشمندانی که برنامه ریزی هایشان بر اساس نگرش اومانیسم بود به چالش کشیده شدند و حتی آنها نیز به این واقعیت پی بدرند که اندیشه ای که تنها اندیشه انسانی صرف باشد راهگشا نیست.
وی با تاکید بر لزوم تبیین گفتمان انقلاب اسلامی اظهار کرد: این مساله یک ضرورت است به ویژه که به علت پر رنگ شدن برخی مباحث اغفال کننده بعضا مورد بی توجهی بوده است، بنابراین باید این گفتمان سرلوحه قرار گیرد. نشست های اخیر در رابطه با مساله هسته ای نیز نشان داد که اندیشه این ملت برگرفته از گفتمان انقلاب اسلامی همواره مورد توجه بوده است.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: نکته دیگر اینکه علاوه بر فعالیت های مرسومی که برای کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور همه ساله انجام می پذیرد امسال اصول سیاست های ما بر 6 محور اولویت بیشتری دارد که شامل مساله اقتصاد مقاومتی، خانواده، جمعیت، بصیرت افزایی، کارآفرینی فرهنگی، امر به معروف و نهی از منکر است، این ماموریت و محورها و تحقق آن در روستاها و میان عشایر نیازمند گفتمان سازی است. در این راستا کنگره ملی برگزیدگان فرهنگ و هنر روستا و عشایر، می تواند سنگ بنایی برای تحقق این محورها باشد.
همچنین در ادامه این نشست سعید سعادتی معاون برنامه ریزی و توسعه ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، اظهار کرد: در دیدارهای مقام معظم رهبری با نخبگان و اساتید دانشگاه همواره ایشان در مطلع دیدار تاکید دارند که هدف از این نشست ها تکریم و حرمتی است که نسبت به آنها وجود دارد.
وی ادامه داد: ما به این نتیجه رسیدیم که تکریم روستاییان هدف حداقلی از برگزاری این کنگره است، نکته بعد اما بحث تعالی روتسا است، درست است که نظام جمهوری اسلامی ایران می تواند با اعزام نیروهای جهادی برخی مسایل را حل کند ولی مهمتر آن است که نخبه روستایی شناسایی شود، در نتیجه ما با بر گزاری این کنگره به دنبال پرورش نخبه روستایی هستیم تا روستا به دست چنین افرادی آباد شود.
سعادتی در ادامه گفت: سال گذشته ذیل برگزاری این کنگره 9 کانون موفق معرفی شدند ، در کنگره دوم نیز هشت نفر از نخبگان معرفی دشند که امسال نیز این مساله جریان خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما