فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید به خوبی در جامعه تبیین شود

خبرگزاری شبستان: معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید به در ستی توسط نخبگان، مدیران و برجستگان در جامعه تبیین شود تا شاهد یک جامعه پویا و با نشاط باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، سید مهدی هاشمیان، معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور، امروز (11 مرداد) در همایش بزرگ فرهنگی آموزشی معروفات و منکرات در محیط اداری گفت: مقام معظم رهبری در آغاز سال 94 به موضوع امر به معروف و نهی از منکر اشاره داشتند که تبیین و عنوان این مسئله در آغاز سال جاری برای ما پرچم داران این فریضه بسیار با اهمیت است.

 

وی افزود: عنوان دیگر نامگذاری سال 94 به نام همدلی و همزبانی دولت و ملت از سوی مقام معظم رهبری نام گرفته است  که بر خلاف سال های گذشته که مباحث اجتماعی فرهنگی و اجتماعی اشاره داشتند نگاه بسیار عمیقی و تیزبینی صورت گرفته است.

 

هاشمیان اظهارداشت: همه ما امروز متوجه شدیم که دولت یازدهم در ارتباط با این پیروزی های بزرگ سیاسی نیاز به چه چیزی داشته اند که مقام معظم رهبری آن را به درستی در روز اول سال نو مطرح و عنوان کردند و ضمانت تداوم این پیروزی همین یک جمله است که همه مردم در این پیروزی ها و مقاومت باید همدل و همزبان باشند.

 

وی تصریح کرد: شاید اساسا بستر این همدلی و همزبانی امر به معروف و نهی از منکر باشد و این مسیر اصلاح پیروزی و درستکاری است.

 

معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: بیش از یک دهه تلاش قانون امر به معروف و نهی از منکر به تصویب رسید و ابهامات موجود در هفته گذشته برطرف شد و همه آمادگی داریم تا به طور کامل این قانون اجرایی شود تا در سایه امر به معروف و نهی از منکر نظامی پویا و با نشاط را به دست آوریم.

 

وی افزود: ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر باید در یک فرایندی اقدامات خود را به صورت جدی دنبال کند.

 

هاشمیان با بیان اینکه باید اهداف بلندی در امر به معروف و نهی از منکر دست یافت، یادآور شد: اولین گام در این راستا فرهنگ سازی است که باید صورت و مورد توجه همه قرار گیرد.

 

وی تصریح کرد: برای اینکه یک موضوع تبدیل به فرهنگ شود باید به خوبی آن موضوع مربوطه را بشناسیم و درک کنیم تا نسبت به آن اقدامات لازم صورت گیرد.

 

معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور خاطرنشان کرد: تا کنون این جایگاه، این ارزش و این فریضه مهم را نتوانسته ایم به خوبی برای مردم و جوانان تبیین کنیم که این ارزش باید به درستی توسط نخبگان، مدیران و برجستگان در جامعه تبیین شود تا شاهد یک جامعه پویا و با نشاط باشیم.

 

وی الگوسازی را از دیگر اهداف امر به معروف و نهی از منکر اعلام کرد و گفت: باید در سطح جامعه الگوسازی کنیم تا چه جامعه ای می تواند برتر باشد و معیار این برتری چه موضوعاتی می تواند باشد.

 

هاشمیان با بیان اینکه بد رفتاری خلاف قانون است، افزود: هرچه مکانیزم ها در رفتار و ساختار سازمان دیده شود موفقیت ما بسیار فراوان خواهد بود.

 

وی در خصوص اینکه چه دولتی در اداره جامعه موفق است و یک ملت را رستگار می کند، اظهارداشت: آن هایی که قدرت به آنان داده شد و پشت میز مسئولیت و ریاست نشسته اند و ظیفه دارند در حکومت اسلامی به عنوان یک مدیر اسلامی تلاش کنند تا اعتقادات مردم درست باشد چرا که اگر اعتقادات درست باشد کارها، اخلاق و رفتارها درست خواهد بود.

 

معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور خاطرنشان کرد: مردم جمهوری اسلامی ایران برای تحکیم میز و صندلی من و شما 219 هزار شهید تقدیم کردند که اگر سه هزار پست مسئولیت در نظر بگیریم 73 شهید برای هر یک میز و صندلی تقدیم شدند تا این حکومت استحکام یابد در این صورت چه طور می توان گفت ما در اداره ای بودیم که 3 هزار اختلاس و یا فساد اخلاقی صورت گرفت.

 

وی رفتارسازی را یکی دیگر از موضوعات مهم برشمرد و تصریح کرد: این فرایندها باید انجام شود تا در نظام جمهوری اسلامی ایران امر به معروف به عنوان یک رفتار سازمانی نهادینه شود.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 476306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha