بهسازی فضای قبرستان وادی الاسلام

خبرگزاری شبستان: همزمان با برگزاری جلسه شورای اسلامی شهر قم بهسازی فضای مقابل قبرستان وادی الاسلام به تصویب رسید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، یکصد و سی و هفتمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم امروز (10 مرداد) با بررسی لوایح و طرح ها بررسی شد.

 

یکی از لوایح مطرح شده موضوع بهسازی قبرستان وادی الاسلام قم بود که مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا شهردار نسبت به این امر اهتمام داشته باشد.

 

در مقابل این قبرستان چهار باب مغازه حجاری است که فضای نازیبایی را به بستر شهر داده که شهرداری طی لوایحی در نظر دارد این وضعیت را ساماندهی کرده و به بهسازی بپردازد.

 

عواطف رستمی عضو شورای اسلامی شهر قم در این مورد گفت: این مغازه ها بدون سند است و می تواند در آینده مشکل ساز باشد و باید اول مشکل آن برطرف شود.

 

جدی مدیر املاک شهرداری قم نیز در این خصوص گفت: سال هاست که این مغازه ها موجب نازیبایی شهر شده و خود مالکین مغازه ها هم می خواهند که این از این وضعیت رها شوند.

 

وی اذعان داشت: ما بررسی های لازم را انجام داده ایم و مشکلی در این خصوص نیست و می توان با تملک آنها در زیباسازی شهر کوشید.

 

حجت الاسلام آتش زر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر نیز در این خصوص گفت: آنجا وضعیت نامناسبی دارد و ساماندهی می شود و می تواند برای فضای شهری جایگاه مناسبی داشته باشد.

 

در نهایت تملک این مغازه ها با متری دو میلیون تومان مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت با 17 رای موافق به تصویب رسید.

 

*اصلاح نامگذاری خیابان های شهر

یکی از لوایحی که مورد بررسی قرار گرفت موضوع اصلاح نامگذاری خیابان های هم نام بود که توسط رئیس کمیسیون خدمات شهری مورد بررسی قرار گرفت.

 

عباس ذاکریان رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم در این خصوص گفت: طرحی داریم در خصوص موضوع جا به جایی اسامی خیابان ها و همچنین پیگیری اسامی جدید در خیابان های هم نام که در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی تصریح کرد: 25 مورد اسامی جدید در مناطق هشت گانه قم انجام شد و 12 مورد نیز اسامی مشابه بود که اصلاح شد.

 

وی بیان داشت: بلوار عمار یاسر حد فاصل چهارمردان تا معلم پیشنهاد شده بود که به نام خیابان حضرت آیت الله بهجت نامگذاری شود که و پذیرفته نشد و قرار شد همان عماریاسر بماند.

 

وی تصریح کرد: خیابان شهدای دروازه ری کوچه شماره 10 نیز به نام کوجه شهید مهدی عباسی نامگذاری شد.

 

ذاکریان عنوان داشت: از سوی دیگر اصلاح نام های تکراری خیابان ها هم مورد بررسی قرار گرفت که خیابان شهید باهنر، چندین مورد داشتیم که در نهایت، خیابان نیروگاه شاهد غربی همان شهید باهنر باقی ماند و در بلوار شهید کریمی که نیز که خیابان شهید باهنر داشتیم استثنا این خیابان هم به نام شهید باهنر ماندگار شد.

 

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم عنوان داشت: همچنین خیابان شهید کلهری هم خیابان شهید باهنر داشتیم که به نام شهیدان سلیمانیان نامگذاری شد.

 

وی گفت: یکی دیگر از اسامی که در خیابان های قم وجود داشت، مالک اشتر بود که خیابان مالک اشتر در نیروگاه به نام مالک اشتر باقی ماند و خیابان مالک اشتر در خیابان دورشهر نیز به نام شهید محمود اخلاقی نامگذاری شد.

 

ذاکریان افزود: در 34 متری صدوق نیز خیابان مالک اشتر داشتیم که به نام شهید جهانبینی نامگذاری شد و خیابان مالک اشتر در بنیاد نیز به نام آفرینش تغییر نام داد.

 

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم  با اشاره به نام توحید گفت: بلوار توحید در خیابان نیروگاه به نام همان توحید باقی ماند و خیابان توحید در بلوار شهید دل آذر به نام خیابان شیخ احمد قمی تغییر نام پیدا کرد.

 

*نصب دکل های آنتن مخابراتی در قم

از دیگر لوایح بررسی شده موضوع اخذ مجوز اجاره بها نصب دکل و آنتن های مخابراتی و ارتباطی بود که مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد که دکل ها با شرایط خاص نصب شود.

 

حجت الاسلام آتش زر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم در این خصوص گفت: شرکت های مخابراتی برای سرویس دهی به مردم دکل هایی را می خواهند در سطح شهر نصب کنند که برخی در منازل مسکونی قرار دارد برخی در شوارع میادین یا فضاهای سبز شهرداری است.

 

وی گفت: سال قبل مصوبه ای داشتیم که آنهایی که در شوارع و فضاهای سبز اجاره بها کاملا ترین فرمولی که در شهرهای دیگر با توجه به ارتفاع دکل و محدوده اشغال شده و در بررسی که از تبریز داشتیم ارزش زمین  بین 500 هزار تومان تا یک میلیون و 800 هزار تومان باشد خیلی از کلان شهرها اقدامی در این رابطه انجام ندادند.

 

آتش زر بیان داشت: باید با مخابرات توافق نامه امضا کنیم که کار به فرمانداری و دیوان عدالت نرسد شرکت مخابرات زیر بار نرفت و نظر آن ها حداکثر یک میلیون تومان است.

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: کل دکل ها 65 عدد است شهرداری به ازای هر دکل ماهیانه سه میلیون تومان اجاره بها در نظر گرفته شود با فرمانداری رایزنی شود که برنگردد.

 

حسن بختیاری نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم هم گفت: با توجه به رویه ای که فرمانداری با شورا دارد این بحث هم موجب چالش می شود و آنها قائل هستند که نظر مخابرات اخذ شود و پیشنهاد من این است که رونوشت این مصوبه به مخابرات داده شود.

 

حسین فاکر عضو هیئت رئیس شورای اسلامی شهر نیز در این خصوص گفت: در بحث دکل ها ما زمینی داریم که می خواهیم اجاره دهیم و زمین فضای سبز کم است و می خواهیم زمین را بدهیم و از سوی دیگر این تشعشعات روی مردم هست.

 

عباس ذاکریان رئیس کمیسیون خدمات شهری در خصوص ادعای تشعشعات گفت: کارشناسان را دعوت کردیم و توضیح دادند و گفته اند که مشکلی ندارد.

 

در ادامه این لایحه با ماهی سه میلیون تومان برای هر دکل شرکت های ارتباطی با 16 رای موافق تصویب شد.

 

*شهرک خودرویی در میدان شهید رجایی دایر می شود

در ادامه موضوع لایحه ایجاد شهرک خودرویی در میدان شهید رجایی مورد بررسی قرار گرفت که کمیسیون رای بر احداث با سه موضوع مشخص شدن عوارض سازمان میادین، پیوست مصالح و مشخصات فنی و پیوست زمانبندی و موضوع نحوه نگهداری باید بررسی شود.

 

در این خصوص محمد صادقی سرپرست سازمان میادین شهرداری قم گفت: سازمان میادین زمین آن از سال 74 به زمین شهری واگذار شد و زمین آن به شهرداری داده شده است.

 

وی گفت: موضوع عوارض هم به منطقه تا 30 درصد پیشرفت اجازه پیش فروش ندادیم و در قرارداد هم آمده است.فضای سبز و آتش نشانی دیده شده و در 48 ماه احداث خواهد شد و کل قرارداد 220 میلیارد تومان دیده شده است.

 

محمود مسگری رئیس کمیسیون حقوقی شورا نیز در این خصوص گفت: موضوع قرارداد بررسی شده و از نظر حقوقی مشکل ندارد و سرمایه گذار الان وارد شده و خودش کادرسازی می کند و با صنوف وارد مذاکره می شود و در انتقال صنوف هم مشارکت خواهد داشت.

 

احداث این شهرک با سه ویژگی های مطرح شده در کمیسیون در نهایت به تصویب شورا رسید.

پایان پیام/

کد خبر 476254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha