مشارکت اجتماعی از سوی زنان به یک مطالبه جمعی تبدیل نشده است

خبرگزاری شبستان: عضو شورای شهر گرگان با اشاره به اینکه تاکنون مشارکت اجتماعی از سوی زنان به یک مطالبه جمعی تبدیل نشده است، گفت: در برخی از کشورهای پیشرفته با رفتارهای تشویقی و ترغیبی میزان مشارکت زنان را ارتقاء دادند اما مدیران و برنامه ریزان کشور ما به این موضوع مهم توجهی ندارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، زهرا نورا، عضو شورای شهر گرگان، عصر روز گذشته (10 مرداد) در یکصد و نود و نهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی گرگان، با اشاره به خصوصیات یک نماینده، گفت: اگر نماینده ای دارای اهداف مشخص برای حوزه انتخابیه خود نباشد، وقت خود و مردم را گرفته و در پایان دوره نمایندگی پاسخی برای اعتماد مردم ندارد.

 

وی با بیان اینکه یک نماینده خوب همیشه به دنبال فرصت های مناسب برای توسعه همه جانبه حوزه انتخابیه است، افزود: نماینده مردم باید دارای روحیه مداومت و پشتکار و سماجت در تحقق خواسته های به حق مردم باشد در همین راستا مشکلات متعددی پیش روی آنان است.

 

نورا اظهارداشت: نماینده در اثر بروز مشکلات در راستای ایفای وظایف خود نباید متوقف شود بلکه باید نسبت به آن پافشاری داشت و ثابت قدم باشد و در راستای امر مشورتی در خصوص لوایح با متخصصین فن مشورت کرده و همواره نگاه علمی و کارشناسی به موضوعات داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: برای یک نماینده دلسوز در تحقق توسعه پایدار غیر ممکن وجود ندارد و نیازها و کمبودهای مردم را به خوبی شناسایی و آسیب شناسی می کند.

 

عضو شورای شهر گرگان پایدار بودن به قول و عهد، اهل مشورت بودن، برخوردار بودن از شجاعت، داشتن انصاف و عدالت، قاطع در تصمیم گیری ها، داشتن احساس همدلی و همدردی واقعی نسبت به مردم و دفاع از حقوق مردم و رسیدن به اهداف را از روحیه یک نماینده اعلام کرد.

 

وی با اشاره به اینکه تاکنون مشارکت اجتماعی از سوی زنان به یک مطالبه جمعی تبدیل نشده است، گفت: در برخی از کشورهای پیشرفته با رفتارهای تشویقی و ترغیبی میزان مشارکت زنان را ارتقاء دادند اما مدیران و برنامه ریزان کشور ما به این موضوع مهم توجهی ندارند.

 

نورا با بیان اینکه مردم و مخصوصا منتقدین و سیاسیون از هر جناح و گروهی فرمایشات رهبری را باید فصل الخطاب قرار بدهند، افزود: اکنون باید دست به دست هم داد تا خدمت درست و فراخور مردم جمهوری اسلامی ایران ارائه داد لذا دخالت جناح بندی ها و انگیزه های حزبی، گروهی، شخصی و طایفی در این وظیفه مهم زهر مهلکی است که شوراها را از کار می اندازد و آن را کم سود و گاه زیانبخش می سازد.

 

وی اظهارداشت: در تعامل و یکرنگی می توان به توفیقات بسیار خوبی دست یافت و با ایجاد جنجال، هیاهو و سر و صدا نمی توان به وظایف قانونی عمل کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 476157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha