فرج الله عارفی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با بیان اینکه دولت هیچ اقدامی برای اجرای سیاست های تشویقی جمعیت انجام نداده است، گفت: مجلس باید نظارت خود را تقویت کند،چون عدم اجرای سیاست های تشویقی جمعیت در 20 سال آینده کشور را با بحران جمعیتی مواجه خواهد کرد.
وی با بیان اینکه مشکل ما این است که همه چیز را شوخی می گیریم، اظهار کرد: ما فکر می کنیم معنای تعامل این است که بگوییم دولت به وظایف خود عمل نمی کند ما هم باید چشم پوشی کنیم.
عارفی تصریح کرد: نه این اشتباه است وقتی تصمیمی اتخاذ می شود باید اجرایی شود، چون درچنین شرایطی اعتماد عمومی از بین می رود، به عنوان مثال طرح افزایش مرخصی زایمان از شش ماه به 9 ماه ارایه شد ولی اجرایی نشد، این امر اعتماد عمومی را در جامعه کمرنگ کرد، مردم می گویند سیاست های تشویقی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد اما هنوز اجرایی نشده است پس برای اجرای طرح های دیگر نباید انتظاری از دولت داشته باشیم.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دولت مکرر مطرح می کرد که یارانه ها خوب نیست ،فلان است و بهمان است، خاطرنشان کرد: با هماهنگی خود دولت ما از این اعداد 4 هزار میلیارد برای فارغ التحصیلان اختصاص دادیم که تاکنون یک ریال از ان را هم به ما بازنگرداننده است.
عارفی با اشاره به سرانجام زنان اخراج شده به دلیل استفاده از مرخصی زایمان اظهار کرد: فقط دو مورد در این زمینه وجود داشت که بعدا آن هم تکذیب شد.
وی ادامه داد: چنانچه دستگاهی با مرخصی زایمان نیروهای خود مقاومت کند،تحت هیچ شرایطی نمی تواند فرد را اخراج کند چون این فرد به راحتی می تواند با شکایت دیوان عدالت اداری برگشت پیدا کند و همه حق و حقوق خود را نیز دریافت کند.
این عضو کمیسیون اجتماعی با اشاره به ارایه 5 میلیون تومان به زوج های جوان در راستای سیاست های تشویقی جمعیت خاطرنشان کرد: وقتی موضوعی به قانون تبدیل شد دنبالش کنید این موضوعات فقط در حد حرف است بعد اگر هم قانون شد باید منتظر بمانیم ببینیم آیا دولت مانند مرخصی زایمان آن را اجرایی می کند یا نه.
عارفی ادامه داد: طرح افزایش مرخصی زایمان از شش ماه به 9 ماه به دلیل مشکلات مالی اجرایی نمی شود.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اختصاص 2 درصد از پول های بلوکه شده، جهت حل مشکلات حوزه زنان اظهار کرد: برگشت پول های بلوکه شده یک شوخی است، البته 150 میلیارد دلار پول بلوکه شده وجود دارد که بخشی از آن به عنوان فایناس به مجلس داده شده است، بخشی را مصرف کردند و بخشی هم قرار نیست امروز یا فردا به ایران تحویل داده شود بلکه 7 تا 10 سال دیگر این پول ها واگذار می شود.
وی ادامه داد: تمام چیزهایی که در مورد پول های بلوکه شده گفته می شد برای فضای افکار عمومی قبل از اعلام توافق نامه بود که مردم را تهییج کنند که خلاصه یک اتفاق بزرگی در کشور رخ داد.
عارفی اظهار کرد: مجلس ماموریتی را به دیوان محاسبات داده است که اصلاح وضعیت پول های خارج از کشور را دقیق بررسی و بعد اعلام کنند.
پایان پیام/
نظر شما