حجت الاسلام والمسلمین رمضانعلی معتمدی؛ مشاور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان، در حاشیه بازدید از خانه های فرهنگ دیجیتال کاشان و آران و بیدگل به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: فضای مجازی در وضعیت فعلی که مملو از فعالیت تمام گروه ها با رویکردهای فرهنگی و سیاسی است بهترین فرصت ممکن برای مقابله با گروه های ضد مذهب و آیین اسلامی از طریق شبکه ملی فرهنگ است.
وی با اشاره به راه اندازی شبکه ملی فرهنگ از سال 89 در کشور گفت: این شبکه مراکز و خانه های فرهنگ دیجیتال را در قالب یک شبکه پوشش می دهد.
به گفته وی، ارتقای سواد الکترونیکی، تولید محتوای مناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی در فضای سایبر، ارائه اینترنت پاک، ارائه بازی سراها، محل مناسبی برای بازی های رده بندی و دسته بندی شده، ارائه نرم افزارهای تایید شده و در مجموع مکانی برای ارائه رفع نیازهای حوزه فناوری اطلاعات افراد جامعه با محمل فرهنگی مذهبی هدف از خانه ها و مراکز فرهنگی دیجیتال است.
حجت الاسلام معتمدی، تولید نرم افزار، ارائه اینترنت پاک، گیم، آموزش و تولید محتوا در یک مکان مطمئن و مشخص زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد را از وظایف خانه های فرهنگ دیجیتال برشمرد و گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با راه اندازی این خانه ها دغدغه و نگرانی خانواده ها برای دسترسی فرزندانشان به موارد غیر مجاز فضای اینترنت را برطرف کرد.
*فعالیت 20 مرکز فرهنگی دیجیتال در استان اصفهان
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان، در ادامه از فعالیت 20 مرکز فرهنگی دیجیتال در استان اصفهان خبر داد و گفت: 15 مورد از این مراکز خانه دیجیتال و پنج مورد آن مجتمع های فرهنگ دیجیتال در سطح این استان است.
وی با اشاره به فعالیت دو مجتمع فرهنگ دیجیتال فرشچیان و شهری آروین در شهر اصفهان و سه مرکز آن در شهرضا، دهاقان و گلپایگان افزود: چهار مورد از پنج مراکز دیجیتال به عنوان خانه فرهنگ دیجیتال در شهرستان کاشان و یک مورد در شهرستان آران و بیدگل فعالیت دارد.
به گفته وی، ارتقای کیفی خانه های فرهنگ دیجیتال به تولید محتوا و بازخورد سیاست شبکه ملی فرهنگ است.
حجت الاسلام معتمدی، بر تشکیل کارگروه نظارت بر عملکرد مراکز فرهنگی دیجیتال تاکید کرد و گفت: وظایف این کارگروه با مدیریت مدیر کل ارشاد استان بررسی نحوه فعالیت خانه ها و آسیب شناسی ضعف ها، درجه بندی و تغییرات و تحول ها در مدیریت این مراکز است.
شایان ذکر است؛ حسام الدین تسلیمی، رابط مرکز رسانه های دیجیتال در دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد، سید احسان اصلاحی، مدیر مجتمع فرهنگی دیجیتال استان اصفهان و سید علی اکبر محمدی، رابط شبکه ملی فرهنگ و کارشناس فناوری اطلاعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در این استان از خانه های فرهنگ دیجیتال کانون مسجد الزهرا(سلام الله علیها)، کانون شهید اردهال در ساختمان نهاد قرآن کریم فین بزرگ، کانون بقیة الله الاعظم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهر قمصر و خانه فرهنگ دیجیتال کاشان کانون 22 بهمن شهرک 22 بهمن بازدید و مشکلات و درخواست های مسئولان این خانه ها را بحث و بررسی کردند.
پایان پیام/
نظر شما