به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، بیوک جامعی، نماینده محلات ۶ گانه در شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل شامگاه (7مرداد) در دوره آموزشی استان شناسی ویژه علاقمندان و فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در سالن جلسات فرهنگ و ارشاد، گفت: برای شناخت هویت باید قانونمند اجتماعی باشیم تا ما را به سوی هویت درونی خود هدایت کند.
وی با اشاره به اینکه دلبستگی های روزمره به خانه، کوچه و شهر نوعی تثبیت در زندگی است که ما را به سمت زندگی متعالی سوق می دهد، تصریح کرد: برای تداوم و دوام هویت باید توجه ویژه ای به مسئله فرهنگ شود زیرا فرهنگ در جامعه نقش روح دارد و روح فرهنگی جامعه را در حرکت و پویا نگه می دارد.
جامعی با بیان این مطلب که توجه به باورهای دینی در مسئله فرهنگ موجب شکوفایی فرهنگی جامعه می شود، خاطر نشان کرد: هر جامعه ای نیازمند اخلاق فرهنگی است که برای رسیدن به این درجه باید مسائل اعتقادی و باورهای دینی مردم رعایت شود.
نماینده محلات ۶ گانه در شورای فرهنگ عمومی استان با اعلام اینکه نقش ایفایی شهر اردبیل در تاریخ ایران را هیچ شهر دیگری انجام نداده است، افزود: جا دارد 4 مرداد ماه به عنوان روز ملی اردبیل و ایران شناخته شود اگر تاریخ کشور را مرور کنیم می بینیم که بعد از ورود اسلام چندین قرن ایران یا دست نشانده خلفا بودند و یا توسط حکومت های محلی اداره می شد اما بعد از قیام شاه اسماعیل ایران به صورت یکپارچه درآمد.
وی با بیان این مطلب که پس از به کمال رسیدن خانواده شیخ صفی در طی طریق در اواخر ایلخانی جامعه ایران به سمت حکومت دینی سوق داده شد، اظهار داشت: خاندان صفوی به ویژه شیخ صفی الدین دو حق بزرگ در تاریخ تشیع، شریعت و طریقت جامعه ایران دارد که اولین آن حل مسیر اختلاف بین طریقت و شریعت بود.
جامعی با اشاره به اینکه دومین ویژگی نیز ایجاد اتحاد بین اقوام کشور بود، ادامه داد: تاریخ شیعیان تاکنون سه انقلاب عظیم را به خود دیده است که اولین آن انقلاب عاشورای حسینی که به حق موجب بیداری اسلام شد و دومین انقلاب شاه اسماعیل صفوی و سومین آن انقلاب جمهوری اسلامی در عصر حاضر است.
نماینده محلات ۶ گانه در شورای فرهنگی عمومی استان با اعلام این مطلب که شاه اسماعیل 18 سال بر روی اسب زندگی کرد تا بتواند اتحاد ملی ایران عصر حاضر را شکل دهد، یادآور شد: حکومت صفوی ملت ایران را از سقوط در کام حکومت عثمانی نجات داد و امروز نیز ولایت پذیری را از انقلاب صفوی در ایران به یادگار داریم.
پایان پیام/
نظر شما