به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سالار قاسمی در همایش موزه فرهنگ و آموزش که شب گذشته (7 مرداد) در محل موزه فرهنگ و آموزش استان قزوین برگزار شد بیان کرد: برای رفع مشکلات قانونی و حقوقی این مرکز اقداماتی در حال انجام است تا این مرکز به پژوهشکده و مکانی پر رونق برای گردآوری آثار فرهنگی و تاریخی گرانبها تبدیل شود.
وی ادامه داد: امیدوارم همه ۸هزار معلم بازنشسته استان قزوین در این مرکز آثاری از خود داشته باشند تا نسل جوان با دیدن این آثار بزرگ به اهمیت و عظمت کار واقف شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان قزوین با اشاره به هدف برگزاری این همایش عنوان کرد: هم اندیشی با پیشکسوتان عرصه آموزش و پرورش و بهره مندی از پیشنهادات و راهکارهای این افراد برای برگزاری باشکوه مراسم افتتاحیه موزه فرهنگ و آموزش از اهداف مهم برگزاری این جلسه است.
وی خاطر نشان کرد: وظیفه آموزش و پرورش انتقال مبانی و سرمایه های گذشته به آینده است تا نسل جدید متوجه سرمایه های بزرگ خود شوند.
قاسمی گفت: سرمایه های اصلی ما پیشکسوتان فرهیخته ای هستند که انسان با هر مقام و منصبی در حضور آنها احساس کوچکی می کند.
رئیس کانون بازنشستگان استان قزوین نیز در این مراسم اظهار کرد: موزه فرهنگ و آموزش استان قزوین محفلی تاریخی، فرهنگی و آموزشی است که با تلاش و همت راه اندازی شد.
شفاعی تأکید کرد: پیشکسوتان آموزش و پرورش خود گنجینه ای ارزشمند هستند که در این مراسم بنا داریم تا از راهکارها و پیشنهادات آنها برای پیشرفت و توسعه این مرکز بهره مند شویم.
وی یادآور شد: مکان حاضر پیش از این مدرسه دیانت نام داشت که با همت اداره کل میراث فرهنگی استان قزوین برای احداث موزه فرهنگ و آموزش بازسازی شد.
گفتنی است، ساختمان موزه فرهنگ و آموزش اثری به جا مانده از دوره قاجاریه با قدمتی در حدود 150 سال است که دارای اتاق هایی به هم پیوسته و غلام گردشی، کتیبه ها و خنچه های سقف و شیشه های رنگین، حوزه و فواره ای سنگی و طاق ضربی است که در این موزه می توان زیباترین و خاطره انگیزترین عکس های قدیمی فرهنگیان پیش کسوت هم چنین قدیمی ترین کتاب های درسی، کارنامه ها، دفاتر حضور و غیاب، انواع ترازوها و قپان قدیمی، انواع و اقسام وسایل آزمایشگاهی شیمی، فیزیک، ماشین های تحریر، وسایل موسیقی و هنر را مشاهده کرد.
پایان پیام/
نظر شما