به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، شامگاه(7 مرداد) در جلسه شورای اداری استان که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، با تقدیر از همه افراد و دستگاه هایی که متولی ترویج موارد دینی در ماه رمضان بودند، گفت: در عقبه این برنامه ها افرادی وجود دارند که اگر فعالیتی در این زمینه ها انجام می شود ناشی از جرقه ای است که توسط آنها زده شده و امیدواریم در سال های آینده این برنامه ها را منسجم تر کرده و با قدرت بیشتری عمل کنیم.
وی با بیان اینکه اکنون موضوع تقدیر از ستادهای پشتیبانی دفاع مقدس مطرح است و افزود: یکی از اقداماتی که ما در این زمینه انجام دادیم، تجلیل از نمایندگان شهید و فقید خوزستان بود که موجب خیر و برکت شد و فضای معنوی بسیار خوبی را ایجاد کرد و متعاقب آن در زمینه آموزش باید برای انتقال فرهنگ شهادت و ایثار تمام همت خود را به کار گیریم و در این زمینه نیز هرکسی باید به صورت تخصصی کارهای خود را انجام دهد.
استاندار خوزستان، تصریح کرد: قطعا همه دستگاه ها اعم از دولتی و غیر دولتی در زمان جنگ دارای ستادهای پشتیبانی بوده اند، ما باید به دنبال این افراد بگردیم تا از آنها تقدیر کرده و با یک خلاقیت و نو آوری به فکر ادامه فعالیت های خود باشیم.
وی ادامه داد: در خصوص افتتاح مدارس هرهمتی که قرار است اتفاق بیفتد باید در دهه سوم مرداد ماه صورت گیرد چرا که ما همواره به دنبال این موراد بودیم که طرح های ملی را بومی کنیم و بهترین نمونه ای که می توان این مورد را در آن تجلی داد همین مورد است.
رییس شورای اداری خوزستان، اضافه کرد: در خصوص مناسبت روز خبرنگار که پیش روی ماست باید یک تعامل خوب صورت گیرد و به شکلی یک یا دو نکته کلیدی را محور فعالیت های خود قرار دهیم و مأموریت های خود و اصحاب رسانه را به طور کلی تبیین کنیم.
وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه های پیش رو، سالگرد ورود آزادگان به کشور است که دستگاه ها نیز باید در این زمینه به صورت جدی وارد شوند و در این روز نیز مراسم تشیع هفت شهید شناسایی شده و 31 شهید گمنام را خواهیم داشت.
وی عنوان کرد: برنامه ششم توسعه در پیش روی ماست و متولی آن سازمان برنامه ریزی است که برای بهتر انجام شدن این برنامه باید ارتباط با مرکز حفظ و نارسایی های موجود تا حد امکان اصلاح شود و باید این مورد را نیز مدنظر داشت که فرصت ها به سرعت می گذرند و باید برای مدیریت بهتر پیشنهاداتی ارائه شده و در کمیسیون های تخصصی مختلف بررسی شوند.
مقتدایی، توضیح داد: ما در خوزستان دارای دو جبهه معضلات و مدیران هستیم که حلقه وصل آن ها برنامه ریزی است و اگر قرار است توسعه ای در استان اتفاق افتد و معظلات را حل کند که علاوه بر حل مشکلات باید نوآوری را در بر داشته باشد.
وی تاکید کرد: 140 میلیارد از تملکات دارایی ما کاهش پیدا کرده که باعث شد برنامه هایی را تدوین کنیم، به عنوان مثال اگر برنامه ای برای طرح 550 هزار هکتاری نداشتیم قادر نبودیم از اعتباری که برای این مورد تخصیص داده شده بود، استفاده کنیم.
وی با قائل شدن اهمیت اقتصادی برای مرزها، ابراز کرد: در اوج بی پولی توسعه را به سوی مرزها سوق دادیم و هیچ کس نمی تواند ادعا کند که وضعیت مرزهای ما با وضعیت دو سال گذشته یکسان است و باعث شد که ما از ظرفیت 600 میلیون دلاری صادرات از پایانه شلمچه استفاده کنیم.
استاندار خوزستان، یاد آور شد: در خصوص بندر شادگان اکثرا ناامید بودند اما با یک جسارت نامه آن را ابلاغ کرده و با کمک مدیران شهرستانی اکنون 100 شناور در این بندر مشغول تردد و فعالیت اقتصادی هستند.
وی اذعان داشت: ما در خوزستان دارای راهکارهای قانونی بسیاری هستیم و باید سعی کنیم در زمانی که مسئولیتی را دارا هستیم با ریسک و جرأت تصمیمی را بگیریم که بعدها خیر و برکت آن برای مردم استان به جای ماند.
وی گفت: در انجام هر طرح و اقدامی باید موارد زیست محیطی به صورت کامل رعایت شود و امیدواریم تا پایان سال شاهد اجرای پروژه های خاصی در استان باشیم که کتابچه آن تهیه شده و در اختیار همه اعضای شورای اداری و رسانه ها قرار خواهد گرفت.
پایان پیام/
نظر شما