به گزارش خبرنگار خبر گزاری شبستان از رشت، محمدحسین واثق کارگرنیا، رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر رشت امروز(7مرداد) در نشست خبری که در سالن جلسات شورا برگزار شد اظهار کرد: با افزایش جمعیت و تردد مسافران متاسفانه هیچ گونه اقدامی جهت ارتقاء و توسعه خیابانهای شهر رشت نشده است.
وی با بیان اینکه قدمت خیابانهای شهر رشت 40 تا 50 سال است گفت: با اجرای طرح تعریض خیابانهای شهر، قرار شد تا سرقفلی ۵۲ مغازه در مسیر خیابان شهدا از زرجوب تا جانبازان خریداری شود که تاکنون 20 مغازه خریداری شده است و با خریداری این مغازهها فقط ویرانی در این منطقه به جا مانده و هیچ گونه اقدام قطعی و قابل توجهای نشده است.
کارگرنیا به راه اندازی خط ویژه در رشت اشاره و اذعان کرد: راه اندازی خط ویژه اتوبوس تندرو BRT، افزایش ناوگان عمومی و کاهش خودروهای شخصی از اقدامات مهم در جهت کاهش تردد در رشت است.
رئیس کمیسیون ترافیک شورای شهرستان رشت اظهار کرد: برای توسعه و کاهش تردد مجبور به برخی تخریبها در شهر هستیم مانند قطع کردن درختان مسیر خط ویژهBRT، که از طریق مسیر قانونی صورت گرفت و در فصل درختکاری دو برابر درختان قطع شده، کاشت میشود.
کارگرنیا خاطر نشان کرد: با اتمام این پروژه بزرگ در شهرستان رشت 15 اتوبوس ویژه به مردم خدمات ارائه میدهند.
وی با ابراز تاسف از اینکه در استان سرسبز گیلان در فقر فضای سبز هستیم، گفت: استانهای گرمسیر که دارای آب و هوای مطلوبی نیستند از گیلان سرانه فضای سبزشان بالاتر است.
این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: مدیریت و نظارت در بخش تاکسیرانی رشت بسیار ضعیف است چرا که تاکسیها در ایستگاه خاص تردد داشته در صورتی که وظیفه اصلی تاکسی، چرخشی فعالیت کردن است.
وی در ادامه اذعان کرد: متاسفانه اکنون خودرو های شخصی به صورت چرخشی عمل میکنند و تاکسیها ثابت بوده و این خود مشکلاتی را برای شهروندان و مسافران به وجود آورده است.
کارگرنیا گفت: در حال حاضر 6 هزار تاکسی در شهرستان رشت فعالیت میکند که 50 درصد آن مازاد بوده وحضور فعال ندارند.
رئیس کمسیون ترافیک شورای شهرستان رشت به فرسودگی مینیبوسهای شهر پرداخت و افزود: مینیبوسهای فعال این شهرستان 25 تا 30 سال قدمت دارند که میبایست نوسازی شوند.
وی تصریح کرد: برای هر 2 هزار نفر جمعیت باید یک اتوبوس فعال باشد که با احتساب جمعیت 650 هزار نفری رشت این شهر نیازمند 325 دستگاه اتوبوس و مینیبوس است درحالیکه اکنون یکصدو 30 دستگاه موجود است که 55دستگاه در شهر فعالیت دارد و از این تعداد 25 دستگاه اتوبوس نیاز به تعمیر دارد و بابت تعمیر هر یک از دستگاه یکصدو 50 میلیون تومان هزینه نیاز است.
کارگر نیا به ایستگاههای اتوبوس اشاره و اظهار کرد: 35 ایستگاه جدید ویژه اتوبوس در شهرستان رشت احداث خواهد شد.
رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر رشت اذعان کرد: جهت کاهش ترافیک در شهرستان رشت در 26 نقطه پارکومتر راه اندازی خواهد شد.
وی در ادامه به بهره برداری زیر گذر پروژه خیابان شهید رجایی رشت پرداخت و افزود: با همکاری مردم و ارگانهای ذی ربط از جمله آب و برق و گاز این پروژه تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.
کارگرنیا به احداث پلهای عابر پیاده اشاره کرد و گفت: برای امنیت جان مردم در حاشیه راهها تا پایان امسال 22 پل مکانیزه عابر پیاده احداث میشود.
پایان پیام /
نظر شما