به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، شکر الله حسن بیگی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی در جلسه اعضای ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اهمیت اجرای این مهم در جامعه گفت: امر به معروف و نهی از منکر از دستورات الهی است که باید بیش از پیش در جامعه نهادینه شود.
وی با بیان اینکه باید برنامه ریزی های لازم در راستای احیای این فریضه الهی در جامعه انجام شود، بیان کرد: مسئولان فرهنگی باید دست به دست هم دهند و با همفکری و همدلی بهترین راهکارها را برای هر چه بهتر نهادینه شدن این امر در جامعه در نظر بگیرند.
حسن بیگی ادامه داد: احیای امربه معروف و نهی از منکر مستلزم شناخت درست از منکر و معروف است و باید زمینه را برای شناخت درست مردم از این فریضه الهی فراهم کنیم.
این مقام مسئول ادامه داد: برنامه ریزی های فرهنگی لازمه احیای امر به معروف و نهی از منکر است و دستگاه های قضایی و امنیتی به تنهایی قادر به کنترل جامعه و مقابله هنجارشکنان اجتماعی نیستند.
حسن بیگی اظهار کرد: این مساله باید در سایه فرهنگ سازی از سوی دستگاه های اجرایی به خصوص دستگاه های فرهنگی امکان پذیر است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر باید برنامه هایی برای بسط و گسترش این فریضه الهی در جامعه داشته باشد، ادامه داد: دستگاه های اجرای و فرهنگی باید در راستای اجرای صحیح و کارآمد این فریضه الهی در جامعه تلاش کنند.
فرهنگ سازی برای احیا امر به معروف و نهی از منکر از برنامه های ستاد در سال جاری است
در ادامه این نشست سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی نیز ضمن تاکید برنهادینه شدن این مهم در جامعه به برنامه های سال جاری این نهاد اشاره کرد و گفت: فرهنگ سازی احیا امر به معروف و نهی از منکر، ارتقای جایگاه ستاد در جامعه به خصوص در بین نسل جوان، نظام مدیریت و ساختار سازمانی ستاد، برنامه ریزی برای ایجاد ارتباطات و هماهنگی بین دستگاه ها و توانمندسازی سرمایه های انسانی ااز مهمترین برنامه های راهبردی سال جاری ستاد در استان مرکزی است.
وی ارتقای جایگاه ستاد امر به معروف و نهی از منکر به بالاترین سطح سیاستگذاری و هماهنگی با تاکید بر نهادهای فرهنگ ساز، شفاف سازی ماموریت ها، برخورداری از پایگاه های دانش و بانک های اطلاعاتی ومستندسازی تجربیات و استقرار نظام شایسته سالاری را از برنامه های در دست اقدام این نهاد دانست و خاطر نشان کرد: برون سپاری و کاهش تصدی گری با استفاده از ظرفیت سازمان های دولتی و مردم نهاد، استقرار نظام پرداخت مبتنی بر تخصص، عملکرد و شایستگی، توسعه انگیزشی، بهبود مستمر روش ها با رویکرد استفاده از نظام های نوین فناوری اطلاعات و تقویت فضایل اخلاقی و رفتاری کارکنان از مهمترین برنامه های در دست انجام این نهاد است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه علاوه بر برنامه های پیش بینی شده از سوی ستاد در استان برنامه هایی نیز از سوی معاونت فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ابلاغ شده است، بیان کرد: اهتمام به اجرایی نمودن اصل هشتم قانون اساسی، ارتقای جایگاه ستاد در افکار عمومی، تاکید بر مردم محوری، برخوردار از ساختار سازمانی دانش محور و غیر متمرکز، بهره برداری از هنر، رسانه و قناوری در فرهنگ سازی احیای امر به معروف و نهی از منکر و محوریت قرآن و عترت از جمله این برنامه ها است.
پایان پیام/
نظر شما