به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومي و اطلاع رساني كميته امداد استان، مهدي خزاعي عرب با اشاره به اينكه نظارت از مهمترين اركان مديريت محسوب مي شود، گفت: در همين راستا به منظور پايدار سازي اشتغال ايجاد شده در طرح های موفق علاوه بر تقویت جهت کار آفرینی و توسعه برای طرح های دیگر الگو می شوند و در طرح های ناموفق جهت بررسی راهکارهای رسیدن به موفقیت و جلوگیری از ورشکستگی و استفاده از اهرمهای حمایتی و اقتصادی جهت برپائی مجدد طرح های راکد، چاره اندیشی می شود.
وی در ادامه افزود: یکی از اولویت های برنامه های حوزه اشتغال و خودکفائی امداد، نظارت بر طرح های اشتغال است و در سه سطح مديريت شهرستان، استان و مركز انجام مي شود و این طرح ها تا 4 سال مورد نظارت مستمر قرار می گیرد.
وي يكي از مهمترين عوامل موفقيت طرح هاي اشتغال مددجويان تحت حمايت اين نهاد نسبت به ديگر دستگاههاي اجرائي را نظارت مستمر كارشناسان اين نهاد بر روند اجراي طرح ها عنوان كرد و خاطرنشان كرد: در سال گذشته 37 کارشناس و ناظر فني به صورت مستقيم بر اجراي طرح هاي اشتغال در استان نظارت داشته اند.
معاون اشتغال و خودكفائي كميته امداد خراسان جنوبی، فراهم کردن زمينه نظارت و كنترل بر مراحل مختلف فرآيند اشتغال و خودكفائي مددجويان اعم از استعدادسنجي، آموزش فني و حرفه اي، كاريابي، كارورزي و ... را از مهمترين اهداف نظارت بر طرح ها عنوان كرد.
پایان پیام/
نظر شما