محمد صادق علمی، رئیس دانشکده علوم قرآنی همزمان با اول تیر روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی با اشاره به اینکه اگر رسانه و تبلیغ ارزش و اعتبار خود را که همان صداقت و ایمان به خدا است در بین مخاطبین حفظ کند و با شیوه های جدید و به روز عمل کند اثرگذار خواهد بود، به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: ترویج فرهنگ اسلامی از طریق رسانه و تبلیغ نیازمند حفظ ارزش و اعتبار رسانه و شناختن مخاطبین می باشد.
قرآن، سنت و سیره ائمه معصومین(ع) غنی ترین منابع برای گسترش و ترویج آموزه های دینی
وی افزود: قرآن، سنت و سیره ائمه معصومین(ع) غنی ترین منابع و مهمترین ابزار تاثیرگذار برای گسترش و ترویج آموزه های دینی است که استفاده درست و به کاری گیر این منابع در قالب نیازها و روش های روز برای تحقق اهداف اسلامی از دیگر رسالت های رسانه و تبلیغ آموزه های دینی است.
علمی با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت های موجود در منابع اسلامی و ترویج آن به مخاطبین رمز موفقیت رسانه و تبلیغ می باشد، تصریح کرد: در طول 32سال پیروزی انقلاب اسلامی رسانه ضعیف عمل نکرده است ولی باید از ظرفیت هایش بهتر و بیشتر استفاده کند.
وی افزود: دین مبین اسلام، آیینى جهادى و جاودانه است و تنها وسیله تبیین و تنظیم رابطه خدا، انسان و جهان ترویج آموزه های دینی در جامعه بشریت است و دینى که براى تحقق ویژگی های انسان آمده است باید تبلیغى نیز باشد و از همه ظرفیت ها براى گسترش خود بهره ببرد تا مفاهیم و پیام هاى آسمانى آن به همه انسان ها براى همیشه و در همه جا برسد و اتمام حجت محقق شود.
این استاد دانشگاه گفت: امام خمینی(ع) برای پیروزی انقلاب از ظرفیت های موجود در دین و قرآن و امام حسین(ع) استفاده کرد که منجر به انقلابی عظیم شده که امروزه در دنیا از این انقلاب الگو گیری می شود و رسالت ما به عنوان متولیان نهاد دینى در کشور، مقابله با پیام های گمراه کننده دشمنان و روشن کردن افکار و اندیشه های مخاطبین می باشد.
شناسایی شگردهای تبلیغی دشمن و مقابله با آن رسالت رسانه است
علمی با بیان اینکه فلسفه وجودى هر رسانه اى، ارتباط و جذب مخاطب است، اذعان داشت: کثرت وسایل ارتباط جمعى، محدودیت زمان و توان مخاطبان از یک طرف و آثار مخرب انفجار اطلاعات و ترویج افکار سکولارى در سطوح مختلف، از طرف دیگر، ما را در عرصه رقابتى جدى قرار داده است که ضمن جدیت در تبلیغ و گسترش ارزش هاى الهى، باید به مجاهدت در این جهاد فرهنگى بپردازیم و شگردهاى تبلیغى دشمن را شناسایى و با آنها مقابله کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه قرآن کریم می فرماید مبلغان دین نباید به جز خداوند از کسی هراسی داشته باشند، اظهار داشت: رسالت همه ما در مقابل دشمنان، توانمند سازی خود و افراد جامعه از هر جهت است و شناسایی توانمندی های دشمن از لحاظ ابزار و شیوه های مبارزه در میدان جنگ نرم موجب ناکامی دشمن می شود.
وی افزود: تحقق حکومت دینى در ایران اسلامى وظیفه ما را در تبلیغ معارف قرآن و عترت (ع) سنگین تر کرده است، چرا که حکومت اسلامى نیز که خود برآیند نهاد دینى است و وظیفه ما است که این رسالت بزرگ حکومتى را به نحو احسن در سطح جهانی انجام دهیم و با پاسداری از این گوهر گرانبها پرچم تبلیغ را به صاحب برحقش برسانیم.
علمی با بیان این که همانگونه که معجزات انبیاى الهى با هم تفاوت داشته و مناسب موقعیت زمانى و مکانى و مخاطب ایشان بوده است، تناسب تبلیغ با پیام و موقعیت زمانى و مکانى آن هم از مهم ترین موضوعاتى است که باید همواره مورد توجه مبلغان دینى قرار گیرد، اذعان داشت: امروزه در میدان جنگ نرم الگو قرار دادن منویات مقام معظم رهبری و تبعیت از آن اساس کار رسانه و تبلیغ است.
مدیر دانشکده علوم قرآنی با بیان اینکه تحلیل اندیشه و افکار مخاطب و شناختن ان اساس کار رسانه است، گفت: اشاعه آموزه های دینی به زبان مخاطب رسالت رسانه و تبلیغ است.
پایان پیام/
نظر شما