به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، ناصر امانی، معاون برنامه ریزی شهرداری تهران در یکصد و هفتاد و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران درباره تذکرات پیش از دستور اعضای شورای شهر گفت: برنامه دوم پنج ساله شهرداری تیرماه سال گذشته به ما ابلاغ شد و در این یک سال اقدامات لازم در خصوص این برنامه انجام شده است.
وی با بیان اینکه ما برش برنامه را در بودجه سال 94 تقدیم شورای شهر کردیم و در راستای اجرای آن اقدام نمودیم، خاطرنشان کرد: از 769 حکم برنامه پنج ساله تاکنون 500 حکم آن اجرایی شده است.
امانی یادآور شد: برخی از احکام و مواد برنامه پنج ساله نیاز به بازنگری دارد.
وی با بیان اینکه اجرای برنامه پنج ساله دوم از مهمترین برنامه های شهرداری تهران است، گفت: از 160 ماده برنامه پنج ساله دوم 148 ماده آن شهرداری تهران را ملزم به تهیه دستورالعمل کرده است.
معاون برنامه ریزی شهرداری تهران در خصوص ساخت مترو نیز گفت: شهرداری و دولت متعهد به پرداخت اعتبارات حمل و نقل عمومی هستند که 50 درصد اعتبارات مترو در بخش ریل گذاری را باید دولت پرداخت کند.
وی یادآور شد: 18 کیلومتر از مترو در سال 93 ساخته شده که هزینه یک کیلومتر آن که معادل 110 میلیارد تومان است توسط دولت پرداخت شده و مابقی را شهرداری تهران تأمین کرده است.
امانی با اشاره به اینکه شهرداری تهران به تعهدات خود در ساخت مترو عمل کرده است، تصریح کرد: ساخت خط 3 مترو و فرودگاه مهرآباد به اتمام رسیده که پس از نصب پله های برقی و دیگر تجهیزات به بهره برداری می رسد.
در ادامه، مرتضی طلایی، نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به دستورات جلسه امروز گفت: بررسی لایحه پیشنهاد تأمین اعتبار مورد نیاز اجرای پروژه های آب و فاضلاب شهرداری تهران در دستور کار جلسه امروز شورای شهر تهران قرار گرفت.
وی با بیان اینکه با مصوبه ای که در شورای سوم داشتیم به شرکت آب و فاضلاب اجازه دادیم در قبال ارایه خدمات به شهروندان هزینه ای دریافت کنند، خاطرنشان کرد: این هزینه صرف پیشرفت آب و فاضلاب شهر تهران شده است.
طلایی با بیان اینکه شبکه آب و فاضلاب قرار بود طی یک برنامه 30 ساله به اتمام برسد، تصریح کرد: با برنامه ریزی و دریافت هزینه از شهروندان پیش بینی می کنیم این پروژه به یک سوم زمان تعیین شده یعنی در مدت 10 سال به پایان می رسد.
نایب رییس شورای شهر تهران با اشاره به ممنوعیت استفاده آب شرب در ساخت و سازها و برخورد قانونی با افراد متخلف تأکید کرد: افرادی که از آب شرب در ساخت و سازها استفاده کنند برای هر مترمکعب باید 40 هزار ریال پرداخت کنند.
پایان پیام/
نظر شما