سید عبدالصفا نجاتی، معاون تشکل های مردمی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد این امر را وظیفه همه مردم دانست و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: جلوگیری از منکر عامل سلامت جامعه است.
وی، اضافه کرد: با توجه به این که جامعه از تک تک افراد تشکیل می شود، وقتی به شخصی تذکر داده شده و جلوی کاری مثل شراب خواری، رقص در محل های عمومی یا اعتیاد گرفته می شود در وهله اول سلامت خود شخص و بعد سلامت جامعه تضمین می شود.
نجاتی به قابل قبول بودن امر به معروف و نهی از منکر از نظر عقل و دین اشاره و اظهار داشت: اگر کاری به اسلام هم نداشته باشیم می بینیم اگر شخصی عمل منکری مثل (سوراخ کردن کشتی توسط شخصی که می گفت: «جای خودم است و دلم می خواهد آن را سوراخ کنم» و باعث شد کشتی را آب گرفته و همه غرق شوند) را انجام دهد ضرر آن متوجه خود شخص و به تبع آن جامعه خواهد شد پس جلوگیری از منکر بر همه مردم واجب است.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) به خاطر اهمیت این امر می خواستند تشکیلاتی دولتی برای این کار راه اندازی کنند؛ ولی به دلایلی این امر محقق نشد و خواستند تا موسسه ای برای این فریضه الهی معین شود.
وی، مرتبه این امر مقدس و مهم را طبق فرمایش حضرت علی (علیه السلام) بالاتر از جهاد عنوان و ادامه داد: امام در جایی دیگر فرموده است: « تمام فرایض دینی در مقابل این دو فریضه مثل نم آب به دهان یا نم دهان به اقیانوس است».
نجاتی گفت: در سال 93 و اوایل 94 قانون قاطع، فراگیر و جامع امر به معروف و نهی از منکر تصویب، به دولت ابلاغ شده و جلساتی بین ستاد امر به معروف و نهی از منکر و وزارت کشور برقرار است که این قانون به بخش دولتی ابلاغ شده تا در سایه آن بخش مردمی نیز فعالیت کنند.
این مسئول فرهنگی و مردمی کهگیلویه و بویراحمد حضور گردشگران در استان، آداب و رسوم باقی مانده و اصلاح نشده مثل تیراندازی در مراسمات عروسی و فشار مضاعف دشمن را از عوامل منکر خیز در استان دانست.
وی، یادآور شد: طبق فرمایش رهبری «هیچ وقت نباید روی گفته هایمان تاکید کنیم؛ بلکه فقط تذکر لسانی انجام شود» بقیه کار را نیروهای دولتی، انتظامی و بسیج باید انجام دهند.
نجاتی، عنوان کرد: با توجه به این که کانون های مساجد نهادی مردمی بوده که برکات زیادی برای انقلاب داشته و دارند، از انها انتظار می رود گروه هایی برای تذکر لسانی ساماندهی و معرفی کنند.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد گفت: در فرصت مناسب کلاس های آموزشی ویژه این افراد برگزار و نحوه تذکر لسانی به آنها آموزش داده می شود.
وی، خاطرنشان کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد شورای امر به معروف و نهی منکر را متشکل از پنج نفر و یک گروه 10 نفره برای امر به معروف و نهی از منکر ساماندهی کرده و معرفی کنند تا آموزش های لازم به آنها داده شود.
پایان پیام/
نظر شما