کانون‌های مساجد برنامه‌های هدفمندی برای جوانان و نوجوانان دارند

خبرگزاری شبستان: رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن با بیان اینکه کانون‌های مساجد با توجه به اینکه برنامه‌های صددرصد سالم و هدفمندی را برای جوانان و نوجوانان دارد، گفت: کانون‌های مساجد یکی از بهترین مکان‌ها برای جذب جوانان است.

یوسف نیک‌انجام، رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با بیان اینکه 30 کانون فرهنگی، هنری مساجد در فومن فعال هستند، اظهار کرد: با توجه به مساجد زیادی که در این شهرستان موجود است، به بخشداری مرکزی و سردارجنگل نامه زده شده تا با دهیاران روستاها رایزنی کنند، تاکانون فرهنگی و هنری در مساجدی کهکانون هستند، ایجاد شود.

وی با بیان اینکه درصدد هستیم تا پایان سال جاری اکثر مساجدی که پتانسیل کانون‌های فرهنگی، هنری را دارند، بدان مجهز شوند، افزود: امکانات خوبی در کانون‌های مساجد وجود دارد و امروزه هر قدر بتوانیم در کانون‌های مساجد سرمایه‌گذاری کنیم، برده‌ایم.

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن با بیان اینکه کانون‌های مساجد برنامه‌های سالم و هدفمندی را برای جوانان و نوجوانان دارد، گفت: متاسفانه با توجه به تهاجم فرهنگی که از طرف غرب وجود دارد، کانون‌های مساجد یکی از بهترین مکان‌ها برای جذب جوانان است.

نیک‌انجام تصریح کرد: امکانات فرهنگی و هنری که در این کانون‌ها در اختیار نوجوان و جوان قرار می‌گیرد به صورت کاملا رایگان است که این امر می‌تواند برای جذب جوانان مفید باشد و خانواده‌ها می‌توانند به این کانون‌ها اطمینان کنند و فرزندانشان را در این برنامه‌ها شرکت دهند.

تاسیس کتابخانه‌ها در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از کارهای ارزشمندی است

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های خوب کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، تاسیس کتابخانه در مساجد است، خاطرنشان کرد: کتاب غذای روح است و مقام معظم رهبری و بزرگان دین بر مطالعه کتاب تاکید فراوان داشته‌اند.

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن اظهارکرد: روستاها فاقد کتابخانه‌های عمومی هستند و دسترسی مردم روستا به کتابخانه مشکل است، اقدام کانون‌های مساجد در تاسیس کتابخانه‌ها بسیار تاثیرگذار است و کتاب‌های مفیدی در این کتابخانه‌ها قرار داده می‌شود و در دسترس عموم است.

نیک‌انجام با بیان اینکه به روز بودن امکانات و تجهیزات کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد از عوامل ارتقای کمی و کیفی کانون‌ها است، افزود: کتاب‌هایی که در کتابخانه‌های کانون‌ها استفاده می‌شود مفید باشد، کتاب‌ها نباید یک طرفه باشد و در همه زمینه‌ها کتاب موجود باشد زیرا یکی از عوامل ارتقای کانون‌هاست.

وی با بیان اینکه با کمبود بودجه و اعتباراتی که وجود دارد تنها راه ارتقای کارهای فکری و هنری تعامل ادارات فرهنگی با هم است، گفت: با تعامل چند اداره فرهنگی با یکدیگر، بازدهی برنامه‌ها و صرفه جویی در اجرای برنامه‌ها بیشتر می‌شود.

شناسایی هنرمندان فومنی از اهم برنامه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن با بیان اینکه شناسایی هنرمندان برجسته شهرستان و استفاده از تجربیات آنها از جمله کارهای اولیه این نهاد است، تصریح کرد: شناسایی گروه‌های نمایشی و اجرای حداقل دو برنامه استانی در اجرای نمایش تا آخر امسال در شهرستان داشته باشیم.

نیک‌انجام با بیان اینکه فومن دارای سابقه فرهنگی و هنری خوبی است و باید این شهرستان ارتقا یابد، خاطرنشان کرد: متاسفانه تنگناهای مالی در دوسال اخیر سبب شده آنطور که باید برنامه‌های هنری و فرهنگی در شهرستان انجام نشده است.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه‌های این نهاد اجرای نمایش‌های خیابانی است، اظهار کرد: نمایش‌های خیابانی صعب الوصول است و مردم به راحتی می‌توانند این برنامه‌ها را ببینند.

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن با بیان اینکه نقش رسانه‌ها در این برهه زمانی بر کسی پوشیده نیست، افزود: خبرنگاران رسالت مهمی دارند که می‌توانند در پیشبرد اهداف فرهنگی و هنری مناسب استفاده شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 474777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha