شهید چمران به اعتبار علمی و زندگی مادی خود پشت پا زد

شهید چمران ترجیح داد که به اعتبار علمی و زندگی مادی خود پشت پا بزند؛سرپرستی کودکان بی‌سرپرست را در لبنان و فلسطین بر عهده می‌گیرد و در مقابل اشغالگران قدس قدعلم می‌کند و این امروز زمانی رخ داد که ...

به گزارش خبرگزاری شبستان، کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در همایش تجلیل از اساتید نمونه بسیجی دانشگاه‌ها با تعریف واژه بسیجی گفت: آنچه امروز به عنوان بسیج و بسیجی یاد می‌کنیم ثمره ارزشمند تلاش‌ها و مجاهدت‌های بسیجی بزرگ یعنی امام خمینی (ره) است که هیچ‌گاه هیچ مجلسی بدون ذکر نام ایشان برکتی ندارد.

 

عضو حقوق‌دانان شورای نگهبان با بیان اینکه امام خمینی (ره) از زمان‌های بسیار دور مسیری را به ما نشان داد، افزود: اگر تلاش‌های ایشان نبود معلوم نبود ما در چه مسیری قرار داشتیم، ذکر نام امام خمینی (ره) بر همه ما واجب است و آنچه امروز از بسیج گفته می‌شود عموما در کلمات و گفتار بزرگوارانی چون امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری عنوان شده است.

 

کدخدایی خاطرنشان کرد: بسیج در گفتار این بزرگواران یک نوع آمادگی حضور در تمام صحنه‌های اجتماعی و سیاسی کشور اسلامی است و این آموزه‌های اسلامی است که از طریق این رهبران بزرگوار به ما منتقل می‌شود.

 

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به آیات قرآن کریم پیرامون آمادگی در تمام صحنه‌های نظام اسلامی گفت: برای مرور و شناخت استاد بسیجی باید به آیات قرآن و در دوران معاصر به سخنان امام (ره) و مقام معظم رهبری متوسل شویم.

 

وی با یادآوری ایام شهادت دکتر چمران اظهار کرد: بر هیچ‌کس اخلاص و مجاهدت‌های دکتر چمران پوشیده نیست در پیام امام خمینی (ره) به مناسبت شهادت شهید چمران گفتار کلیدی امام (ره) برای تعیین بسیجی اعلام شد، ایشان فرمودند: بسیجی یعنی فداکاری در راه هدف بسیجی بودن.ایشان شهادت را هنر مردان خدایی می‌دانند که جانشان را در راه هدفشان فدا می‌کنند و این موضوع معیار ارزشمندی است که در کلام امام خمینی (ره) که اختصاص به شهید چمران ندارد و اسوه‌ای برای تمام بسیجیان و افرادی بود که علم را با عمل، اخلاص و صفا درآمیختند.

 

کدخدایی با بیان اینکه شهید چمران ترجیح داد که به اعتبار علمی و زندگی مادی خود پشت پا بزند، یادآور شد: این شهید بزرگوار سرپرستی کودکان بی‌سرپرست را در لبنان و فلسطین بر عهده می‌گیرد و در مقابل اشغالگران قدس قدعلم می‌کند و این امروز زمانی رخ داد که استکبار جهانی در حد اعلای قدرت خود بود.

 

وی با بیان اینکه امام (ره) به درستی معیارها را ترسیم می‌کند تا این معیار برای همیشه تاریخ زنده باشد، خاطرنشان کرد: علت ماندگاری معیارها انطباق با معیار قرآنی است. امام (ره) بسیج را میقات پابرهنگان می‌نامند و شجره طیبه و درخت تناوری عنوان می‌کنند که آثار آن همچنان جاری است، درختی که هیچ‌گاه خشکی نمی‌بیند زیرا متکی به قدرت الهی است و به آسمان متصل است.

 

کدخدایی اظهار کرد: امام خمینی (ره) در اینجا به حال بسیجیان غبطه می‌خورد و می‌فرماید از خداوند می‌خواهم که با بسیجیان محشور شوم. امام (ره) به عنوان الگوی جامعه از خداوند می‌خواهد که با این جمع محشور شود و این معیارها ملاک‌های حقیقی برای جامعه است که باید توجه داشته باشیم که عرصه‌های زندگی و فداکاری همیشه باز است.

 

وی با اشاره به تعابیر مقام معظم رهبری ادامه داد: بسیج یعنی حضور در تمام صحنه‌هایی که لازم است. مقام معظم رهبری در تعابیر این کلمه حضرت علی (ع) را مصداق و اسطوره آن بیان می‌کند.

 

سخنگوی شورای نگهبان یادآور شد: مقام معظم رهبری بسیجی فرزانه و نمونه و مصداق روشن است، ایشان فرزانه‌ای جانباز انقلاب و بسیجی دوران است.

پایان پیام/

 

کد خبر 47475

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha