حجت الاسلام سید نورالله جنتی پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: همان طور که در آیه بیست و یک سوره احزاب، آمده«لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ» پیامبر اسوه حسنه و الگوی بارز زندگی ماست، به تبع ائمه اطهار (علیهم السلام) نیز همین نقش را دارند.
وی، افزود: ما به عنوان مردم ایران میزبان وجود مقدس امام رضا (علیه السلام) بوده و وظیفه مضاعفی در زمینه الگو قرار دادن سیره و سبک زندگی ائمه داریم.
جنتی پور، با اشاره به این که جشنواره آئین های نمایشی و پرده خوانی در فرهنگ رضوی در خور شان حضرت امام رضا(علیه السلام) برگزار می شود، اظهار داشت: با توجه به ارادتی که مردم ایران به وجود مقدس این امام بزرگوار دارند برنامه هایی در قالب شعر، نمایش، سرود، داستان و دیگر زمینه ها برگزار می کنند.
این مسئول فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: با توجه به این که در شهرستان بهبهان به عنوان مسئول در حال خدمت بودم از نزدیک با این جشنواره ها آشنایی داشته و موقوفاتی نیز در راستای برگزاری این جشنواره ها داشتیم.
وی، برگزاری این جشنواره در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد را مفید و ارزنده دانست و اضافه کرد: با توجه به این که فرهنگ مردم استان های مختلف در زمینه رضوی به منظر عمومی درمی آید، می توان شاهد تاثیرگذاری آن در زمینه رشد باورها و محکم کردن اعتقادهای دینی افراد جامعه باشیم.
جنتی پور، با اشاره به این که برگزاری جشنواره در مکان های سربسته مخاطبین خاصی خواهد داشت، یادآور شد: اگر این جشنواره در مکان های عمومی همانند اجرای تعزیه که در ماه های محرم و صفر به صورت محله ای برگزار می شود، می تواند اثرات بهتری برای افراد جامعه داشته و مخاطبین بیشتری جذب کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد، ادامه داد: با برگزاری جشنواره های رضوی در معابر، اماکن عمومی و مکان های گردشگری مردم با سیره، روش و سبک زندگی ائمه معصومین(علیهم السلام) به خصوص امام رضا (علیه السلام) بیشتر آشنا می شوند.
وی، برگزاری این جشنواره را شایسته و ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: یکی از وظایف دستگاه های فرهنگی شناساندن سبک زندگی دینی که ائمه اطهار(علیهم السلام) مامور به ابلاغ آن بوده اند، است.
جنتی پور، با اشاره به این که ما با برگزاری این جشنواره سبک زندگی دینی را در معرض عموم مردم قرار داده و آنها را آگاه می کنیم، خاطرنشان کرد: شاید مردم فرصت مشاهده رسانه های شنیداری، مجازی و غیره را نداشته باشند؛ ولی وقتی جشنواره آئین های نمایشی در معرض و مکان های عمومی اجرا می شود، تاثیر خوبی بر مردم خواهد گذاشت.
این مسئول فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد، با اذعان به این که گاهی اثر یک فیلم از یک منبر چندین ساله بیشتر است، یادآور شد: وقتی زندگی ائمه در قالب هنر ظهور پیدا کند، اثرات مطلوبی در شناخت مردم نسبت به ائمه و سبک زندگی دینی آنها خواهد داشت.
وی، افزود: هرکس می خواهد ارادت خود را به اهل بیت نشان دهد، باید نسبت به ترویج و تشویق افراد برای اجرای سبک زندگی اهل بیت(علیهم السلام) بین مردم در قالب هنر نشان دهد.
جنتی پور، اضافه کرد: اگر واقعیت های زندگی اهل بیت(علیهم السلام) را در قالب هنر برای مردم به نمایش بگذاریم با توجه به فطرت دینی که از قبل در وجود نوجوانان و جوانان وجود داشته، می توانند مسیر خود را در راستای زندگی این بزرگواران تنظیم کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد، گفت: جشنواره نمایش های آئینی در زمینه اهل بیت(علیهم السلام) بسیاری از دیدگاه هایی که امروز نسبت به زندگی وجود دارد را تغییر می دهد.
وی، با اشاره به این که مشکل ما این است که دین را به درستی برای مردم تبیین نکردیم، عنوان کرد: اگر نکات انحرافی را در افراد رصد کنیم، متوجه می شویم اعتقاداتی که به عنوان اصول دین در جامعه اسلامی مطرح است را به درستی برای آنها تبیین نکردیم.
جنتی پور، خاطرنشان کرد: اگر بنیان های اعتقادی جوانان و نوجوانان را مستحکم کنیم، در برابر آسیب ها و انحرافات مصون خواهند بود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد، گفت: اگر سبک زندگی ائمه اطهار(علیهم السلام) در قالب هنر برای مردم به نمایش گذاشته شود، نقش اثرگذاری در کاهش معضلات و آسبب ها می گذارد.
پایان پیام/
نظر شما