رحیم عطایی پور، سرپرست اداره کل آموزش و فنی و حرفهای گیلان امروز( 3 مرداد) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت به مناسبت فرا رسیدن هفته مهارت و فنی و حرفهایی اظهارکرد: با افزایش توان مهارتی نیروی انسانی در کشور، به توسعه پایدار خواهیم رسید.
وی با بیان اینکه دانشجویان در دانشگاهها مهارتهای فنی را یاد نمیگیرند، گفت: دانشجویان همزمان تحصیل در دانشگاهها باید با حمایتهای مسئولان امر، مهارتهای فنی را فرا گیرند چرا که با افزایش توان مهارتی، دانشجو بعد از فارغ التحصیلی میتواند اشتغال ایجاد کند.
عطایی پور اذعان کرد: در سه ماهه نخست امسال بیش از 20 هزار نفر مهارتهای فنی و حرفهای را از اساتید مربوطه فرا گرفتند.
این مقام مسئول به عملکرد سال گذشته آموزش فنی و حرفهای پرداخت و افزود: بیش از 70 هزار نفر اعم از مرد و زن، آموزشهای فنی و حرفهایی را از بخشهای دولتی و آزاد فرا گرفتند.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای گیلان تصریح کرد: تحقق عدالت اجتماعی، توسعه آموزشهای روستائی، تقویت روحیه توسعه خواهی و بهسازی و نوسازی مراکز آموزشی، سیاستهای اشتغال، سیاستهای سلامت و آب و انرژی از جمله اهداف و سیاستهای این اداره کل است.
وی به برنامههای عملیاتی این اداره کل اشاره و خاطرنشان کرد: ارتقای مهارت، تدوین استاندارهای آموزشی، افزایش تنوع حرفهای آموزشی، افزایش تعامل، توسعه الگوی آموزشی بازار محور، بهسازی و نوسازی مراکز آموزشی، ارتقای سطح علمی و مهارتی مربیان و روسای مراکز بخش دولتی از جمله مهمترین برنامههای عملیاتی این اداره در سال 94 است.
عطائی پور با بیان اینکه سوم تا 9 مرداد هفته مهارت فنی و حرفهای نام گذاری شده است اظهار کرد: آموزش فنی و حرفهای- مردم- امام- رهبری و شهدا، آموزش فنی و حرفهای-مربی نخبگان مهارتی و اشتغال پایدار، آموزش فنی و حرفهای-زنان- مهارت و تدبیر و تعالی سبک زندگی، کار آفرینی و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای، آموزش فنی و حرفهای-توسعه بخش خصوصی-اقتدارملی - توسعه پایدار، آموزش فنی و حرفه ای- دانشگاه- صنعت- افزایش توان ملی و عدالت آموزشی، آموزش فنی و حرفهای، امید و مهارت- افق چشم انداز ۱۴۰۴ از جمله شعارهای نام گذاری هفته مهارت در کشور است.
گفتنی است، از سوم تا نهم مرداد هفته مهارت نام گذاری شده است.
پایان پیام /
نظر شما