خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی: با فرارسیدن تابستان، جهادگران اردوهای جهادی کم کم بار خدمت به محرومین را می بندند و با اطاعت از ولی امر خویش امام خامنه ای (حفظه الله) راهی مناطق محروم می شوند.
اردوهای جهادی با هدف خدمت به محرومین و توسعه مناطق محروم چندسالی است توسط بسیج سازندگی و سازمانهای مربوطه با حضور جوانان و نوجوانان انقلابی، مومن و خداجوی و دیگر هر ساله برگزار می شود.
اردوهای جهادی فرصتی مناسب برای خودسازی آنهایی است که می خواهند به هر صورتی که هست خدمتی به خلق خدا داشته باشند .
امام خامنه ای (حفظه الله) درباره اردوهای جهادی می فرمایند" شما با عمل خودتان مردم را به ایمان، به اسلام، به دین دعوت می کنید. شما اگر درس قرآن هم آنجا ندهید، خود حضور یک جوان مومن و متدین و متشرع در یک مجموعه روستایی، در بین جوانان، در بین مردم، مظهر مجسم آیه قرآن است. آنها را به دین، به انقلاب و به معنویت سوق می دهد".
مسئولین خدمت به مردم و دفاع از آرمانهای انقلاب را فراموش نکنند
عاطفه عباسی جهادگر بسیجی پایگاه مقاومت سجیه ناحیه مقاومت سپاه بیرجند در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به اینکه در اردوهای جهادی می توان با خودسازی به خدا نزدیکتر شد، گفت: اردوهای جهادی فرصت مناسبی برای خودسازی و تقویت روحیه استقامت در برابر سختی ها و مشکلات زندگی اجتماعی و فردی است.
این بسیجی حلقه شهید حسن زاده افزود: یکی از برکات اردوهای هجرت و حرکت عظیم بسیج سازندگی، خدمت رسانی است که میلیونها نفر از این خدمت جهادگرانه به صورت مستقیم بهره مند می شوند.
وی عنوان کرد: امام خامنه ای در دیدار جهادگران بسیج سازندگی می فرمایند «شما جهادگران با عمل خودتان مردم را به ایمان، به اسلام و به دین دعوت می کنید» و این قطعا خدمت رسانی است.
عباسی افزود: مسئولین نباید از خدمت به محرومین بخصوص مردم مناطق محروم و دور افتاده روستایی غافل شوند چرا که امروز مهمترین وظیفه ما در سنگر جهاد، خدمت به مردم و دفاع از آرمانهای انقلاب است.
وی با بیان اینکه تا کنون سه مرتبه در اردوهای جهادی شرکت کرده ام، افزود: جهادگران اردوهای جهادی باید در مناطق محروم فرهنگ کار و تلاش را به مردم بیاموزند تا مردم در سایه این فرهنگ خودشان روحیه جهادی و کمک به توسعه مناطق محرم را کسب کنند.
مردم مناطق محروم با روحیه پشتکار در جهت توسعه مناطق محروم خود گام بردارند
زهرا کدخدا جهادگر اردوهای جهادی شهرستان بیرجند در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند با بیان اینکه اردوهای جهادی گام موثری در توسعه مناطق محروم و کم برخوردار هستند، اظهارداشت: جوانی که از همه امکانات رفاهی در جامعه و خانواده برخوردار است و پا را روی نفس گذاشته و در هوای گرم تابستان به مناطق محروم، بویژه مناطقی که از کمترین امکانات برخوردار هستند هجرت می کند؛ این جهاد با نفس است.
این جهادگر بسیجی گفت: کسانی که با اعتقاد وارد این وادی می شوند چنان لذتی از نظر معنوی به آنها دست می دهد که با لذت های مادی و زودگذر قابل مقایسه نیست.
وی با بیان اینکه تاکنون شش مرتبه در اردوهای جهادی دانشجویی و طرح هجرت دانش آموزی شرکت کرده ام، افزود: جهادگران با روحیه تلاش خود به مردم هم روحیه می دهید که کار و تلاش داشته باشند و خود اتکا باشند.
کدخدا خطاب به مردم مناطق محروم استان تاکید کرد: مردم مناطق محروم با روحیه پشتکاری که دارند باید هر یک در جهت توسعه مناطق محروم گام بردارند.
این جهادگر اردوهای جهادی با اشاره به اینکه باید از ظرفیت و توان مناطق روستایی استفاده کنیم، ادامه داد: مشکلات فراوانی در عرصه های فرهنگی، علمی، آموزشی و حتی دینی در مناطق روستایی ما وجود دارد که باید در جهت رفع آن کوشا باشیم.
وی خطاب به مسئولان تاکید کرد: همه مسئولان با حفظ روحیه جهادی و ایثار می توانند در مناطق روستایی کمک به توسعه اقتصادی، فرهنگی دینی و علمی داشته باشند و نباید تنها تکیه بر توان مردمی بخصوص مجموعه بسیج و اردوهای جهادی داشته باشند.
وظیفه جهادگران اردوهای جهادی بازگو کردن مشکلات مناطق محروم به مسئولان است
محمد فلاحی جهادگر اردوهای دانشجویی در شهرستان قاین نیز درگفتگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه به مدت 5 سال است که در اردوهای جهادی دانشجوی به مردم مناطق محروم خدمت رسانی می کنم، اظهارداشت: مهمترین وظفه جهادگران این است که علاوه بر خدمت رسانی به مناطق محروم و مردم بتوانند کاری کنند که مردم این مناطق به توان خود تکیه و در رفع مشکلات خود بکوشند.
وی نقش مردم مناطق محروم را ارزنده و مهم دانست و افزود: مردم علاوه بر حمایت از جهادگران اردوهای جهادی؛ باید ایثار و گذشت را از جهادگران بیاموزند و در رفع مشکلات منطقه محروم خود تلاش کنند و نباید تنها تکیه به توان جهادگران داشته باشند.
این جهادگر بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه جهادگران علاوه بر کسب تجربه مدیران آینده ایران اسلامی هستند، ادامه داد: جهادگران می توانند مشکلات مناطق محروم را بی واسطه به مسئولان اطلاع دهند و به آنها گوشزد کنند که از مناطق محروم غافل نباشند.
فلاحی نقش مسئولین در اردوهای جهادی اشاره و متذکر شد: مسئولین با پیگیری مطالبات مردمی که جهادگران به آنها منتقل می کنند و گروههای جهادی با هیچ چشم داشتی، مسئولین را برای برطرف کردن آن پای کار می آورند.
وی افزود: هدف ما در اردوهای جهادی خدمت به مردم و اطاعت از فرمان امام خامنه ای (حفظه الله) است.
به كار گيري جوانان در عرصه مناطق محروم و محروميت زدايي از اهداف بسيج سازندگي است
محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا(علیه السلام) خراسان جنوبی نیز در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند گفت: خلاء خدمت رساني به مناطق محروم با اولويت قرار دادن و بكارگيري جوانان در عرصه مناطق محروم آغاز شده است.
وی اظهارداشت: بسیج سازندگی به طور کامل غیرانتفاعی و دارای روحیه خدمتی بوده که محور خدمات آنها بیشتر مناطق روستایی و محروم است.
وی با اشاره به اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی یکی دیگر از اهداف بسیج سازندگی است، اضافه کرد: توانمندسازی جوامع روستایی با آموزش، راه اندازی کارگاههای اقتصاد مقاومتی یکی از کارهایی است که بسیج سازندگی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی انجام می دهد و در واقع حلقه اتصال روستاییان با بازارکار است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا(علیه السلام) خراسان جنوبی افزود: بسیج در جریان انقلاب اسلامی و دوران بعد از پیروزی انقلاب توانسته است به خوبی اعتماد مردم را به خود جلب کند به دلیل همین اعتماد، بسیج می تواند از مردم برای مردم استفاده کرده و تعامل خوبی با مردم برای کمک به محرومان ایجاد کند.
اعزام ۱۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم خراسان جنوبی
وی گفت: حركتهاي جهادي از ابتدای تابستان و با حضور بیش از یک هزار و 500 نفر از بسیجیان قشرهای دانشجویی، طلاب و محلات در قالب بیش از 100 گروه جهادی در نقاط محروم استان آغاز و تا پایان تابستان ادامه می یابد.
وی افزود: 850 نفر از دانشجویان و طلاب بسیجی مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاههای سطح استان در رشتههای مختلف و در قالب 50 گروه جهادی، به مناطق محروم استان اعزام می شوند.
زهرایی عنوان کرد: 700 نفر از بسیجیان مساجد و محلات در قالب بیش از 50 گروه جهادی طی یک بازه زمانی در تابستان، به مناطق محروم استان اعزام خواهند شد.
شرکت بیش از 2500 نفر در طرح هجرت دانش آموزی، تابستان سال جاری
وی با اشاره به فعالیت های گروههای جهادی در مناطق محروم و کم برخوردار گفت: جهادگران اردوهای جهادی در عرصه های فرهنگی، آموزشی، عمرانی، اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی، کارآفرینی، سلامت و بهداشت فعالیت انجام خواهند داد.
مسئول بسیج سازندگی استان ادامه داد: عرصه های عمرانی شامل ساخت و مرمت مساجد و حسینیه ها، خانه محرومین، خانه بهداشت، خانه عالم، مرمت قنوات و عرصه های فرهنگی ـ آموزشی شامل تشکیل دورههای مختلف آموزشی، درسی، احکام، قرآن، برنامههای مذهبی، برگزاری یادواره شهدا و مسابقات فرهنگی و ... است.
وی با اشاره به اینکه با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در اردوهای طرح هجرت دانش آموزی سال جاری 2 هزار و 800 دانش آموز پسر و دختر شرکت خواهند کرد، افزود: علاوه بر اثرات فرهنگی مهمترین اهداف اردوهای طرح هجرت دانش آموزی، خودسازی، غنیسازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، ترویج فرهنگ کار و تلاش و اشاعه تفکر بسیجی در جامعه است.
پایان پیام/
نظر شما