به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، سرهنگ علی اصغر حبیبی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه وبویراحمد عصر امروز(31خرداد) در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر گچساران در این شهر، گفت: اساس قیام عاشورا با هدف احیاd امر به معروف و نهی از منکر بود و اولین درسی بود که از سوی امام حسین(ع) به مردم داده شد.
وی افزود: امر به معروف تنها نباید در نهادهای بزرگ مطرح شود؛ بلکه در نهادهایی چون خانواده نیز باید مطرح شود چرا که خانواده زیربنای جامعه است.
حبیبی با تاکید بر ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: حضور آمرین به معروف و ناهیان از منکر موجب می شود تا گناهان در جامعه کمتر و حتی برچیده شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد به جایگاه رفیع این دو فریضه الهی اشاره و عنوان کرد: فلسفه امر به معروف و نهی از منکر همگان را به عمل صالح سفارش کردن و سوق دادن جامعه به سمت ارزش های الهی است.
سرهنگ حبیبی افزود: امسال 40 شهر از استان های کشور برای اجرای طرح تذکر لسانی امر به معروف و نهی از منکر انتخاب شده اند که شهر دوگنبدان نیز جزو شهرهای منتخب کشوری است.
وی اظهار داشت: مسئولان فرهنگی، اصناف، هیئت های مذهبی، اصحاب رسانه، فرماندهان نظامی و انتظامی، پایگاه ها و نواحی مقاومت بسیج، شهرستان گچساران در ماه رمضان کار تذکر لسانی را بصورت سازماندهی شده و آموزش دیده آغاز می کنند و تا پایان ماه مبارک ادامه می دهند.
وی تصریح کرد: با تمهیدات اندیشیده شده در ماه های رجب و شعبان، مسئولان اجرایی و فرهنگی شهرستان گچساران با ساماندهی و آموزش تعدادی از نیروهای زیرمجموعه خود در طرح تذکر لسانی شهرستان مشارکت می کنند.
پایان پیام/
نظر شما