به گزارش خبرنگار کتاب شبستان، در ۱۲ بهمن سال ۱۳۵۷ امام خمینی(ره) پس از ۱۴ سال تبعید به ایران بازگشت و در تهران مورد استقبال قریب به سه میلیون ایرانی قرار گرفت. این روز در تقویم رسمی ایران با عنوان آغازین روز دهه فجر، مشخص شدهاست.
فاطمه فروغی نویسنده کتاب «در کوی نیکنامی» درباره آن گفت: «در کوی نیکنامی» داستان پدری را بیان میکند که به حرفه روزنامه نگاری مشغول است و به خاطر تحقیقی که دخترش دارد مروری به خاطرات سال 57 دارد و...
این نویسنده درباره ویژگی این کتاب گفت: این کتاب نوجوانان امروز را با دوران انقلاب آشنا میکند و به آنها میآموزد که چه فداکاریها و چه گذشتهایی انجام گرفت تا این انقلاب به پیروزی برسد.
فروغی بیان کرد: یک داستان و یا یک رمان خوب باید بهصورت واقعی و صادقانه گفته شود زیرا معتقدم حرفی که از دل برآید بر دل نیز خواهد نشست. نوجوانان امروز خیلی آگاه هستند و ذهن هوشیاری دارند ما باید همهچیز را چه خوب چه بد بهصورت صادقانه بیان کنیم؛ باید واقعیات گفته شود و کتاب باید دارای جذابیت باشد که برای نوجوان کشش به مطالعه داشته باشد.
وی در مورد تفاوتهای کار برای نوجوانان نسبت به کارهای کودکان و بزرگسالان گفت: کسی که برای نوجوان مینویسد باید تسلط کاملی بر دوره نوجوانی و مشخصههای دوران نوجوانی داشته باشد و ویژگیهای این دوران را خوب بشناسد و داستاننویس قابلی باشد. نوشتن برای کودک و نوجوان خیلی مشکلتر از نوشتن برای بزرگسالان است.
فروغی افزود: در حوزه کودک و نوجوان باید نویسنده آگاه به روانشناسی کودک و نوجوان داشته باشد و از طرفی باید نویسندهای باشد که بتواند با جذابیت حرفهایش را بیان کند تا تأثیرگذار باشد.
کتاب «در کوی نیکنامی»؛در گروه مجموعه روزهای انقلاب انتشارات سوره مهر به قلم فاطمه فروغی منتشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما