به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، روح الله مومن نسب، معاون فناوری اطلاعات پژوهشکده فضای مجازی بسیج مستضعفین امروز( 31تیر) در نشست آموزشی تحت عنوان«شبکههای اجتماعی فراگیرترین رسانه مجازی» که در سالن رحمدل مجتمع خاتم الانبیاء(صلی الله علیه و آله) برگزار شد، اظهارکرد: شبکههای مجازی یکی از معضلات فعلی در اجتماع است که مسئولان و اولیاء باید بدان توجه داشته و در این زمینه آگاهی لازم را به جوانان و نوجوانان ارائه دهند.
وی با ابراز تاسف از اینکه شبکههای اجتماعی بیشترین ساعات نوجوانان را پر کرده است گفت: قابلیت تعامل شبکههای اجتماعی از دیگر رسانهها بیشتر است.
این مقام مسئول تصریح کرد: وایبر، لاین، تلگرام و غیره برای نخستین بار بخاطر تهیه خبر در کشورهای تهیه کننده این محصولات راه اندازی شد.
مومن نسب اذعان کرد: با راه اندازی و گسترش شبکههای اجتماعی در واقع خبرها بیش از گذشته از یک کشور به کشور دیگر مخابره خواهد شد.
وی به شبکههای ماهوارهای اشاره و خاطرنشان کرد: شبکههای ماهوارهای و شبکههای اجتماعی هر دو از یک پازل هستند و اهدافشان یکی است.
این کارشناس فضای مجازی افزود: افرادی که مصرف کننده این شبکهها هستند به نوعی به مرور زمان به این شبکهها وابستگی شدید پیدا خواهند کرد.
مومن نسب به عقب ماندگی محصولات فناوری اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر کشور وارد کننده تجهییزات کامپیوتری مانند کیبورد و موس است و خود تولید کننده این وسایل نیست.
این مقام مسئول به فرمایشات رهبر کبیر انقلاب اشاره کرد و گفت: " جنگ نرم در یک جمله خلاصه میشود، جنگ نرم یعنی در دلها و ذهنهای مردم تردید ایجاد شود".
وی خاطرنشان کرد: امروزه دشمنان با ایجاد شبکههای اجتماعی سعی بر تخریب دلها و خانوادهها دارند و در این زمینه همگان باید توجه داشته و توطئههای شوم دشمنان را نقش بر آب کنند.
معاون فناوری اطلاعات پژوهشکده فضای مجازی بسیج مستضعفین تصریح کرد: ایجاد شبهه در دین، شکاکیت و تردید بین همسران و اولیاء به فرزندان و برعکس فرزندان به اولیاء، مهمترین تخریبی است که متاسفانه کشور ما را فرا گرفته است.
این مقام مسئول به هشت سال دفاع مقدس پرداخت و افزود: دشمنان با تدیبری که اندیشیدهاند؛ میدانند که در آن سالها کشور با پشتوانه خانواده توانست در برابر دشمنان بعثی پیروز شود و اگر خانواده را تخریب کند، دیگر آرمانهای اسلامی، مذهبی نظام متلاشی خواهد شد.
وی با اشاره به آمار جهانی اذعان کرد: 68 درصد طلاقها در یکصد و 50 کشور جهان بر اساس ارتباط افراد از طریق شبکههای اجتماعی با جنس مخالف بوده است.
معاون فناوری اطلاعات پژوهشکده فضای مجازی بسیج مستضعفین با بیان اینکه شبکههای اجتماعی بنیان خانواده را تخریب میکند گفت: با عضویت در شبکههای اجتماعی فرزندان از نزدیکان دور و به غریبهها نزدیک خواهند شد.
مومن نسب در ادامه افزود: بر اساس آمار جهانی 12 میلیون ایرانی زیر 18 سال، کاربر شبکههای اجتماعی هستند.
وی در پایان اظهارکرد: کشورهای تولید کننده محصولات اجتماعی خود از دسترسی فرزندان به این شبکهها جلوگیری میکنند و این شبکهها را به اینترنت کثیف و بهشت سیاه نام گذاری کردهاند درحالیکه مسئولان کشور ما بدین معضل اجتماعی توجه نداشته و اقدامات و جلسات اساسی جهت جلوگیری از استفاده اینگونه شبکهها برگزار نمیکنند.
پایان پیام/
نظر شما