سماجت های استاندار کردستان برای جذب سرمایه گذاری دولتی ها به پاستور کشید

خبرگزاری شبستان: استاندار کردستان در آستانه سفر دکتر روحانی به کردستان این بار در نهاد ریاست جمهوری با شرکت ها و موسسات بزرگ دولتی در نهاد ریاست جمهوری به جلسه نشست و همه استعدادهای استان را برای سرمایه گذاری در کردستان برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ در آستانه سفر ریاست جمهوری به استان کردستان جلسه کارگروه توسعه و سرمایه گذاری کردستان با حضور دکتر نهاوندیان، رییس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، استاندار کردستان، معاونت معاون اجرایی رییس جمهور، مدیران شرکت ها و هلدینگ های اقتصادی دولتی و عمومی، معاونین استاندار، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شماری از مدیران دستگاه های اجرایی صبح دوشنبه در پاستور تشکیل شد.

عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان در این جلسه با معرفی ظرفیت ها و پتانسیل ها و مشوق های سرمایه گذاری در کردستان، یکی از مزیت های بزرگ کردستان را وجود بیش از 40 مرکز آموزش عالی و وجود نیروی انسانی توانمند و تحصیلکرده عنوان کرد.

وی با توصیف شاخص های اقتصادی استان کردستان در حوزه های صنعت، کشاورزی و خدمات از 227 کیلومتر مرز مشترک با عراق و اقلیم کردستان، جاذبه های گردشگری و توریستی، وضعیت مناسب منطقه از نظر زیست محیطی، وجود منابع آبی و وجود منابع بالقوه منابع معدنی بعنوان مزیت های دیگر سرمایه گذاری در کردستان نام برد.

زاهدی با اشاره به برخورداری از امکانات ویژه در شهرک ها و نواحی صنعتی بعنوان مشوق سرمایه گذاری در کردستان، سهم اشتغال در کشاورزی کردستان را 27 درصد، در حوزه صنعت و معدن 27 درصد و در حوزه خدمات 45 درصد عنوان کرد.

استاندار کردستان با برشمردن برنامه های توسعه کردستان، تخفیفات در اعتبارات صندوق توسعه ملی، وجود زمین به قیمت مناسب و برخورداری از معافیت ها را از دیگر مشوق های سرمایه گذاری در کردستان برشمرد.

وی ضمن اشاره به پتانسیل های سرمایه گذاری در حوزه معادن فلزی وغیر فلزی در کردستان، ایجاد زنجیره فولاد، صنایع پایین دستی پتروشیمی و ترانزیت مستمر نفت و مواد نفتی از اقلیم کردستان بعنوان فرصت های سرمایه گذاری در حوزه های معدنی و پتروشیمی و نفتی نام برد.

زاهدی همچنین صنایع تبدیلی کشاورزی، صنایع صادرات گرا و استعدادها در حوزه صنایع دستی و گردشگری، در حوزه فناوری اطلاعات و توسعه شهری را از دیگر پتانسیل های سرمایه گذاری در کردستان برشمرد.

وی گفت: همجواری با اقلیم کردستان عراق بستر و زمینه مناسبی برای توسعه گردشگری سلامت در کردستان است و می تواند موقعیت مناسبی برای ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری در کردستان فراهم کند.

عبدالمحمد زاهدی تاکید کرد: من بعنوان استاندار کردستان در مقابل هیچ سرمایه گذاری بی تفاوت نیستم و وقتی از سرمایه گذاری برای حضور در کردستان دعوت می کنم معتقد به شکست وی نیستم بلکه تلاش خواهم کرد سرمایه گذاری وی سودآور باشد نه اینکه به هر قیمتی سرمایه گذاری شکل بگیرد.

وی همچنین از کردستان بعنوان یکی از امن ترین استان های کشور نام برد و گفت: امروزه گردشگران ایرانی در بانه و مریوان و اورامان شبانه چادر می زنند و این بیانگر امنیت بالا حتی در نقاط مرزی کردستان است.

استاندار کردستان از مدیران عامل بانک های کشور درخواست کرد برای کمک به امر سرمایه گذاری در استان منابع اعتباری خود را در کردستان افزایش داده و کمک بیشتری به سرمایه گذاران استان داشته باشند.

وی همچنین از وزارت صنعت و سازمان توسعه و گسترش صنایع و معادن ایران (ایمیدرو) برای تفاهم جهت ایجاد و احداث زنجیره صفر تا صد فولاد در کردستان قدردانی کرد.

در این جلسه سرمایه گذارانی از شرکت های غدیر، بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، سازمان آموزش فنی و حرفه ای، بانک شهر، ایدرو و ایمیدرو برای سرمایه گذاری در کردستان اعلام آمادگی کردند.

پایان پیام/

 

کد خبر 473993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha