جوانی که تحت تأثیر کلام مرحوم کافی، توبه کرد / ماجرای تصادف در نیمه شعبان سال ۵۷

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام والمسلمین شجاعی گفت: جوانی به من گفت: بنده دانشگاهی ام و به دلیل اینکه فکر می کردم آقای کافی، گوینده عوام هستند با او مخالف بودم تا اینکه شبی خوابم نبرد و نزدیک سحر با هدف تمسخر ایشان به مهدیه تهران رفتم اما وقتی منبرشان شروع شد تحت تاثیر قرار گرفته و از لغزش هایم دست کشیدم.

حجت الاسلام والمسلمین سیدابوالقاسم شجاعی، دبیر جامعه وعاظ تهران در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان خاطرنشان کرد: مهمترین گویندگان و وعاظِ قرن اخیر عبارتند از: مرحوم معتمد (باجناق مرحوم آقای فلسفی)، شهید مطهری، شهید محلاتی، مرحوم صدر بلاغی، مرحوم ولوی، مرحوم کافی، مرحوم سقازاده، مرحوم میرزا علی اکبر ترک، مرحوم هسته ای، حجت الاسلام والمسملین حسین انصاریان و حجت الاسلام والمسملین محسن الهی.

وی با بیان اینکه هر کدام از آقایان وعاظ دسته ای را هدایت می کردند، خاطرنشان کرد: برای مثال دسته سیاسی در اختیار مرحوم اقای صدر بلاغی، بازاری های متدین در اختیار حاج میرزا علی اکبر ترک، سفازاده و مرحوم هسته ای و افراد کارگر و البته معتقد در اختیار مرحوم آقای کافی بودند.

دبیر جامعه وعاظ تهران با اشاره به اینکه در این میان، مرحوم کافی به دلیل مردمی بودن و اخلاص، قلوب مردم را جذب کرد، اظهار داشت: ایشان اثرگذاری بسیاری در مردم داشتند زیرا اولا مردمی بود، ثانیا مطابق با فهم و عقل مستمع سخن می گفت، ثالثا متواضع بود و رابعا خداوند تاثیر خاصی در زبان او قرار داده بود.

 

جوانی که تحت تأثیر کلام کافی، توبه کرد

حجت الاسلام والمسلمین شجاعی ادامه داد: هر انسانی که پای صحبت مرحوم آقای کافی می نشست متوجه خدا، دین و اعمال صحیح اسلامی می شد همچنان که جوانی به من گفت: بنده دانشگاهی هستم و به دلیل اینکه فکر می کردم ایشان گوینده عوام هستند با او مخالف بودم تا اینکه شبی خوابم نبرد و نزدیک سحر با هدف تمسخر ایشان به مهدیه تهران رفتم اما وقتی منبر آقای کافی شروع شد تحت تاثیر قرار گرفته و از لغزش هایم دست کشیدم.

وی با بیان اینکه مرحوم آقای کافی انسانی متواضع و مورد علاقه مردم بودند، تصریح کرد: بنده یک ماهی با ایشان هم بند بودم، ایشان بارها دست بنده را می گرفت به گوشه ای از حیاط می برد، آهسته دعای ندبه را می خواند. و باید گفت: این روحیه در خون ایشان وجود داشت.

 

پرداخت بدهی یک هفته قبل از رحلت

دبیر جامعه وعاظ تهران افزود: حجت الاسلام و المسلمین احمد کافی، سال ۱۳۴۲ هم‌زمان با سخنرانی‌های مذهبی اقدام به راه اندازی جلسات آموزش قرآن و تعلیم کودکان و نوجوانان کرده و با رونق این جلسات، مراسم دعای کمیل و دعای ندبه نیز برگزار کردند. در ادامه با فروش منزل شخصی و کمک عده ای از متدینین، اقدام به تأسیس مهدیه تهران کردند.

 

ماجرای تصادف در نیمه شعبان سال 57

وی  با بیان اینکه مرحوم کافی، شخصیتی انقلابی بود، اظهار داشت: در آستانه نیمه شعبان سال ۱۳۵۷ امام (ره) به مناسبت کشتار مردم در تهران و شهرهای دیگر اعلام کردند: امسال جشن برگزار نمی کنیم و  چراغانی نخواهیم کرد. آقای کافی نیز به تبعیت از رهبر انقلاب، چراغانی را تعطیل کرد و قرار بود صبح نیمه شعبان بود، دعای ندبه قرائت کنند. روز پنجشنبه، سرهنگ ازغندی، از مأموران شهربانی، ایشان را احضار و سه گزینه مطرح کرد: مهدیه را چراغانی کن، یا تحویل نیروهای حکومت بده تا آنها چراغانی کنند یا به مشهد برو. آقای کافی از این وضعیت بسیار ناراحت شده و عازم مشهد شدند. و در مسیر به شکلی بسیار ابهام آمیز، تصادف کرده و به درگاه الهی شتافتند. از این رو برخی ایشان را شهید می دانند.

حجت الاسلام والمسلمین شجاعی در پایان گفت: ایشان بدهی ای به بنده داشت که یک هفته قبل از رحلتشان گفتند: بگو چقدر طلب دارید تا بپردازم؟ بنده قبول نکردم اما ایشان اصرار کردند و گفتند: معلوم نیست تا کی زنده باشم!

پایان پیام/

کد خبر 473937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha