به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، محمد كریمی، مسئول سایت و هفته نامه تاریخ شفاهی ایران، بیان كرد: سایت تاریخ شفاهی ایران كه تا كنون به زبان های انگلیسی و فارسی بود، به زودی زبان اردو را هم شامل می شود.
وی با بیان اینكه هدف از این كار، گسترش دامنه مخاطبان است، توضیح داد: با توجه به استقبالی كه از این سایت دو زبانه به عمل آمده، با این كار دامنه مخاطبانمان را به شبه قاره نیز گسترش می دهیم.
كریمی همچنین گفت: سایت تاریخ شفاهی ایران، اولین مرجع در زمینه تاریخ شفاهی ایران است. این سایت به خوبی در ایران و جهان شناخته شده و از استادان و دانشجویان و علاقهمندان فارسی و انگلیسی زبان، بازخوردهای بسیار خوبی گرفته ایم.
این پژوهشگر و مترجم تاكید كرد: مهم ترین هدفی كه در راه اندازی و ادامه كار این سایت مد نظر داشته ایم، این بوده كه تاریخ شفاهی را عمومیت داده و كاری كنیم افراد بیشتری با این موضوع آشنا شوند تا وارد زندگی افراد جامعه شود.
وی ادامه داد: ضمن اینكه لازم بود فضایی داشته باشیم كه تاریخ شفاهی ایران به جهان و تاریخ شفاهی جهان به محققان و علاقهمندان ایرانی معرفی شود. سایت تاریخ شفاهی، با این منظور وارد عرصه شد و اكنون این سایت محلی است برای تبادل تجارب حوزه تاریخ شفاهی جهان.
گفتنی است، واحد تاریخ شفاهی حوزه هنری از بدو تشكیل دفتر ادبیات انقلاب اسلامی در سال 1372 فعالیت خود را آغاز كرد. این واحد با جمعآوری مشاهدات، خاطرات و اطلاعات افراد مبارز یا مطلع از روند پیروزی انقلاب اسلامی یا حوادث مهم تاریخ معاصر و انتشار آن ها، ضمن تلاش در راه حفظ تاریخ انقلاب اسلامی به نشر ارزشها و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی نیز میاندیشد. همكاران این واحد اولین سایت تخصصی تاریخ شفاهی را از سال 86 به نشانی www.oral-history.ir راهاندازی كرده و به انتشار اخبار و مطالب تخصصی این حوزه مبادرت میورزند.
پایان پیام/