به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه و به نقل از پايگاه اطلاع رساني استانداري آذربايجان غربي، قربانعلی سعادت، استاندار آذربایجان غربی در چهارمين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در سال 94 كه امروز(30تیر) با حضور معاون سياسي و امنيتي استاندار، فرمانده نيروي انتظامي استان، مديركل اطلاعات استان، فرمانده مرزباني استان و ساير اعضاي اين شورا در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، خواستار رفع خلاء قانوني و مقابله جدي با توزيع كنندگان غيرمجاز ترامادول در سطح جامعه شد و گفت: اميدوارم با پيگيري شوراي مبارزه با مواد مخدر استان، اين خلاء قانوني از طريق مراجع ذيربط كشوري مرتفع گردد.
وي همچنين بر ضرورت برنامهريزي در جهت استفاده هر چه بيشتر آحاد مختلف جامعه از امكانات و سالنهاي ورزشي استان تاكيد و خاطرنشان كرد: ميتوانيم با تامين بخشي از هزينههاي اين سالنهاي ورزشي از محل اعتبارات استاني، امكانات را بصورت رايگان در اختيار شهروندان قرار دهيم كه اين امر ميتواند رغبت و تمايل مردم بويژه جوانان را به امر ورزش و سلامت افزايش دهد.
پيگيري مساله عدم پرداخت به موقع حق كشف و خبر در زمينه مواد مخدر و اعمال محدوديتهاي جدي در خصوص حمل و نقل پيشسازهاي مواد مخدر از ديگر موارد مورد تاكيد استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان غربي در اين جلسه بود.
سعادت همچنين از آموزش و پرورش، دانشگاهها و دستگاههاي اجرايي استان خواست برنامه و طرحي آموزشي با هدف ارتقاي سطح آگاهي در زمينه مواد مخدر بويژه مواد مخدر صنعتي براي دانش آموزان و دانشجويان و اقشار مختلف مردم در استان ارائه كنند.
افزايش حساسيت در مرزهاي استان توسط نيروهاي نظامي، امنيتي، اطلاعاتي و مرزباني جهت جلوگيري از هرگونه ورود و قاچاق مواد مخدر به استان از ديگر مواردي بود كه مقام عالي استان آن را مورد تاكيد قرار داد.
استاندار آذربايجان غربي در ادامه از دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خواستار پيگيري مساله استفاده از ساختمان پادگان مربوط به نيروي انتظامي مياندوآب براي احداث مركز ماده 42 (مركز نگهداری زندانیان مواد مخدر) شد.
سعادت در بخش ديگري به توطئهها و تبليغات دشمنان نظام بر عليه جمهوري اسلامي ايران اشاره كرد و گفت: علي رغم تمامي توطئه هاي دشمنان، جمهوري اسلامي به هيچ در امر مبارزه با مواد مخدر كوتاهي نخواهد كرد و همواره در كنار تمام مردم بعنوان شهروندان اين مرز و بوم حضور داشته و از آنها حمايت ميكند.
فيضي زاده، جانشين دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان نيز در اين جلسه گزارشي از عملكرد اين شورا در سه ماهه نخست سال 94 ارائه كرد.
وي، برگزاري 4 جلسه اصلي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، برگزاري 45 جلسه شوراي مبارزه با مواد مخدر در شهرستان ها با 310 مصوبه، ديدار با خانواده هاي شهداي مواد مخدر، برنامه ريزي براي سخنراني ائمه جمعه در خصوص مساله اعتياد و مواد مخدر، برگزاري 135 كارگاه آموزشي پيشگيري از اعتياد، اجراي 328 برنامه در استان به مناسبت روز جهاني مبارزه با مواد مخدر، برگزاري 2 همايش براي بهبوديافتگان از اعتياد در اروميه و خوي، اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي، توزيع بروشورهاي آموزشي بصورت خانه به خانه و برپايي چادرهاي مشاوره اي در شهرستان ها را از جمله اقدامات اين شورا در سه ماهه نخست سالجاري عنوان كرد.
گفتنی است، گزارش فرماندار سلماس در خصوص عملكرد شوراي مبارزه با مواد شهرستان و گزارش رئيس پليس مواد مخدر استان در خصوص آخرين وضعيت پيش سازها و روانگردان ها در استان از ديگر موارد مطرح شده در چهارمين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بود.
پایان پیام/
نظر شما