به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد به نقل از روابط عمومی سپاه چهارمحال و بختیاری، عباس اسلامی، از کارشناسان مسائل سیاسی، گفت: نگاهي کوتاه به ماهوارههای مستقر بر فراز آسمان ايران و منطقه غرب آسيا (خاورميانه) ما را با حقيقتي که در آن روي سکه شبکه هاي به ظاهر مذهبي است آگاه میسازد.
وی افزود: اين حقيقت حکايت از آن دارد که جهان اسلام و منطقه غرب آسيا (خاورميانه) و به ويژه ايران اسلامي به دلايل متعددي ازجمله دلايل سياسي، امنيتي، تاريخي و مذهبي بيش از ديگر مناطق، هدف آماج اين شبکهها و برنامههای بهظاهر مذهبي و شبه مذهبي قرارگرفته است.
اسلامی تصریح کرد: در بین بيش از ۸۰ شبکه ماهوارهای مذهبي در منطقه غرب آسيا (خاورميانه) که به تبليغ و ترويج اديان و فرق مختلف و بعضاً نوظهور مي پردازند، حدود ۲۳ شبکه، برنامه هايي به زبان فارسي ارائه میکنند و در کنار اين شبکه ها، تعداد زيادي شبکه فارسي زبان به ترويج تفکر الحادي يا سکولار همت گمارده اند.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: در اين ميان، شبکه هايي هستند که صرفاً باهدف تبليغ يک دين يا مذهب خاص فعاليت میکنند، شبکه هايي نيز میباشند که به صورت پاره وقت آنتن خود را در اختيار برنامه هايي به ظاهر ديني قرار مي دهند.
اسلامی اظهار داشت: آنچه در نگاه نخست به اين شبکهها مشهود است، هدفگذاری براي تبليغ و نشر يک عقيده است؛ اما آنچه در نگاهي عمیقتر به دست میآید، گاهي تحريف، تخريب و تحقير عقیدهای ديگر است، از اين منظر، میتوان شبکهها يا درواقع برنامههایی را که به باورهاي ديني و اساساً اسلام بهویژه تشيع حمله میکنند نيز در زمره شبکههای ديني (با کارکرد ضد ديني) دانست.
وی گفت: دستهایی که پیشتر در قالبي پنهانتر سعي در ايجاد اختلاف و جنگ مذهبي ميان اديان و مذاهب مختلف داشته، امروز در قالب شبکههای ماهوارهای، اينترنتي و اجتماعي، نيت پليد خود را عيان ساختهاند.
پایان پیام/
نظر شما