جشنواره مدهامّتان نوپاست اما  از پیشرفت خوبی  در بعد کیفی برخوردار است

خبرگزاری شبستان: برگزیده رشته قرائت نهمین جشنواره «مدهامّتان» با اشاره به تاثیر برپایی این جشنواره در کشف استعداهای برتر قرآنی، گفت: این جشنواره علاوه بر تقویت ارتباط جوانان با مساجد، از نظر کیفی روند رو به رشدی دارد.

خبرگزاری شبستان: جشنواره جوانان مساجد کشور همه ساله با هدف ایجاد فضای رقابت سالم برای علاقه مندان و تربیت نیروهای مستعد قرآنی، شناسایی و ارتقای سطح اطلاعات عمومی و تخصصی جوانان علاقه‌مند به قرآن و فرهنگ غنی اسلام، حضور پر نشاط تر اعضای کانونها در فعالیت های قرآنی ملی و بین المللی، ترغیب و تشویق مدیران کانونها به کشف استعدادهای محلی و منطقه‌ای فعال در امور قرآنی و آشنایی بیشتر مردم و مسئولان با استعدادها و ظرفیت‌های قرآنی موجود در کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در رشته های مختلف برگزار می شود.

یکی از رشته های پر طرفدار، جشنواره قرآنی «مدهامتان» است. این جشنواره همه ساله در رشته های حفظ، قرائت، ترتیل، اذان، صحت حمد و سوره و اذکار نماز و تفسیر در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می شود و در رشته های مختلف آن برگزیدگان معرفی می شود. یکی از برگزیدگان نهمین دوره جشنواره قرآنی مدهامتان حامد علیزاده از خراسان رضوی است. وی توانست در این دوره از مسابقات که به میزبانی استان خوزستان برگزار شد، رتبه اول رشته قرائت را به خود اختصاص دهد.

 

وی که 25 سال سن دارد، 15 سال است که در عرصه قرآن و در رشته قرائت فعالیت دارد. برگزیده مسابقات کشوری دانش آموزی در سال 86، برگزیده مسابقات دانشجویی، برگزیده دو دوره جشنواره قرآنی مدهامتان و برگزیده جشنواره ملی دانشجویان از افتخارات وی است.

 

علیزاده با اشاره به اینکه دو سال در جشنواره مدهامتان حضور داشته است به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: این جشنواره قرآنی از مسابقات نوپایی است که در طول 9 دوره برگزاری، پیشرفت های قابل توجهی داشته است و روند برگزاری آن سال به سال رو به جلو است.

 

وی یکی از نقاط قوت این جشنواره را آسیب شناسی، بررسی و رفع ایرادات و نواقص دوره های قبلی عنوان کرد و گفت: با برگزاری جلسات بررسی دوره های قبل جشنواره با حضور برگزار کنندگان آن و نیز کارشناسان قرآنی شاهد هستیم که روند برگزاری این جشنواره با کسب تجارب دوره های قبل، نسبت به قبل  کیفی تر شده است.

 

وی ایجاد انگیزه و رقابت سالم بین اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور، کشف و شناسایی استعدادهای برتر در رشته قرآن را از دیگر نقاط مثبت این جشنواره ها عنوان کرد و گفت: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد دارای ظرفیت بسیار بالایی در زمینه های مختلف هستند که با حمایت از آنها می توان زمینه رشد و گسترش جوانان و نوجوانان در این رشته ها را فراهم کرد.

 

برگزیده جشنواره قرآنی مدهامّتان بيان كرد: با برگزاری چنین جشنواره هایی ضمن تقویت ارتباط جوانان با مساجد، فعاليت‌هاي كانون هاي فرهنگي هنري مساجد گسترده تر و سطح دانش قرآني جوانان و هدایت نسل جوان با استفاده از ابزارهاي ديني میسر می شود.

 

علیزاده در مورد تاثیر قرآن در وجودش گفت: قرآن عامل بازدارنده از بسیاری کج روی ها است و بسیاری از معنویت های درونی ما از انس با قرآن نشات می گیرد.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 473615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha