به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن نجفی راد، رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه استان تهران در همایش "بشیران جوان حوزه های علمیه" گفت: طرح بشیران جوان از سه زاویه قابل بررسی است نخست، اهمیت و جایگاه این طرح در انجام مسئولیت روحانیت، دوم، نگاه مبلغان و طلاب به این طرح و سوم، نگاه سازمان تبلیغات اسلامی به طرح بشیران جوان.
وی با اشاره به نگاه سازمان تبلیغات اسلامی به طرح بشیران جوان گفت: این سازمان علاوه بر از انجام درست این ماموریت طرح بشیران جوان را دروازه ای به سوی سامانه اصلی تبلیغ و تربیت مبلغان متخصص می داند برنامه های سازمان این است که بتواند شرکت کنندگان در طرح بشیران جوان را از لحاظ علمی و تبلیغی ارتقاء دهند.
حجت الاسلام نجفی راد با بیان این مطلب که طرح بشیران جوان در استان تهران از سال گذشته اجرایی شده، تصریح کرد: سال گذشته حدود 250 نفر از برادران طلبه و تعدادی از دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) در این طرح شرکت کردند و حدود 480 نفر نیز در تابستان، محرم و نوروز به مناطق مختلف اعزام شدند.
رییس دفتر تبلیغات حوزه علمیه تهران با اشاره به حضور چشمگیر خواهران در طرح بشیران جوان امسال بیان کرد: حوزه علمیه خواهران برای نخستین بار امسال در طرح بشیران جوان با نزدیک به 430 نفر از خواهران طلبه در این طرح شرکت کرده است.
وی درباره برنامه های آموزشی ویژه طرح بشیران جوان در طول سال تحصیلی عنوان کرد: سال گذشته 96 کلاس و کارگاه برای تربیت مبلغان و بشیران جوان طراحی و اجرا شد که تلاش می شود در سال جاری این کلاس ها هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ کمی ارتقا یابد.
حجت الاسلام نجفی راد افزود: مزایای این طرح برای طلاب شرکت کننده این است که می توانند همگام با تحصیل در عرصه های فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی حضور داشته باشند و از توشه تحصیلی خود در راه تبلیغ دین استفاده کنند.
وی استعدادیابی و خودشناسی را مزیت دیگر طرح بشیران جوان برشمرد و افزود: این طرح به طلاب جوان فرصت می دهد تا با خودآزمایی و خودشناسی استعدادهای خود را در زمینه تحقیق و تبیین به محک آزمایش بگذارند.
رییس دفتر تبلیغات حوزه علمیه تهران خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مزایای طرح بشیران جوان این است که شرکت کنندگان می توانند از ابتدای طلبگی ضعف های خود را شناخته و رفع کنند.
پایان پیام/
نظر شما