به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، امروز(24 تیر) در نشست صمیمانه با فعالان قرآنی و بازدید از پروژه دارالقرآن کریم استان گفت: طی یکسال گذشته قریب به 108 جلسه در خصوص موضوعات و مسائل دینی و مذهبی برگزار شد و هر آنچه در مرکز استان انجام شد متناظر آن در شهرستان ها نیز وجود داشته است.
وی با بیان اینکه طرح «بوسه بر پیشانی ماه خدا» از جمله طرح های ما برای ماه رمضان بود که به خوبی اجرا شد افزود: روند فعالیت های ما در استان این بوده که در کنار وظایف و ماموریت های ذاتی به موضوعات مورد علاقه مردم به صورت اساسی و ریشه ای پرداخته شود.
استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه پرداختن به این موضوعات و تقویت آنها در کنار امکاناتی که وجود دارد در اثر تکرار نهادینه و به بخشی از رفتارهای اجتماعی ما تبدیل می شوند اضافه کرد: به زودی بخشنامه ای پیرامون استفاده از خدمات مذهبی، فرهنگی و هنری صادر می شود.
وی ادامه داد: مجموعه های مردمی، موسسات قرآنی، دارالقرآن ها و هر مجموعه ای که می تواند اقدامات معنوی و مذهبی انجام دهد، صاحب درآمد مشروع از خدمات خود خواهد شد و امکانی برای تقویت سازمان های مردم نهاد مذهبی فراهم می کند که وابسته به هیچ سازمان حقوقی و حقیقی نباشند.
وی عنوان کرد: در طول سال مناسبت های گسترده ای در زمینه های مذهبی وجود دارد که دستگاه ها در قالب هر مناسبت برنامه های مختلفی را اجرا می کنند از این رو لازم است بخش مذهبی آن در اختیار مجموعه ای قرار گیرد که متولی آن تبلیغات اسلامی خواهد بود.
مقتدایی، اذعان داشت: برنامه های مذهبی که در مناسبت های مختلف برگزار می شود باید به صورت سازمان یافته و با شکل و محتوای مناسب و در خور شان استان تدوین شود و افرادی که در متن این برنامه ها قرار دارند نسبت به فرهنگ و حساسیت های استان اطلاعات کافی و لازم را داشته باشند.
وی با اشاره به تکمیل پروژه ساختمان دارالقرآن خوزستان، تصریح کرد: برای تکمیل این مجتمع هر چقدر نیاز باشد وطی برآوردی که از سوی معاونان عمرانی و سیاسی و اجتماعی استانداری صورت می گیرد بودجه لازم را تامین می کنیم.
استاندار خوزستان، در پایان در خصوص توافق مذاکرات هسته ای، ابراز کرد: زمانی که حرف ها از صدر تا ذیل نظام یکی باشد ما می توانیم هر مجموعه ای را به پای میز مذاکره بنشانیم؛ صلابت و صداقت ما تکلیف همه دنیا را روشن کرده و با این توافق می توانیم کارها را سریع تر و با خسارات کمتری به نتیجه برسانیم.
وی یاد آور شد: درخواست آمریکا برای مذاکره با جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد که آنها نتوانستند دشمن 35 ساله خود را شکست دهند، گرچه معتقدم در این میان بسیاری از فرصت ها از دست رفت، ما نشان دادیم که خیلی حرف برای گفتن داریم و بعد از 35 سال ملتی با اصالت تر، ریشه دارتر و موحدتر از ملت ایران پیدا نمی کنند.
پایان پیام/
نظر شما