به گزارش خبرنگار شبستان،کتاب«صهیونیسم یا شیطانیسم»نوشته مهندس مصطفی پیرعلی از سوی انتشارات "مهدیار جوان" در شمارگان هزار نسخه وارد بازار کتاب شد.
در مقدمه این کتاب می خوانیم:
"انما ذالکم الشیطان یخوف اولیاءه، فلا تخافوهم و خافون آن کنتم مومنین". در واقع این شیطان است که دوستانش را می ترساند پس اگر ایمان دارید از آن نترسید و از من پروا کنید.
فرقه گرایی و گرایش به فرقه های گوناگون در جهان حاضر به یک پدیده قابل توجه تبدیل گردیده است. این موضوع نه تنها محور تحقیقات برخی از دین پژوهان قرار گرفته، بلکه از جهت پیوند ناگسستنی با عرصه هایی از حیات اجتماعی و زندگی جمعی افراد، نظر بسیاری از جامعه شناسان را نیز به خود معطوف ساخته است.
به ویژه آن که تعالیم ناشی از فعالیت های مکاتب نوپدید دینی و فرقه های مختلف، مروج ارزش ها و کنش هایی است که در بسیاری موارد در تضاد با ارزشها و هنجارهای حاکم بر جامعه می شود. هدف از ایجاد این فرقه ها، ایجاد انحرافات فکری و دینی با تشکیل گروه های مذهبی غیرسنتی و بومی با هدف ترویج خرافات دینی و دنیوی کردن دین می باشد و همچنین تشکیل گروه ها و فرقه های جاودوگری، خرافه پرستی و شیطان پرستی و ... در جامعه می باشد.
اگرچه آسیب ها و پیامدهای ناشی از فعالیت اکثر فرقه ها از نظر ابعاد اجتماعی و امنیتی چندان مورد اعتنا قرار نگرفته اند، اما برخی از این گروه ها به دلیل آنکه مستقیماً ارزش های اخلاقی و انسانی را نشانه گرفته و امنیت اجتماعی را خدشه دار می سازند، شایسته توجه بیشتر می باشند. به خصوص زمانی که متوجه شویم که صهیونیسم نیز به همراه سایر کشورهای غربی در گسترش و ترویج این فرقه تلاش فراوانی را می نماید.
شیطان پرستان از جمله گروه هایی هستند که تقریباً از درون این فرقه ها و گروههای جدید سر برآورده اند؛ اگرچه فعالیت افراد این گروه در اغلب نقاط جهان مورد پذیرش مردم نیست و حتی در مواردی آنان را می توان مطرود جامعه خود دانست، با این وجود به دلیل شرایط اجتماعی این کشورها و به مدد بهره گیری از فضای مجازی روز به روز بر دامنه انتشار و اشاعه افکار و عقاید گروه هایی از این دست افزوده می شود در کشور ما نیز فعالیت شیطان پرستان به صورت محدود وجود دارد اما فضای مجازی، این فعالیت های کم اثر را تبلیغ و آن را گسترده ساخته و لذا پیروانی را در میان جوانان برای خود پیدا کرده است.
پیروان این گروه به تدریج هنجارهایی را در میان خود بسط می دهند که به دلیل تضاد شدید با ارزشها و هنجارهای دینی و ملی کشورمان، آثار مخربی را در ابعاد اجتماعی و امنیتی در پی خواهد داشت.
پیروان این فرقه با شکستن هنجارهای تعریف شده ی اجتماعی و دعوت به چارچوب شکنی اخلاقی و تجربه کسب لذت های جنسی نامشروع، استفاده از انواع مشروبات الکلی، مواد مخدر، لباس، آرایش، موسیقی های محرک و ... جوانان عزیز کشور را از اسلام ناب محمدی دور کرده و در نهایت باعث تخریب روح، جسم و اندیشه ی آنها می گردند.
در ادامه،این کتاب در شش فصل با موضوعات« بررسی مکاتب نوپای دینی»،«شناخت شیطان»،«شناخت شیطان پرستان قدیم و جدید»،«اعمال و اندیشه های شیطان پرستان»،«نمادها،ابزارهای ترویجی،موسیقی و فیلم شیطان پرستی»و«شیطان پرستی در ایران»به بررسی این پدیده شوم می پردازد.
مصطفی پیرعلی نویسنده این کتاب متولد 1356 در کرج است او کارشناس رشته مهندسی صنایع و دانشجوی دکتری فلسفه دین عضو کانون فرهنگی هنری مسجد چهارده معصوم (ع) شاهین ویلای کرج می باشد و مدت پنج سال است با این کانون ارتباط فرهنگی و هنری دارد.
بیش از این مجموعه شعر "شمارش معکوس" تقدیم به ساحت مقدس امام زمان(عج) و "بابای علی پلیسه" کتابی برای کودکان به قلم وی منتشر و عرضه شده است.
وی همچنین سه کتاب "عملگرایی نیاز امروز افغانستان"، "عملیات روانی و راههای مقابله با آن در جمهوری اسلامی ایران" و "تشییع خاطران عشق" (متن ادبی) را نیز در دست چاپ دارد.
پایان پیام/
نظر شما