ایجاد مراکز بازپروری برای نگهداری معتادان در لرستان ضروری است

رئیس کل دادگستری لرستان با تاکید بر ضرورت اجرای برنامه های مناسب در راستای پیشگیری از اعتیاد و کاهش جمعیت زندانیان معتاد، ایجاد مراکز بازپروری برای نگهداری معتادان در این استان را ضروری دانست.

جعفر بدری، رئیس کل دادگستری استان لرستان به خبرنگار شبستان گفت: در حال حاضر حدود 60 درصد از جمعیت زندان های استان لرستان را محکومان جرایم مربوط به مواد مخدر به خود اختصاص داده اند.

 

وی با تاکید بر ضروت اجرای برنامه های پیشگیری از اعتیاد در جامعه، افزود: عمده فضای زندان های استان لرستان مختص به محکومیت های 10 تا 15 ساله جرائم مواد مخدر است.

 

بدری اظهار داشت: زندانیان مربوط به اعتیاد و مواد مخدر وضعیت و شرایط خاصی را دارند که باید برای کاهش جمعیت آنها در زندان ها و پیشگیری از بروز برخی مشکلات مربوط به آنها، تدابیر خاص و برنامه های ویژه ای را طراحی و اجرا کنیم.

 

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به لزوم ایجاد مراکز بازپروری برای نگهداری معتادان در این استان، اظهار داشت: با توجه به قرار گرفتن ایران در مسیر ترانزیت مواد مخدر و برغم تمامی تلاش های انجام شده در راستای مبارزه با این بلای خانمان سوز، این مشکل همچنان در کشور وجود دارد که باید با برنامه ریزی دقیق و همکاری همه جانبه، برای ریشه کنی این معضل اقدام کنیم.


وی با بیان اینکه اخیرا قانونی در خصوص مبارزه با موادمخدر تصویب شده است، بیان داشت: نبود مراکز بهداشتی و استاندارد بازپروری و نگهداری معتادان یکی از مشکلات جدی در زمینه برخورد با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در استان لرستان است.

 

بدری افزود: نبود این مراکز بهداشتی و با کیفیت موجب شده که نیروی انتظامی نتواند افراد معتاد دستگیر شده را برای درمان به این مرکز معرفی کند و به نظر می رسد مشارکت جدی بخش خصوصی در این بخش و ایجاد مراکز بازپروی مناسب نقش مهم و موثری در زمینه کاهش جمعیت زندان های استان در بخش معتادان دارد.

 

وی با اشاره به اینکه ساختمان بیشتر زندان های استان لرستان پیش از انقلاب اسلامی ساخته شده و درحال حاضر فرسوده هستند، عنوان کرد: فضای فیزیکی بیشتر زندان های استان لرستان به دلیل عمر بالای آنها از شرایط مطلوبی برخوردار نیستند و نیازمند تغییر و تحولی اساسی و کامل دارند.

وی تصریح کرد: دراین میان ساختمان زندان مرکزی خرم آباد در قالب یک مجموعه جدید درحال احداث و بازسازی است و اجرای این طرح بازسازی در سایر زندان های استان و احداث ساختمان جدید زندان در شهرهای دورود و بروجرد نیز به دلیل فرسودگی ساختمان آنها، ضروری است.

 

رئیس کل دادگستری استان لرستان در ادامه به اقدامات انجام شده برای کاهش زمان اطاله دادرسی در این اشاره کرد و بیان داشت: در چند سال اخیر اقدامات بسیار جامع و موثری برای کاهش زمان اطاله دادرسی انجام شده و برهمین اساس امروز در استان اطاله دادرسی ناشی از عملکرد دستگاه قضایی نداریم.

 

وی با اشاره به اینکه رسیدگی به پرونده های ارجاعی به دادگستری لرستان به موقع انجام و احکام نیز در کمترین زمان ممکن صادر می شود، خاطرنشان کرد: آنچه که امروز به عنوان اطاله دادرسی در استان لرستان وجود دارد، مربوط به اجرای موارد قانونی برای رسیدگی به برخی از پرونده های ارجاعی است.

 

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه آمار پرونده های ورودی و مختومه به دادگستری استان لرستان در دادسراها و محاکم قضایی یکسان است، اظهار کرد: این نشان می دهد که رسیدگی به پرونده های قضایی در لرستان بسیار مناسب و به روز است.

 

پایان پیام/

کد خبر 47242

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha