به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام سید محمد حسینی شاهرودی، نماینده ولی فقیه در کردستان امروز در دیدار با برگزیدگان فرهنگی و مسئولین آموزش و پرورش استان ضمن گرامیداشت دهه سوم ماه پر برکت رمضان اظهار داشت: معلمی شغل انبیا و شغل پیامبر گرامی اسلام است و این جایگاه والای شغل معلمی را نشان می دهد .
وی با بیان اینکه تمامی گرفتاری های ما در دنیا و آخرت ریشه در جهالت دارد، افزود: آموزش و پرورش وظیفه خطیر تعلیم و تربیت انسان ها را بر عهده دارد و به همین دلیل معلم یک ماموریت و وظیفه سنگین برای زدودن جهل دارد .
نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: ارزش های حاکم بر جامعه بر اساس باورها تعریف می شود و وظیفه آموزش و پرورش ترویج ارزشهای اسلامی است و آموزش و پرورش می تواند تمدن ساز باشد.
حجت الاسلام شاهرودی، با بیان اینکه ما غنی ترین فرهنگ تمدن ساز را داریم، بیان کرد: اولین پایه فرهنگ و تمدن سازی باورها و اعتقادات است و ما باید روی باورهای خود کار کنیم و نباید اجازه دهیم باورهای غربی ما را از مسیر مان دور سازند و باید از آن به نحو احسنت برای تمدن سازی استفاده کنیم.
این مقام مسئول با تاکید بر لزوم تقویت باورهای دینی گفت: اگر باورهای اسلامی افراد تقویت شود بصیرت افراد زیاد و افراد دشمن را به چشم دشمن ببینند و تربیت دینی بایستی به سمتی هدایت شود که افراد ارتباط معنوی خود را با خداوند مستحکم کنند.
وی به مشکلات پیش روی آموزش و پرورش نیز پرداخت و با بیان اینکه اختصاص اعتبار و توجه به آموزش و پرورش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است، گفت: با تدابیری که مسئولین اندیشیده اند مشکلات پیش روی دستگاه تعلیم و تربیت به تدریج مرتفع می شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان رسیدن به شرایط ایده آل و رفع موانع و مشکلات تکیه بر رهنمودهای مقام معظم رهبری الزامی دانست و خاطر نشان کرد: برای رسیدن به اهداف عالی مدنظر در تربیت اسلامی بایستی کوشش مضاعفی از سوی همه افراد صورت گیرد و برای رفع موانع و مشکلات موجود بر مسیر آموزش و پرورش همه با هم تلاش کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در ادامه این دیدار ارتقای کیفیت برنامه های آموزشی و پرورشی را مهم ترین برنامه راهبردی استان عنوان کرد و اظهار داشت: 20 برنامه اولویت دار بر اساس اسناد بالادستی آموزش و پرورش برای پیگیری در سطوح مختلف تعیین شده است.
رشید قربانی ادامه داد: تقویت و تعمیق فرهنگ بسیج، ایثار و شهادت، گفتمان دینی، قرآن پژوهی و اقامه نماز در مدارس، ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی و تقویت حلقه های کیفیت بخشی در سطوح و ساحت های مختلف و ارتقای نرخ پوشش تحصیلی و ایجاد فرصت های برابر آموزشی در دوره های مختلف تحصیلی از اولویت های دیگر آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۲ هزار گفتمان دینی در مدارس برگزار شد، بیان کرد: در سال تحصیلی جاری تعداد 40 هزار نفر از دانش آموزان استان در سطوح مختلف تحت پوشش برنامه های قرآنی از جمله برگزاری مسابقات قرآن و معارف اسلامی قرار گرفته اند.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان همچنین پیگیری برنامه های سواد آموزی را برنامه مهم استان عنوان و خاطر نشان کرد: ۷۰ هزار بین 10 تا 49 سال در استان جامعه بی سواد را تشکیل می دهند که بر اساس برنامه پیش بینی شده و در بازه زمانی سه سال باید بی سوادی در سطح استان ریشه کن شود.
گفتنی است، در ادامه چهار نفر از فرهنگیان به نمایندگی به طرح نظرات ، دیدگاه ها و پیشنهادات خود پیرامون مسائل مربوط به حوزه تعلیم و تربیت پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما