به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، بهروز زلالی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل، صبح امروز(31خرداد) در جلسه کارگروه فرهنگی اجتماعی استان اردبیل، اظهار داشت: این شورا تنها با هدف ساماندهی و ایجاد تعامل و همدلی بیشتر بین مجموعههای خیریه و خدماترسان عامالمنفعه تشکیل شده و هدف آن دخالت در فعالیت این مجموعهها نیست.
وی افزود: پیشنهاد تشکیل این شورا در کمیته بانوان و از سوی نهادهای حمایتی انجام شده تا از برخی موازیکاریها و خدمات تکراری به مراجعان و نیازمندان جلوگیری شده و افراد نیازمند نیز بدون سردرگمی تنها از یک مجموعه حمایتی خدمات دریافت کنند.
زلالی بیان داشت: اعضای این شورا شامل مدیران کمیته امداد، بهزیستی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، مدیدکل دفتر اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی، اوقاف، جمعیت هلال احمر و سه نماینده موسسات خیریه است که با تدوین آییننامه نظارت و بررسی فعالیتها انجام میشود.
در این جلسه رئیس مجمع خیران مدرسهساز استان اردبیل نیز اظهار داشت: مجمع خیران مدرسهساز استان در سالهای اخیر بیش از 100 هزار میلیارد تومان تعهد مدرسهسازی دارند و راه خود را برای فعالیت گسترده داخلی و خارجی پیدا کرده است.
جواد قرآننویس اظهار داشت: ما به عنوان مجمعهای غیر دولتی در صورت تصویب لایحه نظارت بر موسسات و تشکلهای مردم نهاد از سوی دولت اقدام به انحلال مجمع خیرین میکنیم چرا که این گونه نظارتها را به نفع بخش غیر دولتی و خصوصی نمیدانیم.
وی اضافه کرد: هم اکنون در مجموعه موسسات غیر دولتی ما نهادهای صادر کننده مجوز نظارت دقیق و ارزیابی متقن دارند و دیگر لازم نیست این مجموعهها با تحمل تمامی مصائب و مشکلات، آقابالاسر داشته باشد.
رئیس بنیاد حمایت از کودکان مستمند استان اردبیل ادامه داد: همه تشکلها و موسسات غیر انتفاعی و غیر دولتی طرح مجلس را در بحث نظارت بر این مجموعهها قبول ندارند و با آن مخالف هستند و معتقدیم اگر این طرح در مجلس تصویب شود به ضرر ملت و مجموعههای غیر دولتی است.
قرآننویس گفت: اگر هم لازم است شورای هماهنگی یا کمیتههای همکاری و نظارت تشکیل شود باید به گونهای عمل کنیم تا در کار موسسات دخالت انجام نشده چرا که یقین داریم اغلب مدیران و مسئولان دولتی و غیر دولتی پاک دست بوده و هیچ مشکلی در فعالیت مجموعههای آن ها وجود ندارد.
در این جلسه مدیر کل امور اجتماعی استانداری اردبیل نیز از اجرای طرح شناسایی موسسات و مجموعههای غیر دولتی عامالمنفعه خبر داد و اظهار داشت: در این شناسایی پیش از یک هزار و 200 تشکل مردم نهاد ساماندهی شده و سعی کردهایم مشکلات و معایب آنها را اعم از صدور مجوز، تمدید پروانه فعالیت، زمینههای فعالیت این مجموعهها به درستی ارزیابی و مورد توجه قرار گیرد.
کاظم جعفری خاطرنشان کرد: در کنار این فعالیتها سعی کردیم با تشکیل شورای امداد در استان یک هماهنگی و یا تعاملی بین موسسات و مراکز خیریه و عامالمنفعه ایجاد کنیم تا بدون سردرگمی و با حمایت و هدایت درست فعالیت خود را انجام دهیم.
در این جلسه معاون پیشگیری دادگستری استان اردبیل نیز توجه جدی به بحث اوقات فراغت را نیز یادآور شد و بیان داشت: در این زمینه باید از توانمندی و ظرفیت دستگاههای اجرایی استفاده کنیم تا جوانان بهترین ایام خود را در مسیر تعالی و رشد سپری کنند.
یوسف خدادای افزود: ساماندهی موسسات و ارگانهای مردم نهاد یک ضرورت است تا خدمات ارائه شده به دست افراد نیازمند برسد.
وی گفت: در دادگستری نیز شاهد مراجعه اطفال بیسرپرست و زنان بد و بیسرپرست هستیم که این مجموعهها می تواند به کمکرسانی این بخشها یاری کنند.
پایان پیام/
نظر شما