دور شدن افراد جامعه از مسئله حجاب نشأت گرفته از رفتار نادرست برخی از افراد است

خبرگزاری شبستان: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دور شدن افراد جامعه از مسئله حجاب نشأت گرفته از رفتار نادرست برخی از افراد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از وب دا خوزستان، حجت الاسلام آیت عادلی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه که به مناسبت فرا رسیدن هفته عفاف و حجاب برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد شهدای گلگون کفن هشت سال دفاع مقدس، به مسئله حجاب در جامعه اشاره کرد و گفت: روش مطرح کردن موضوعات در جامعه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

 

وی تاکید کرد: زیرا ممکن است مسائل نادرست و خلاف عرف و ارزش های دینی زیبا جلوه داده شده و جذابیت نوع مطرح کردن آنها باعث شود که راحت تر در نزد افراد جامعه پذیرفته شوند و مسائل ارزشی و دینی ما در اثر مطرح کردن نادرست در نزد افراد جامعه ما پذیرفته نشوند.

 

وی افزود: بعد از گذشت سالیان بسیار موضوع حجاب هنوز برای ما به عنوان یک مسئله مطرح است و نه یک موضوع و این نشان دهنده این است که در این چند دهه هر وقت که صحبت از حجاب به میان آمده است فقط موارد خاصی از آن مطرح شده و تفسیر ما همین موارد خاص بوده و این ظالمانه ترین تفسیری است که می شود از مسئله دینی کرد.

 

عادلی نژاد، با بیان اینکه دور شدن افراد جامعه از مسئله حجاب نشأت گرفته از رفتار نادرست برخی از افراد است و ما باید بسیار با ظرافت و دقت به این مسئله نگاه کنیم و رفتارهای خود را مراقبت نمائیم، ابراز کرد: پیشبرد امور در گرو اخلاص است و مسئله حجاب در جامعه امروزی امری ضروری به شمار می رود.

 

وی در ادامه در نشستی که با حضور نمایندگان امور بانوان واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه فرزندان ما باید با مفاهیم دینی آشنا شوند، تصریح کرد: همه آگاه هستیم که با وضعیت مطلوب تفاوت و فاصله داریم و هر کدام از ما باید تلاش خود را در راستای وظایف خود در امر حجاب انجام بدهیم.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز، اضافه کرد: حلقه مفقوده امر حجاب تبدیل نشدن باورها به رفتارهای نسل جدید است، با اینکه کلاس ها و تربیت های گوناگونی برای آنان در نظر گرفته می شود ولی اغلب مواقع باورهای جوانان ما به رفتار تبدیل نمی شوند.

 

وی خاطر نشان کرد: باید نگاه متعالی اسلام به زن را آموزش دهیم؛ نگاه متعالی اسلام این است که زن جدا از اینکه چه جنسیتی دارد در جامعه حضور پیدا کند و جنسیت مربوط به خانه و خانواده است و باید با نگاه انسانی به او نگریست و نه به عنوان یک زن؛ آموزه های دینی ما در حوزه های باوری مانده اند و در حوزه رفتار نمایان نشده اند.

 

وی با اشاره به اینکه مسئله حجاب فقط مختص به خود شخص نیست و نزد انسان یک امانت است گفت: استفاده از ابزار هنر برای دسترسی به حلقه های مفقوده بسیار موثر است و جاذبه هنر می تواند فهم و درک مفاهیم را برای جوانان راحت و قابل قبول کند؛ آموزش ها باید منشاء تغییر در رفتار شوند و با مشورت و برنامه ریزی به طور صحیح به روش استفاده از ابزار هنر در این زمینه دست یابیم.

 

عادلی نژاد، با بیان اینکه هر چیزی در قالب هنر ارائه شود ماندگار می شود، عنوان کرد: استفاده از عنصر عاطفه و ترکیب آن با هنر مفاهیم و مقاصد را ماندگار می کند همانطور که ماندگاری عاشورا پیوند آن با عواطف انسانی است و به تعبیر شهید آوینی انسان ها بیش از اینکه با عقل خود زندگی کنند با احساس خود زندگی می کنند.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز، ادامه داد: آموزش وقتی رفتار ساز می شود که با عواطف گره خورده باشد همانطور که شاهد ماندگاری برخی آثار دفاع مقدس چه در قالب فیلم و چه در قالب داستان بوده ایم که در جامعه ما بسیار تاثیر گذار بوده است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 472220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha