سیاست ابهام هسته ای اسراییل چیست؟

رژیم صهیونیستی با در پیش گرفتن سیاست ابهام در مورد فعالیت‌های هسته‌ای خود و برخورداری از حمایت آمریکا و متحدانش قصد بلعیدن خاورمیانه را دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، تاکنون بارها شاهد ادعاهای رسانه‌های غرب مبنی  بر این بوده‌ایم که ایران به دنبال انجام فعالیت‌های هسته‌ای با هدف ساخت سلاح‌های اتمی می‌باشد، در حقیقت انتشار و گسترش اخبار دروغ درباره ماهیت فعالیت‌های هسته‌ای ایران موضوع ثابت و غیرقابل تغییر در پوشش‌های رسانه‌ای غرب بوده است.

در چندین سال گذشته، مهم‌ترین رسانه‌های کشورهای غربی که بودجه آنها از طریق دولت و یا شرکت‌های وابسته به خطوط سیاسی و دولت تأمین می‌شود همواره در تلاش برای تضعیف موقعیت ایران در عرصه بین‌المللی بوده‌اند.

تلاش غرب همواره بر این بوده است تا با تبلیغات منفی و سیاه‌نمایی به جهانیان القا کند که برنامه‌ هسته‌ای ایران تهدیدی جدی برای صلح و امنیت جهانی تلقی می‌شود و تهران در حال برداشت گام‌های قوی به سوی تولید بمب‌های اتمی است تا این بمب‌ها را به سوی اسراییل، آمریکا و کشورهای اروپایی پرتاب می‌کند.

متأسفانه مردمی که چنین ادعاهایی را باور می‌کنند از این حقیقت آگاهی ندارند که آنهایی که ایران را متهم به تولید سلاح‌های هسته‌ای می‌کنند خود دارای بیشترین سلاح‌های هسته‌ای و دیگر انواع سلاح‌های کشتارجمعی هستند.

این حقیقت نباید نادیده گرفته شود که ایران همواره در خط مقدم مبارزه با گسترش سلاح‌های کشتار جمعی و خود یکی از قربانیان چنین سلاح‌هایی در هشت سال جنگ تحمیلی با رژیم بعثی صدام حسین است.

هزاران نفر از ایرانیان بی‌گناه در این جنگ جان خود را از دست دادند و این آمریکا بود که صدام را به چنین سلاح‌هایی مجهز کرد تا در جنگی نابرابر و غیرقابل توجیه علیه مردم ایران مورد استفاده قرار بگیرد.

در این جنگ دیکتاتور پیشین عراق تحت حمایت بی‌قید و شرط ائتلاف قوی آمریکا و متحدان اروپایی‌اش قرار داشت.

از زمانی که جنجال ساختگی آمریکا علیه برنامه هسته‌ای ایران در اوایل دهه دو هزار آغاز شد، کاخ سفید و متحدانش توجه جامعه بین‌الملل را از فعالیت‌های هسته‌ای زیرزمینی و غیرقانونی اسراییل منحرف کردند و به رژیم صهیونیستی کمک کردند تا به طور مخفیانه برنامه هسته‌ای خود را گسترش داده و به ساخت سلاح‌های اتمی بپردازد.

بر اساس گزارش منتشر شده از سوی فدراسیون کارشناسان هسته‌ای آمریکا، اسراییل در حال حاضر دارای 200 کلاهک هسته‌ای است و از آنجا که جزو امضاکنندگان معاهده عدم گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی) نیست هیچ‌کس درباره برنامه‌های هسته‌ای نظامی این رژیم از دولتمردان آن بازخواست نمی‌کند.

رژیم صهیونیستی از زمانی ساخت تسلیحات اتمی خود در اوایل دهه 1950 سیاست ابهام را در پیش گرفت و فعالیت‌های هسته‌ای خود را تحت لوای دروغین بهره‌مندی از امنیت به طور مخفیانه پیش برد و از زیر بار مسئولیت برنامه‌های هسته‌اش شانه‌ خالی کرد.

سیاست ابهام رژیم صهیونیستی بر این اساس بنیاد نهاده شده است که این رژیم دارا بودن سلاح‌های هسته‌ای خود را نه رد و نه تأیید می‌کند.

این در حالی است که حتی سازمان‌های علمی و تحقیقاتی واقع در آمریکا پذیرفته‌اند که رژیم صهیونیستی دارای زرادخانه‌های بسیار خطرناک است که می‌تواند در چند ثانیه کل خاورمیانه را نابود کند.

رژیم صهیونیستی سیاست ابهام را برای فریب اذهان عمومی جهان در پیش گرفته تا با استفاده از تسلیحات اتمی خود آرام آرام خاورمیانه را ببلعد و ایالات متحده آمریکا نیز با وجود آگاهی از این حقیقت که اسراییل روز به روز بر تعداد کلاهک‌های هسته‌ای خود می‌افزاید همواره به حمایت از سیاست ابهام این رژیم می‌پردازد و با دروغ‌پردازی‌‌های خود سعی می‌کند آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دیگر کشورهای جهان را بقبولاند که اسراییل خطری برای خاورمیانه ندارد.

در نوزدهم ژوئن سال 1981، شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که بر اساس آن اسراییل می‌بایست تأسیسات هسته‌ای خود را تحت نظارت‌های همه‌جانبه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار می‌داد اما رژیم صهیونیستی هرگز تن به این خواسته نداد و پس از این قطعنامه دیگر هرگز تصمیم مهم و مؤثری در راستای تحت نظارت قرار دادن تأسیسات خطرناک هسته‌ای اسراییل اتخاذ نشد.

بر اساس اطلاعات دریافت شده از وب‌‌سایت آرشیو تسلیحات هسته‌ای دقیق‌ترین، جزیی‌ترین و خاص‌ترین اطلاعات قرار است درباره فعالیت‌های هسته‌ای اسراییل منتشر شود که منبع اصلی این اطلاعات یکی از کارشناسان هسته‌ای سابق این رژیم به نام " ونونو "می‌باشد.

ونونو در یکی از تأسیسات هسته‌ای رژیم صهیونیستی به نام "ماشون 2 " کار کرده است که در آن پلوتونیوم تولید می‌شود و اجزای بمب هسته‌ای ساخته می‌شوند.

مشارکت روزافزون او در فعالیت‌های مربوط به حمایت از فلسطین در نهایت منجر به اخراج او از این مؤسسه هسته‌ای در سال 1986 میلادی شد اما او قبل از خروج از این مؤسسه توانست عکس‌هایی را تقریبا از همه قسمت‌های آن تهیه کند.

وی در تماس با روزنامه ساندی تایمز در لندن جزییات مفصلی از برنامه‌ها و فعالیت‌های هسته‌ای اسراییل را شرح داد اما متأسفانه رژیم صهیونیستی از فعالیت‌های او آگاهی پیدا کرد و موساد پس از ربودن این دانشمند هسته‌ای وی را برای محاکمه به اسراییل بازگرداند.

به هر حال آنچه اکنون دارای اهمیت فراوان است این است که اسراییل تنها رژیم دارنده سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه و مهم‌ترین نگرانی برای جامعه بین‌الملل تلقی می‌شود.

وجود رژیم صهیونیستی نه تنها مانع تحقق ایجاد خاورمیانه‌های عاری از سلاح‌های هسته‌ای می‌شود بلکه تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌‌المللی تلقی می‌شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 47205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha