حجت السلام محمد مهدی رضای نیک رفتار، سرپرست امور کتابخانه حوزه علمیه ملا آخوند همدان، به خبرنگار شبستان گفت: بانک نرم افزاری علوم اسلامی در کتابخانه حوزه علمیه ملا آخوند همدان بخشی را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه 150 بانک نرم افزارعلوم اسلامی توسط معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم به حوزه علمیه همدان ارسال شده است، افزود: این نرم افزارهای کلیدی کاملا تخصصی است که براداران طلاب و دانشجویان حوزه می توانند از این نرم افزارها استفاده کنند.
وی اظهار داشت: نرم افزار جامع التفاسیر در 102 دوره، نرم افزار جغرافیای اسلام ( تاریخی، نور و سیره )، نرم افزار درایت نور، نرم افزار نهج البلاغه، نرم افزار علم رجال، نرم افزار مثنوی معنوی و نرم افزار شاهنامه فردوسی را از جمله نرم افزار های موجود در کتابخانه عنوان کرد.
سرپرست امور کتابخانه حوزه علمیه ملا آخوند همدان، گفت: نرم افزار های موجود فرهنگ لغات عربی به فارسی دارد و روی هرجمله که کلیک شود معنی و ریشه آن در فرهنگ لغات نمایان می شود.
نیک رفتار اضافه کرد: 20 نوع نرم افزار روی سیستم های کتابخانه این حوزه نصب شده که مورد دسترس طلاب و دانشجویان قرار گرفته است و یک بخش نیز به عنوان واحد رایانه اینترنت پر سرعت و نرم افزارهای اسلامی جامع نصب شده است.
وی خاطرنشان کرد: کتابچه های کوچکی در قفسه های این کتابخانه با عنوان ( ببر بخوان و بیار) اختصاص یافته است که معرفی کتابخانه این مدرسه حوزه علمیه در دیگر مدارس استان شده است.
سرپرست امور کتابخانه حوزه علمیه ملا آخوند همدان، افزود: دوره های آموزشی نوظهور با موافقت هیئت امنا اتاقی را به عنوان استاد مشاوربه آن اختصاص داده شده است که طلاب متخصص در امر مشاوره، هدایت دیگر افراد را بر عهده دارند.
وی با اشاره به اینکه در نشر علم و نشر پیشرفت علوم نیاز به کتاب های قبلی نیاز است، افزود: در عصر کنونی که عصر ارتباطات است ضروریات کتاب های پیشین نمود پیدا کرده و از مباحثی که در کتاب های گذشته داریم مباحث کلیدی علمی هستند که باید بهره برداری کرد.
وی اظهار داشت: اگر کسی می خواهد سطح اطلاعات عمومی خود در جامعه بالا رود باید به سمت و سوی مطالعه کتاب های مختلف در جامعه برود و از این فرصت های موجود در جامعه نهایت استفاده را ببرد.
پایان پیام/
نظر شما