اصلانی، رئیس بسیج جامعه زنان کشور در گفتگو با خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به اینکه مدت زیادی بر روی تدوین منشوری برای زن طراز انقلاب اسلامی از ابعاد فردی ، اجتماعی و خانوادگی صرف شده است، گفت : بنا داریم قله ای ترسیم کنیم برای بانوان تا تمام سیستم های آموزشی و ادارات با نگاه به این قله ، خطوط خود را ترسیم کنند.
وی اضافه کرد : با توجه به این منشور جایگاه زن مسلمان مشخص می شود که بر این اساس می توان شاخص های گزینش ادارات ، تربیت نیروی انسانی و دانشگاه ها و مراکز مختلف علمی ، آموزشی و فرهنگی را مشخص کرد .
اصلانی با بیان اینکه جامعه براساس این شاخص ها می تواند برنامه ریزی کند تا از ظرفیت بانوان به عنوان 50 درصد جمعیت جامعه استفاده کنند ، تصریح کرد : بر این اساس طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) که پشتوانه های متقن قرآن و روایات را دارند ، شاخص های زن طراز انقلاب ترسیم شد.
رئیس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اینکه این شاخص ها در حدود 18 فصل دسته بندی شده است، گفت : هر کدام از این فصل ها، زیرشاخه های فراوانی دارند که می توانند سرفصل های آموزشی باشند.
وی با بیان اینکه براساس این منشور جایگاه زن در بعد خانوادگی می تواند ترسیم شود، گفت: به لحاظ حقوقی جایگاه زن در خانه و مسئولیتش در برابر خانواده ترسیم می شود و در بعد اجتماعی نیز می توان جایگاهی برای حفظ کرامت زن تعریف کرد.
اصلانی اضافه کرد : براساس این منشور آرامش در محیط کار برای زنان ، ساعات کار زنان و نحوه استفاده جامعه از توانمندی های زنان را می توان ترسیم کرد.
رئیس بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه به لحاظ فردی نیز ملاک های تعیین شده است ، افزود : در این منشور مشخص شده یک زن باید به چه قله ای برسد و جامعه باید چطور به وی کمک کند.
وی با بیان اینکه این کتاب در این سه فصل مهم و در مجموع 18 فصل تهیه شده است ، افزود : پیوست های این کتاب براساس آیات و روایات احصا شده است که در آینده نزدیک امیدواریم به چاپ برسد .
اصلانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وظیفه ارائه یک الگوی مناسب خانواده به جامعه چه نهادی است ، خاطرنشان کرد : در این زمینه آسیب های زیادی وجود دارد و انتقادات بسیاری نیز به حوزه بازرگانی و تبلیغات وارد است که در تبلیغات بخصوص رسانه ملی زندگی مجردی و اشرافی و با فرزند کم ترویج و تبلیغ می شود .
رئیس بسیج جامعه زنان کشور ادامه داد : متاسفانه زندگی های ساده و پر از صفای گذشته تبدیل شده به زندگی های تجملی و اشرافی و برای یک الگوی مناسب زندگی باید نهادهای مختلف با یکدیگر هماهنگ شوند ، نهادهای تربیتی در این زمینه مهم هستند اما تاثیر رسانه ملی از همه بیشتر است .
نظر شما