ناله مظلومان، امیرالمومنین(ع) را متلاطم می کرد

حبرگزاری شبستان: حجت الاسلام داستانپور گفت: در عالم هستی هیچ چیزی جز آه و ناله مظلومان حضرت علی(ع) را متلاطم نمی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین محمد داستانپور محقق و پژوهشگر حوزوی، شامگاه(18 تیر) در جمع اعضای گروه فرهنگی فانوس به عبارت « فزت و رب الکعبه» که حضرت علی(ع) در هنگام ضربت خوردن بیان فرمودند اشاره کرد و گفت: فزت به معنای رستگار شدن است ولی امام می خواستند بفهمانند که که مردم من راحت شدم از دست این مردمی که فقط ادعای علی دوستی دارند.

 

وی با بیان اینکه حضرت علی(ع) به واسطه عظمت روح و قدرت ایمان و نزدیکی به خدا آنقدر بزرگ است که فقط ایشان را می توان در روز قیامت شناخت، افزود: جورج جرداق نویسنده مسیحی می گوید هر چیزی در این جهان خلقت را می توان به تلاطم انداخت، مثلا یک لیوان آب با فوت آدمی متلاطم می شود یا دریا و اقیانوس ها با آن عظمت با طوفان متلاطم می شود اما فقط در جهان خلقت حضرت مولی الموحدین علی(ع) است که با آن عظمت و استحکام و قدرت والا هیچ چیزی نمی تواند ایشان را متلاطم سازد.

 

حجت الاسلام داستانپور اضافه کرد: ولی فقط یک استثنا وجود دارد که می تواند ایشان را به تلاطم در بیاورد آن هم آه و ناله انسان های مظلوم است.

 

وی با اشاره به اینکه حضرت علی(ع) با آن عظمت و بزرگی از اول تا آخر عمر خویش نگران بودند که آیا عاقبت بخیر از دنیا می روند یا نه، گفت: ما نتیجه می گیریم که مومن باید علاوه بر اینکه باید از زندگی خود لذت حلال ببرد، لازم است که نگران آینده و عاقبت بخیری زندگی خویش باشد.

 

این محقق حوزوی، با تاکید بر اینکه امام علی(ع) هنگامی که فزت و رب الکعبه گفتند خیالشان راحت شد که عاقبت بخیر از این دنیا چشم بستند، اظهار داشت: چه اتفاقی رخ می دهد که امام علی(ع) در جمع کسانی که ادعای علی دوستی و مومنی دارند طاقتش تمام می شود؟

 

وی تصریح کرد: باید مواظب باشیم که حضرت مهدی(ع) در جمع و عصر ما این حس را پیدا نکنند که دیگر جایشان در بین این مردم نیست.

 

حجت الاسلام داستانپور، با اشاره به اینکه دشمنان ولایت و حضرت مهدی(عج) در زمان ما تلاش گسترده ای می کنند، افزود: نمونه بارز آنها همین گروهک تروریستی داعش که آنها در دنیا به عنوان منتظران ظهور شناخته شدند در صورتی که این حرف کذب مطلق است.

 

پایان پیام/

کد خبر 471272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha