به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، داود محمدی شب گذشته ( 15 تیر) در جلسه شورای اداری که در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد بیان کرد: یکی از اقدامات مناسبی که مجلس شورای اسلامی در تاریخ 20 آذر سال 92 انجام داد تشکیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی بود و با حداکثر آراء این موضوع به تصویب رسید.
وی ادامه داد: بحث مطالبات آینده پژوهی، آمایش سرزمینی، حرکت به سمت دولت الکترونیک، تمرکز زدایی، طراحی نظام برنامه ریزی، طراحی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد و هوشمند سازی نظام مالی رئوس نگاه هایی بود که مجلس شورای اسلامی را بر آن داشت که سازمان مدیریت و برنامه ریزی به شکلی متفاوت و متمایز از گذشته احیا شود.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موقعیت قزوین عنوان کرد: استان قزوین از حیث توسعه ناخالص ملی صرف نظر از نفت، جزو شش استان کشور در سرانه درآمد است و از حیث برخورداری به صنایع و دانشگاه ها و جاذبه های گردشگری شاید در کشور بی نظیر و بی بدیل باشد.
وی تصریح کرد: با وجود همه این ظرفیت ها، جایگاه استان در نظام بودجه ریزی با توجه به شاخص ها جایگاه مطلوبی نیست بنابراین لازم است تا بر مبنای شاخص های تعریف شده بازنگری دقیقی با حضور کارشناسان و مسئولان استانی انجام شود چرا که ما معتقد هستیم جایگاه استان بهتر از این است.
محمدی تأکید کرد: در تحقیق و پژوهشی که دانشگاه شهید بهشتی تهران در شاخص بهداشت و درمان انجام داد استان ها را به سه بخش استان های توسعه یافته، نیمه توسعه یافته و توسعه نیافته تقسیم کرده بود که متأسفانه استان قزوین در رده سوم و در میان استان های توسعه نیافته قرار گرفت و جزو رتبه 25 بود که قابل قبول نیست.
وی خاطر نشان کرد: باید در کنار این شاخص ها به نقشی که قزوین در حوزه پدافند غیر عامل برای پایتخت کشور ایفا می کند، توجه شود زیرا استان قزوین در شرایط بحرانی می تواند باری که به مرکز تحمیل می شود سبک کند از این رو اگر شاخص ها به دقت بازنگری شود جایگاه استان بسیار مطلوب خواهد بود.
این مسئول یادآور شد: در صورتی که به سند چشم انداز به عنوان یک سند بالا دستی نگاه کنیم که برگرفته از سخنان مقام رهبری است در حوزه آب، دشت قزوین، کشاورزی، شهرک تحقیقاتی و علوم دانش بنیان و سایر تعابیری که رهبری در سفر خود به استان به کار بردند، باید در برنامه ششم ترتیب اثر دهیم و بر مبنای آن عمل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما