دکتر محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازدید از بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور در غرفه خبرگزاری های شبستان بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در پاسخ به سوال خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان مبنی بر نحوه فرهنگ سازی قرآنی در شبکه های مجازی ، با بیان اینکه فضای مجازی مانند فضای حقیقی هستند ، گفت : در هرجایی که متدینین و افراد مذهبی وارد شدند ، اندیشه و افکارشان غالب است و هرکجایی که حضور ندارند ، دیگران غالب هستند و شبیه این مهم نیز پیرامون فضای مجازی صادق است.
وی ادامه داد : الحمد الله شاهد هستیم امروز در شبکه های اجتماعی ، فضایی مذهبی حاکم است و افراد با اندیشه های درست و اسلامی حضورشان بیش از گذشته شده است.
واعظی با اشاره به اینکه متاسفانه در گذشته بر این باور بودند که حضور در این شبکه های اجتماعی به خودی خود مضر است ، تصریح کرد : با این تفکر در میان افراد مذهبی ، این فضاها در اختیار دیگران قرار گرفته بود اما هم اکنون حضور پر رنگ و قوی متدینین در فضای مجازی را شاهد هستیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد : امیدورام همانطور که یک حضور قوی از متدینین و مذهبیون را در فضای واقعی شاهد هستیم ، این حضور در فضای مجازی نیز غالب شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر راه اندازی شبکه های اجتماهی ایرانی ، با اشاره شبکه های اجتماعی ایرانی تصریح کرد : به عنوان وزارت ارتباطات حامی جدی این شبکه ها هستیم اما راه اندازی این شبکه ها نه در ایران و نه در خارج از کشور برعهده دولت نیست و بخش خصوصی بویژه دانشگاه ها باید در این زمینه فعال باشند.
واعظی گفت : خوشبختانه دانشگاه صنعتی شریف اخیرا شبکه اجتماعی خوبی را طراحی کرده است که تا دوماه دیگر اعلام خواهد شد و شبکه اجتماعی یک پژوهشکده نیز رو به پایان است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به فعالیت و رونمایی از دو شبکه اجتماعی ایرانی از سال گذشته گفت : شبکه اجتماعی بیسفون که موفق هم بوده هم اکنون دارای یک و نیم میلیون مخاطب است و بنده نیز از آن استفاده می کنم و نرم افزار خوبی است.
وی ادامه داد : شبکه اجتماعی ساینا نیز هم اکنون دارای 200 هزار مخاطب است که امید است با حمایت های همه جانبه، مردم از این شبکه ها استفاده کنند تا اطلاعات ایرانیان در اختیار خارجی ها نباشد.
واعظی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر تولید اپلیکیشن های مذهبی افزود : یکی از برنامه های ما برای اینکه به متدینین، مراجع و روحانیون نشان دهیم که فضای مجازی تنها محلی برای انجام کارهای غیر دینی نیست، ایجاد هماهنگی با بیوت مراجع درقم و موسسات مختلف برای تولید اپلیکیشن های مذهبی است.
وی اضافه کرد : محتواهای فاخری تولید شده است و هم اکنون نسبت به سالهای گذشته اپلیکیشن های مذهبی بسیاری تولید شده است اما جامعه ما به بیش از این ها نیاز دارد.
پایان پیام/
نظر شما