تا جامعه موسیقی یکدل نشود وضعیت موسیقی درست نمی شود

خبرگزاری شبستان: استاد گنجه ای همدلی و همراهی و انتقادپذیری را نیاز جامعه موسیقی دانست و گفت: جامعه موسیقی باید همدل شود و با خرد جمعی برای اعتلای موسیقی گام بردارد.

استاد داود گنجه ای، عضو شورای عالی خانه موسیقی درباره استعفای پیروز ارجمند از مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به خبرنگار فرهنگی شبستان گفت: بودن و نبودن ایشان و هر مدیر دیگری همین است چرا که چشم انداز جامع و قاطعی برای موسیقی نیست، بهترین دوره ای که موسیقی می تواند پرواز کند همین دوران وزارت آقای علی جنتی و مدیریت آقای علی مرادخانی  در معاونت امور هنری است.

 

این پیشکسوت موسیقی با بیان اینکه به عنوان کسی که هم هنرمندان و هم مدیران قبولم دارند، گفت: من با هیچکس بد نیستم. تا توافق، همدلی و دوست داشتن همدیگر در بین موسیقیدان ها به وجود نیاید هیچ مدیری نمی تواند به طور یکسو و راحت مدیریت کند.

 

استاد داود گنجه ای خاطرنشان کرد: ما یک خانه موسیقی داریم که من عضو هیئت موسس آن بودم، رییس بودم ،عضو شورای عالی آن بودم می گویم این خانه باید همانند مجلس برای هنرمندان باشد باید تمامی نظرات مخالف و موافق در آن در نظر گرفته شود، در واقع این خانه باید خانه هنرمند باشد هر کسی هر مشکلی دارد را باید در این خانه مطرح کند و با یک سعه صدر با این مسایل برخورد شود. وقتی خانه موسیقی بر همین اساس ایجاد شده است اگر کسی انتقاد دارد باید این را در خانه خود مطرح کند، خانه موسیقی با 15 هزار عضو و سابقه 15 ساله خدمات ارزنده ای به جامعه موسیقی داشته است ولی بدون ایراد و مشکل نیست باید کسانی که دارای تفکر و اندیشه هستند با مشارکت و راهنمایی خود این نهاد مدنی را پربارتر کنند.

 

استاد داود گنجه ای در تماس تلفنی با آقای علی مرادخانی معاون امور هنری دلیل استعفای ارجمند را پرسید و آقای مرادخانی به آقای گنجه ای گفتند این ایده آقای ارجمند بوده است و گفتند علت استعفای ایشان مشغله زیاد بوده است.

 

عضو شورای عالی خانه موسیقی اظهار داشت: بعد از انقلاب شرایط خوبی برای موسیقی به وجود آمده بهترین طلیعه آن را می توان در ایجاد خانه های صنفی هنری دید، همین بهانه خوبی بود که هنرمندان دور هم جمع شوند اما متاسفانه ما چون کار صنفی اجتماعی نکرده ایم، نتوانستیم از این خانه ها بهره درست ببریم.

 

استاد داود گنجه ای خاطرنشان کرد: باید زمینه ای فراهم شود که یک مدیری موفق شود، آقای ارجمند هم از اعضای خانه موسیقی بود و موفق نشد این نشان می دهد هنرمندان هم نمی توانند مدیران خوبی باشند، آقای مرادخانی در متن موسیقی است و کسی بهتر از ایشان مسایل موسیقی را نمی داند وقتی آقای مرادخانی به دستور رییس جمهور ارکستر ملی و ارکستر سمفونیک را احیا کردند من از ایشان خواستم که استعفا بدهند برای اینکه هرچه بمانند ...توقعی که از مرادخانی دارند از یک معاون وزیر بیشتر است.

 

استاد گنجه ای تاکید کرد: تا همدل نباشیم تا با هم مهربان نشویم و انتقاد را نپذیریم و سلیقه های شخصی را به کار نبریم و به جایی که برای اعتلای هنر هر کس خواسته های خود را اعمال کند وضعیت موسیقی درست نمی شود البته وضعیت موسیقی چون موسیقی عمیق است به اجتماع ربط دارد وقتی بزرگان ما کاری کردند که همه منگ شدند این می شود وضعیت، این را به عنوان کسی می گویم که مدیر بوده و همیشه مورد قبول همه بوده است، کارهایی که من در 50 سال گذشته کرده ام همه مسئولان به آن پاسخ مثبت داده اند، حتی من کارهای خانه موسیقی را با رابطه انجام می دهم، انتقاد را بپذیریم چرا که انتقاد همیشه سازنده است، نظرات شخصی خود را در اولویت قرار ندهیم به خرد جمعی احترام بگذاریم.

 

استاد داود گنجه ای با آرزوی موفقیت برای پیروز ارجمند گفت: من برای دکتر ارجمند که نوه من به حساب می آیند آرزوی موفقیت می کنم، امیدوارم در اینجا هر تجربه مثبتی که آموختند را به کار ببرند، کسی که آقای ارجمند را برای مدیریت دفتر موسیقی معرفی کرد خانه موسیقی بود اما همین خانه امروز یکی منتقدین سرسخت ایشان بود و از عملکرد وی ناراحت بودند البته این باید بررسی شود، باید ببینیم نقاط ضعف کجا بوده است، احترامی که آقای ارجمند به من می گذارند بسیار زیاد است، اما این پست سیاسی است و یک آدم همه سو نگر و مدبر می خواهد، دفتر موسیقی سخت ترین قسمت اداری است که در وزارت ارشاد و یا هر وزارتخانه ای وجود دارد چرا که با هنرمندان سروکار دارد و خیلی کار کردن در آنجا سخت است چون هنرمندان حساس هستند و با یک کلمه از این رو به آن رو می شوند.

 

پایان پیام/

کد خبر 470687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha