حجت الاسلام محمد عابدي، امام جمعه رودپي شهر تاريخي فرح آباد امروز(15تير) ضمن تسليت و تعزيت به مناسب ايام سوگواري شهادت مظلومانه امام اول شيعيان اميرالمومنين علي(عليه السلام) به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: در شب هاي قدر قرآن به سر و احيا گرفتن بسيار تاكيد شده كه بايد علاوه بر قرآن به سر گرفتن در انديشه تفكر و تدبر و عمل به آيات اين كتاب آسماني باشيم.
وي، بهترین عمل شب قدر را مطالعه و تدبر در قرآن و دعا دانست و خاطرنشان كرد: در شب هاي قدر دعا مي خوانيم و براي استجابت دعا ها بايد بهترین و مقرب ترین وسيله را در نزد خداوند متعال شفیع قرار دهيم از اينرو است كه در شب قدر، قرآن به سر گرفتن و توسل به اين كتاب آسماني تاكيد شده است.
حجت الاسلام عابدي با بيان اينكه صرف قرآن به سر گرفتن بدين معني نيست كه تمامي دستورات ديني كه در اين كتاب الهي مورد تاكيد است را عمل مي كنيم، اظهار داشت: عامل نبودن به قرآن موجب نمي شود كه از قرآن به سر گرفتن منع شويم بلكه بايد در پي عمل به آيات الهي باشيم.
وي با اشاره به حديثي از امام محمدباقر(عليه السلام) پيرامون اينكه خداوند شب قدر را قرار داده تا بندگانش با دست پر و اعمالي نيك، در قيامت حاضر شوند، تصريح كرد: خداوند متعال شب قدر و قرآن به سرگرفتن را براي انسان ها فراهم كرده تا كاستي ها و مشكلات اعمال بشريت مرتفع شود.
حجت الاسلام عابدي با بيان اينكه قرآن وسيله آبروداري و رفتن انسان در پيشگاه خالق يكتا است، عنوان داشت: خداوند متعال قرآن كه كتاب زندگي و هدايت بشر است را براي بهره مند شدن ما انسان ها بر قلب نازنين رسول خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) نازل كرده است و بايد به درستي در طول سال و به طور ويژه شب هاي قدر از اين معجزه حضرت محمد (صلي الله عليه وآله وسلم) بهره مند شويم.
وي اظهار داشت: وجود ليالي قدر بدين منظور است كه انسان با حضور در اين مراسم معنوي و شب زنده داري و قرائت دعاهاي مختلف در انديشه جبران كاستي هاي اعمال خويش باشد.
حجت الاسلام عابدي خاطرنشان كرد: قرآن به سر تلنگر و وسيله اي براي برگشت افرادي است كه قرآن مي خوانند اما به قرآن عمل نمي كنند.
وي با اشاره به روايتي مشهور، گفت: قرآن علاوه بر حمايت و هدايت بشر، در مواردي، انسان را كه قرآن تلاوت مي كند اما دروغ گو، غيبت كن و تهمت زن است، مورد لعنت قرار مي دهد.
حجت الاسلام عابدي با اشاره به اهميت قرآن به دل گرفتن، بيان داشت: كساني كه قرآن تلاوت مي نمايند بايد نشان بدهند که از لحاظ پایبندى به مقررات دینى جزو افراد برجسته هستند؛ به طور كلي تأثیر قرآن در عمل آنها خودش را نشان بدهد.
وي با بيان اينكه تلاوت قرآن و قرائت آیات الهی، مقدمه تدبر در قرآن است، گفت: در سوره بقره مي خوانيم «الم ذَلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِينَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنفِقُونَ اين است كتابى كه در [حقانيت] آن هيچ ترديدى نيست [و] مايه هدايت تقواپيشگان است و آنان كه به غيب ايمان مىآورند و نماز را بر پا مىدارند و از آنچه به ايشان روزى دادهايم انفاق مىكنند بدين معني كه قرآن را از جان دل قبول داريم، مي دانيم كه اين كتاب وحي الهي و وسيله هدايت است و بايد براي هماهنگ شدن و عجين شدن اعمال خويش با دستورات قرآن تلاش نماييم.
حجت الاسلام عابدي ابراز اميدواري كرد: با حضور در مراسم هاي شب هاي قدر و قرائت و تدبر در قرآن زمينه درك حقيقت اين كتاب آسماني فراهم شود.
پايان پيام/
نظر شما