پایان جنگ آغازی برای فراموشی سرمایه های مقدس نیست

دکتر فیروزآبادی:پایان جنگ پایان فرود گلوله‌ها و خمپاره‌هاست، اما سرآغازی برای استمرار سرمایه‌ها و ارزش‌هایی است که در طول دفاع مقدس آفریده شده تا در هنگام نیاز کشور به میدان بیایند.

 به گزارش خبرگزاری شبستان سردار سرلشکر  دکتر سید حسن فیروزآبادی در سی و سومین سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران، طی سخنانی اظهار داشت:ایثار و شهادت به عنوان یک سرمایه‌، امروز یک اصل و هدف استراتژیک و تاثیرگذار در صحنه دفاعی و تعاملات بین المللی جهان اسلام به شمار می‌رود.
 

 

رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت:با گذشت 33 سال از شهادت دکتر مصطفی چمران، یاد و خاطره آن شهید ارجمند همچنان در حافظه تاریخی ملت ایران بویژه نیروهای مسلح و مدافعان انقلاب اسلامی زنده و آن شخصیت وارسته و فرمانده شجاع و دلیر که ولایت مداری، اخلاص، مهربانی و روحیه مردمی از نشانه‌های بارز ایمانی و رفتاری او به شمار می‌رفت را برای همیشه الگویی شایسته برای جامعه و نسل جوان در عرصه‌های جهاد فی سبیل الله قرار داده است.


وی افزود: حیات پر افتخار و آموزنده شهید چمران و بطور مشخص دوران هجرت وی پس از قیام خونین 15 خرداد 42 و عزیمت به مصر و طی دوره‌ای چریکی و جنگ‌های پارتیزانی و سپس حضور در لبنان و ایجاد پایگاه‌های چریکی ضد صهیونیستی و کمک به امام موسی صدر رهبر شیعیان لبنان و پی‌ریزی بخش نظامی سازمان امل و در ادامه بهره‌گیری از این تجارت مبارزاتی و انقلابی در ایران و پس از پیروزی انقلاب، از آن عزیز چهره‌ای ممتاز و الگویی راستین برای فرزندان انقلاب و امام (ره) ساخته بود.


سردار فیروزآبادی با تبیین کارکردها و نقش‌های حیاتی و تعیین کننده شهید چمران در عرصه‌های دفاع از انقلاب و مقابله با دشمنان و ضد انقلاب داخلی و نیز متجاوزین بعثی تصریح کرد: ولایت پذیری و ولایت مداری شهید چمران از وی یک مجاهد تمام عیار و مطیع امر امام خمینی (ره) ساخته بود؛ به گونه‌ای که وی برای مقابله با توطئه‌ها و تحرکات ضد انقلاب در کردستان و در ادامه حضور مستمر و دائمی در جبهه‌های جنگ تحمیلی و تشکیل ستاد جنگ‌های نامنظم و مصاف با صدامیان لحظه‌ای درنگ نکرد و سرانجام در خطوط مقدم جبهه و دفاع مقدس شهد شیرین شهادت را نوشید.


وی ادامه داد: گرچه امروز جنگ پایان یافته است و تاریخ 23 سال اخیر بارها فرجام آن را تکرار کرده است اما پایان جنگ در عرصه و میدان رزم، آن هم از نوع سخت و رویارویی با ساز و کار نظامی، به منزله آغاز فراموشی نیست. پایان جنگ پایان فرود گلوله‌ها و خمپاره‌هاست، اما سرآغازی برای استمرار سرمایه‌ها و ارزش‌هایی است که در طول دفاع مقدس آفریده شده تا در هنگام نیاز کشور به میدان بیایند.


سردار فیروزآبادی با ارائه فهرستی از عناصر و مضامین این سرمایه تاریخی و سرنوشت ساز تاکید کرد: ایثار و شهادت به عنوان یکی از این سرمایه‌ها، امروز یک اصل و هدف استراتژیک و تاثیرگذار در صحنه دفاعی و تعاملات بین المللی جهان اسلام به شمار می‌رود و مهمترین عامل نجات ملل ستمدیده از شر استعمال، استثمار و حکومت‌های ظالم و مستبد معرفی شده است. این ارزش متعالی در عاشورایی مجدد و در دوران دفاع مقدس، توسط رزمندگان اسلام و شهیدان ارجمندی چون دکتر چمران با تاسی به فرهنگ عاشورا و قیام اباعبدالله الحسین (ع) باز آفرینی شد.
 

دکتر فیروز آبادی با اشاره به نقش نهادینه‌سازی فرهنگ دفاع از ارزش‌ها به عنوان یکی از دستاوردهای سترگ 8 سال دفاع مقدس در تضمین بقاء و تداوم انقلاب تصریح کرد: امروز گرچه شهید چمران و شهیدان تاریخ‌ساز دفاع مقدس در بین ما نیستند، اما ارزش‌هایی که در بستر شجاعت،‌ فداکاری و ایثار آنان متولد شد همچنان در صحنه جامعه و در روند حرکتی انقلاب اسلامی زنده است و دشمنان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام می‌گذارد.


عضو شورایعالی امنیت ملی اظهار داشت: بحران‌ها و فتنه‌ آفرینی‌های نظام سلطه و ضد انقلاب داخلی و عناصر مرعوب و وابسته و تحت تاثیر فرهنگ غربی که طی بیش از دو دهه پس از جنگ، به خیال خام طراحان خود، درصدد فروپاشی نظام و نابودی انقلاب اسلامی بود، خود فرصتی شد تا این فرهنگ (دفاع مقدس) به مثابه ظرفیت انقلاب برای صیانت از اصول و ارزشها به صحنه پاسداری از کشور و میهن بیاید.


بنا به گزارش روابط عمومی ستادکل نیروهای مسلح،رییس ستاد کل نیروهای مسلح با برشماری نقش پویایی و پایانی فرهنگ دفاع مقدس در عرصه رویارویی با تهدیدات و توطئه‌های گوناگون استکبار جهانی و معرفی آن بعنوان یکی از رموز پیروزی ملت ایران و شکست دشمنان نظام، خاطر نشان کرد: دشمنان آتش جنگ را برای نابودی نظام اسلامی و به تسلیم کشاندن ملت ایران برابر قدرت‌های سلطه‌گر برافروختند اما فرزندان مجاهد و سلحشور مردم و نیروهای مسلح جان بر کف که سلطه آمریکا را هزاران برابر سخت از مصیبت جنگ می‌دانستند، با جهادی تمام عیار، خالصانه و فی سبیل الله توانستند ضمن ساقط کردن نقشه دشمنان، مکتب مقاومت جمهوری اسلامی در مصاف با صدام و قدرت‌های زورگو را به الگویی برای ملت‌ها، به ویژه کشورهای همسایه و پیرامونی در سطح منطقه مبدل سازند.


سردار فیروزآبادی در پایان با ترسیم برخی ویژگی‌های شخصیتی شهید چمران و قابلیت‌های منحصر به فرد وی در مهندسی و طراحی‌ ایده‌ها و طرحهای دفاعی و نظامی و تاکید بر موفقیت آفرینی ذاتی سرمایه‌های دفاع مقدس اظهار داشت: شهید چمران و سیصد هزار شهید گلگون کفن که در میدان‌های دفاع از انقلاب، مظلومانه و شجاعانه به خاک و خون غلتیدند همراه با فرهنگ مقاومت و ظلم ستیزی رزمندگان، سرمایه امروز ایران اسلامی هستند که توانسته اند جمهوری اسلامی را به عنوان بازیگر مستقل منطقه‌ای و بین المللی مطرح سازد، بازیگری که قادر است با ارائه الگوی تعامل در تراز جهانی، قدرت ترسیمی از سوی ابرقدرت‌ها را با ناکارآمدی و چالش مواجه سازد.
انتهای خبر/

کد خبر 47059

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha