بی خانمان ‌های انگلیس، سه برابر آمار رسمی

خبرگزاری شبستان: بر اساس یک تحقیق جدید، تعداد واقعی جوانان بی‌خانمان در انگلیس از آمار رسمی دولت سه برابر بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از  پرس تی وی؛ نتایج یک سال تحقیقاتِ مرکز برنامه ریزی و مسکن دانشگاه کمبریج، امروز (یکشنبه) در نشریه «ایندیپندنت» منتشر شد.

بر اساس این گزارش، حدود 83 هزار جوان انگلیسی در سال گذشته میلادی برای سرپناه خود به انجمن‌ها و موسسه‌های خیریه وابسته بودند، اما وزارت جوامع و دولت محلی انگلیس تعداد این افراد را 26 هزار و 852 نفر اعلام کرده بود.

این تحقیق با اشاره به اینکه تعداد جوانانِ 16 تا 25 ساله‌ای که از خدمات بی‌خانمانان استفاده می‌کنند به طرز نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است، ادامه داد: «این حداقل برآورد از شمار این افراد است و احتمالا جوانان بی‌خانمانِ بیشتری از این خدمات استفاده می‌کنند.»

دانشگاه کمبریج همچنین در گزارش خود تاکید می‌کند برای درک مقیاس واقعی مشکل جامعه انگلیس و حمایت از افراد آسیب‌پذیر باید «اطلاعات منسجمی در سطح ملی درباره بی‌خانمانیِ جوانان» جمع‌آوری شود.

سازمان خیریه‌ی حامی جوانان بی‌خانمان انگلیس، سنترپوینت، در واکنش به این گزارش، از دولت‌های فعلی و قبلی این کشور به دلیل عدم «رسیدگی به مقیاس شدید بی‌خانمانی جوانان در انگلیس» انتقاد کرد.

بالبیر چاتریک، مدیر بخش تعامل و خط مشی‌های این سازمان، گفت شاهدیم که تصمیم‌های مالی غیر اصولی، به موسسه‌های خیریه و نهادهای محلی «فشار بی‌اندازه‌ای» وارد کرده و ظرفیت اکثر خوابگاه‌ها تکمیل شده یا درخواست برای اقامت در آنها بیش از حد گنجایش است.

یک موسسه خیریه دیگر به نام «شلتر» که برای از بین رفتن بی‌خانمانی و مسکن‌های نامناسب در انگلیس و اسکاتلند فعالیت می‌کند نیز در واکنش به این تحقیق اعلام کرد، این گزارش «نمایی ناخوشایند» از بی‌خانمانی جوانان در بریتانیا را به تصویر می‌کشد.

کمبل راب، مدیر اجرایی موسسه شلتر گفت «این تحقیق نشان می‌دهد طرح فعلی دولت انگلیس جهت کاهش مزایای مسکن برای افراد 18 تا 21 سال چیزی کم از فاجعه نیست، چرا که همین مبلغ باعث می‌شود جوانان بتوانند هزینه خوابگاه خود را بپردازند و در خیابان‌ها نمانند.»

موسسه‌های خیریه ماه ژوئن ضمن هشدار درباره بحران بی‌خانمانی در انگلیس، اعلام کردند تعداد خانوارهایی که در سرپناه موقت اسکان دارند به نزدیک 65 هزار نفر افزایش یافته و از سال 2008 به بالاترین حد خود رسیده است.

دولت ائتلافی انگلیس پس از روی کار آمدن در سال 2010 جهت مقابله با بدهی فزاینده و رشد اقتصادی کُندِ این کشور تدابیر ریاضتی را آغاز کرد اما این سیاست‌ها در سالهای اخیر تنها خشم و اعتراض مردم را در پی داشته است. گفتنی است این اقدامات خانوارهای فقیر انگلیس را به شدت تحت فشار قرار داده است.

کد خبر 470477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha