احصاء ۱۸۱ شاخص برای توزیع اعتبارات تملک دارایی خراسان جنوبی

خبرگزاری شبستان: استاندار خراسان جنوبی با اشاره به احصاء ۱۸۱ شاخص برای توزیع اعتبارات تملک دارایی های استان گفت: دستگاههای اجرایی پيشنهادات اصلاحي خود در زمينه توزيع اعتبارات تملك دارايي و سرمايه اي استان را تا ۱۵ تير به دبيرخانه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، وجه اله خدمتگزار امروز (11 تیر) در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان جنوبی اظهار کرد: برای توزیع اعتبارات در استان یک سری شاخص‌ها شامل نرخ بیکاری، مشارکت اقتصادی، نرخ باسوادی و فاصله شهرستان از مرکزیت استان در نظر گرفته شده است.

 

وی با بیان اینکه آيتم ها و شاخص هاي توزيع اعتبارات به تفكيك هر دستگاه با اخذ نظرات مدیران مشخص شده، افزود: همچنین پیشنهادات و نظرات فرمانداران شهرستان‌های استان نیز در این زمینه اخذ شده است.

 

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به بازديد از اداره كل جهاد كشاورزي و نشست با مدیران آن گفت: از اعتبارات امسال مبلغ 2 ميليارد تومان به منظور پرداخت بخشي از مطالبات بازنشتگان ادارات كل جهادكشاورزي، منابع طبيعي، دامپزشكي و امور عشايري به صورت صد درصد به این سازمان تخصیص یافت.

 

خدمتگزار بیان کرد: از اعتبار تخصیص یافته 83 درصد متعلق به بازنشتگان اداره كل جهاد كشاورزي، 8.6 درصد متعلق به بازنشتگان منابع طبيعي ، 4.5 درصد متعلق به بازنشتگان اداره كل دامپزشكي و 3 درصد متعلق به بازنشتگان اداره كل امور عشايري استان است.

 

وی با تاکید بر اینکه مطالبات سایر ادارات استان از دولت نیز با جدیت پیگیری خواهد شد، گفت: مدیران استان در هزینه‌کرد اعتبارات عمرانی باید دقت و توجه  کافی داشته باشند.

 

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مدیران باید تمام تلاش خود را برای جذب بیبشترین اعتبار ملی داشته باشند، یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی که بتوانند از بودجه مصوب شده خود رقم قابل توجهی را از مرکز دریافت کنند، مورد تشویق واقع خواهند شد.

 

خدمتگزار از مديران دستگاه‌های اجرایی درخواست کرد تا پيشنهادات اصلاحي خود در زمينه توزيع اعتبارات تملك دارايي و سرمايه اي استان تا روز دوشنبه 15 تيرماه امسال به دبيرخانه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان ارائه کنند تا بعد از تصويب شاخص‌ها، ضرايب هر شهرستان مشخص و اعتبارات مربوطه توزيع شود.

 

جواد هروی نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار کرد: باید در شاخص های توزیع اعتبارات تملک و سرمایه‌ای استان بازنگری شود.

 

وی افزود: امیدواریم در توزیع اعتبارات شهرستان‌ها نگاه واقع بینانه و تقسیم عادلانه داشته باشیم چرا که اگر همه یک خانواده هستیم باید آهنگ همدلی و همزبانی در آن نمایان باشد.

 

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بعضی مواقع تخصیص اعتبارات در استان مناسب نیست و نیاز به دقت نظر دارد، گفت: هنوز در برخی از شهرستان‌ها ادارات فرهنگی و مورد نیاز وجود ندارد که نشان می‌دهد در بحث توزیع سرانه‌های شاخص و ضرایب دچار مشکل بوده‌ایم.

 

هروی با بیان اینکه در بحث میراث فرهنگی و محیط زیست ضرایب بسیار پایین است، تصرح کرد: این در حالی است که دنیا  امروز به سمت صنایع توریستی می‌روند.

 

وی از مدیران دستگاه اجرایی استان درخواست کرد تا با یک نگاه عادلانه نسبت به ظرفیت‌های جمعیتی، شهری و روستایی به توزیع اعتبارات اقدام کنند تا از آشفته بازار گذشته جلوگیری شود.

 

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی به اشاره به اینکه دیروز با دیوان محاسبات جلسه ای برگزار شد، متذکر شد: نکاتی در این جلسه مطرح شد که برگزاری جلسه ای اضطراری مجمع نمایندگان استان را می طلبد چرا که ضرب آهنگ‌هایی که در برخی ادارات دیده می شود بسیار نگران کننده است و از جهت دستگاه های نظارتی قابل پیگیری است.

 

هروی در ادامه با بیان اینکه گرفتن اعتبارات از مرکز کشور بسیار مهم است اما مهمتر از آن توزیع عادلانه اعتبارات در استان است، افزود: سال گذشته در این خصوص درست عمل نشده و برخی شهرهای کوچک دو برابر شهرهای بزرگ اعتبار دریافت کردند و یا به مباحث آموزشی توجه کمتری شده است.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 469830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha