به گزارش خبرگزاری شبستان، در در دومین جلسه کارگروه مشترک رسانه ملی و سازمان حفاظت محیط زیستکه به ریاست محمدرضا جعفری جلوه مدیر شبکه دو سیما و نماینده تام الاختیار رییس سازمان صدا و سیما برگزار شد، محمد احسانی مدیر شبکه یک سیما، علی سیفی مدیر رادیو جوان، خیامی رییس مرکز سیمای استانها و نماینده مدیرشبکه سلامت سیما از رسانه ملی و مهناز مظاهری معاون آموزش و پژوهش، محمد درویش مدیرکل دفترآموزش و مشارکت مردمی ، حمید گشتاسب میگونی مدیرکل دفتر زیستگاهها و مناطق حفاظت شده، شینا انصاری مدیرکل دفتر پایش فراگیر، فریبا ابتهاج مشاور رییس سازمان و مجید فدایی سرپرست اداره کل روابط عمومی از سازمان حفاظت محیط زیست و ناصر مقدسی قائم مقام سازمان جنگلها و مراتع و پیمان یوسفی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل این سازمان حضور داشتند.
خبرگزاری شبستان: در دومین جلسه کارگروه مشترک رسانه ملی و سازمان حفاظت محیط زیست تاکید شد: موضوعات و رویدادهای محیط زیستی باید به یک آیین و جنبش اجتماعی تبدیل شوند.
مدیران ارشد این سازمانها در این نشست مشترک بر لزوم هم افزایی این دو نهاد در تولید محصولات رسانهای با هدف تنویر افکار عمومی و آموزش مسایل زیست محیطی به عنوان یکی از موضوعات اساسی مهارت زندگی، حقوق شهروندی و مقابله با چالشهای حوزه سلامت و امنیت تاکید کرده و آن را برای فضای کنونی جامعه ضروری دانستند و بر تداوم همکاری ها برای تحقق اهداف مشترک در حوزه “حفاظت ازمنابع طبیعی و زیست محیطی” و کاهش آسیب ها تاکیدکردند.
مدیر شبکه دو سیما در این نشست با اشاره به دیدار دست اندرکاران حوزه محیط زیست با رهبر معظم انقلاب در اسفند ماه سال گذشته و توجه راهبردی ایشان به مباحث محیط زیست و همچنین بررسی سیاست های کلی نظام در حوزه محیط زیست در مجمع تشخیص مصلحت نظام و اهتمام دولت و مجلس به این امر، ابراز امیدواری کرد همه قوا به مسئولیت خود در حفظ محیط زیست عمل کنند.
جعفری جلوه، همچنین تشکیل کارگروه مشترک با محیط زیست را نشاندهنده عزم جدی رسانه ملی برای پرداختن به موضوع حفاظت محیط زیست از ابعاد گوناگون آن و بویژه فرهنگسازی در این زمینه دانست و ابراز امیدواری کرد سایر دستگاههای اجرایی مرتبط با محیط زیست نیز هماهنگی و همراهی بیشتری داشته باشند.
مدیر شبکه دو سیما همچنین برخی مناسبت های محیط زیستی از جمله هفته محیط زیست را دارای قابلیت تبدیل شدن به یک آیین و جنبش اجتماعی دانست و گفت : همانگونه که سیزده فروردین به همت صدا و سیما در جامعه با عنوان روز انس با طبیعت نام گرفته ویا روز درختکاری به جشن رویش تبدیل شد ، شایسته است با همت و مشارکت سازمان حفاظت محیط زیست و رسانه ملی، بعضی موضوعات و رویدادهای محیط زیستی دیگر نیز تبدیل به یک جنبش مردمی و اجتماعی شود.
مظاهری معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست نیز در این نشست، اشاره به نقش رسانه های جمعی علی الخصوص صدا و سیما در گسترش و ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست، خواستار تداوم تولید و پخش برنامه های زیست محیطی به منظور فرهنگ سازی، آموزش و تنویر افکارعمومی در حوزه محیط زیست و توسعه پایدار در عرصه ملی به عنوان یکی از موضوعات اساسی مهارت های زندگی و حقوق شهروندی از رسانه ملی شد .
مجید فدایی سرپرست اداره کل روابط عمومی و دبیر شورای اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست نیز در این نشست با اشاره به برنامه های خوب و موثری در حوزه محیط زیست از شبکه های مختلف رادیویی و تلویزیونی و صدا و سیمای استانها ، از همکاری رسانه ملی در هفته محیط زیست امسال (از 15 تا 21 خردادماه ) در کمک به فرهنگ سازی و ارتقاء آموزش های عمومی برای صیانت و حفاظت از طبیعت و محیط زیست، قدر دانی کرد و خواستار افزایش حمایت های صدا و سیما در راستای فرهنگسازی و آموزش همگانی برای حفظ محیط زیست شد.
بنا بر این گزارش در این نشست، پس از بحث و تبادل نظر اعضای جلسه، مقرر شد اولویت های سازمان حفاظت محیط زیست برای تبدیل شدن به آیین فراگیر مردمی و جنبش اجتماعی و جریان سازی در رسانه ملی استخراج و در جلسه بعد کارگروه به تصویب برسد.
همچنین مقرر شد با همین رویکرد و به منظور ایفای نقش موثر رسانه ملی در ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست ، تفاهم نامه همکاری مشترک دو سازمان در جلسه بعد بررسی و نهایی شود .
گفتنی است، کارگروه مشترک رسانه ملی و سازمان حفاظت محیط زیست به صورت ماهانه تشکیل جلسه میدهد و طی آن راهکارهای اجرایی طرح مسایل زیست محیطی در رسانه ملی و نقش رسانههای ارتباط جمعی از جمله صدا و سیما در گسترش و ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست و ترغیب مردم و مسئولان در پاسداری از طبیعت و حفاظت از عرصههای طبیعی کشور نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار میگیرد. جلسه بعدی این کارگروه، اواخر تیرماه سال جاری به میزبانی سازمان جنگل ها و مراتع تشکیل خواهد شد.
پایان پیام/
کد خبر 469502
نظر شما